#476746 - 12/01/2006 07:13
Re: 7.01.2006 - forumowa impreza, zapraszamy!!!!!!!!!!!!!!
|
2fast 2furious
Meldunek: 06/11/2001
|
ja takze jestem chetny i na lokalny zlot, i na ogolnokrajowy. co do lokalnego to pisze sie na jakis zlocik na slasku, a i do krakowa moge dojechac  a jesli chodzi o ogolnokrajowy, to mnie odpowiada kazdy termin i kazde miejsce, tylko musze znac date miesiac wczesniej, zeby sobie dniowki w pracy poukladac 
|
Do góry
|
|
|
|
#476748 - 12/01/2006 11:22
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/08/2004
|
Jak przyjedzie 40, to i tak bedzie niezle. A jakby przyjechala polowa, to zamiast chlania trzebaby było zmienić program, zlotu. na coś takiego: Dzień 1 1. Najważniejsze elementy analizy meczu under/over - wykład 2. Progresja na X czy OT - wykład 3. Poker dla początkujących - ćwiczenia 4. Rachunek prawdopodobieństwa w ruletce 5. Elementy Psychologii w Pokerze Dzień 2 1. Szukanie źródeł "ustawionych" meczów 2. Singiel, dubelek czy tasiemiec? (już mi się nie chce o tym myśleć) i tak dalej 
|
Do góry
|
|
|
|
#476752 - 04/02/2006 11:23
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
kilkadziesiat zlotych, nie che teraz podawac cen poniewaz cena bedzie uzalezniona od liczny osob ktre wyraza chec wyjazdu. Do tego zakwaterowanie jest w domkach 4-6 osob, wszystko zalezy od konfiguracji ale w zaleznosci od domku mozna spac na karimatach wiec koszty beda nizsze. Jak bedzie wiekszy odzew zadzwonie tam i dowiem sie dokladnie co i jak. Na ten moment chodzi o to aby wstepnie oszacowac ilosc osob, tak wiec zapraszam  co do tego czy bierzemy osoby towarzyszace to pewnie bedzie trzeba zrobic sonde, choc znajac zycie lepiej bedzie bez malzonek, zdziewczyn i kochanek  zreszta mi jest to obojetne, poddam sie glosom wiekszosci 
|
Do góry
|
|
|
|
#476753 - 04/02/2006 11:24
|
Pooh-Bah
Meldunek: 28/05/2003
|
Myślę,że miejsce które zaproponował Biszop jest bardzo zachęcające;osobiście jestem bardzo zainteresowany.
Greg-nie wiem czy dobrze Cię zrozumiałem,ale jeśli chodzi Ci o dojazd,to ja raczej jechałbym samochodem i jakby co to zapraszam.
P.S.Jaki byłby orientacyjny koszt takiej imprezy?
|
Do góry
|
|
|
|
#476755 - 04/02/2006 11:38
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Tak jak wyzej co do kosztow noclegu. Ciezko sie teraz wypowiadac ale z grubsza wyglada to tak: - ceny za domek sa w granichach 120 najtanszy 4 osobowy do niecalych 300 za domek 6 osobowy ale z dobrym wyposazeniem. - jedzenie na miejscu spora ilosc knajpek, barow i stolowek, te ostatnie najtansze i mozna zjesc obiad za marne grosze. - kilka sklepow spozywczych w ktorych mozna sie zaopatrzyc w wiadomo co  - atrakcje roznej masci w cenach standardowych choc taniej niz nad morzem w sezonie. - pola namiatowe nie mam pojecia ile kosztuja ale jesli ktos jest zainteresowany to owszem sa z bardzo przyzwoitymi jak na nasze warunki sanitariatami, zreszta po wjezdzie mozna sie rozbic z namiotem i jest duza szansa ze inkasent sie wcale nie pojawi  ceny sa z zeszlego roku wiec trzeba bedzie pewnie cos doliczyc. aaa jeszcze istotne, wjazd na teren osrodka kosztuje cos ok 2 lub 3 zlotych, niby sie placi za dobe ale w moncie wjazdu wiec przy wyjezdzie nikt tego nie sprawdza ile bylismy dni. Ogolnie co do kosztow to wszystko bo nie jestem w stanie stwierdzic kto ile zje ani za ile dojedzie na miejsce, samo miejsce jak pisalem wczesniej jest ok 60-70 kilometrow od Poznania, niecale 10 za Gnieznem, mozna tez dojechac od strony autostrady A2, we Wrzesni musimy zjechac na Gniezno:) edit: musialem poprawic kilka literowek, cos ostatnio pisanie mi nie idzie 
Edited by Biszop (04/02/2006 11:42)
|
Do góry
|
|
|
|
#476757 - 04/02/2006 12:52
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/09/2004
|
Maj... Hmmm... Ognisko będzie można rozpalić, kiełbaskę zjeśc, browarka się napić ale z kąpania, to raczej nici  Chyba, że od kwietnia temperatury będą się kształtować w granicach 25 C. O jaki okres maja się rozchodzi ? Koniec maja odpada ale np. długi weekend majowy można wziąć pod uwagę.
|
Do góry
|
|
|
|
#476759 - 04/02/2006 19:54
|
Ana <3
Meldunek: 21/06/2005
|
Quote:
Dzień 1 1. Najważniejsze elementy analizy meczu under/over - wykład 2. Progresja na X czy OT - wykład 3. Poker dla początkujących - ćwiczenia 4. Rachunek prawdopodobieństwa w ruletce 5. Elementy Psychologii w Pokerze
Dzień 2 1. Szukanie źródeł "ustawionych" meczów 2. Singiel, dubelek czy tasiemiec? (już mi się nie chce o tym myśleć)
pkt 3 debata polityczna po debacie pkt 4 walka w klatkach 
 w tym roku majówka 1-3 od poniedziałku do środy co sprytniejsi będą mieć 9 dni wolnego. zlot planowany na majówkę, czy raczej pod koniec miesiąca?
|
Do góry
|
|
|
|
#476760 - 05/02/2006 12:40
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/08/2003
|
Quote:
kilkadziesiat zlotych, nie che teraz podawac cen poniewaz cena bedzie uzalezniona od liczny osob ktre wyraza chec wyjazdu. Do tego zakwaterowanie jest w domkach 4-6 osob, wszystko zalezy od konfiguracji ale w zaleznosci od domku mozna spac na karimatach wiec koszty beda nizsze. Jak bedzie wiekszy odzew zadzwonie tam i dowiem sie dokladnie co i jak. Na ten moment chodzi o to aby wstepnie oszacowac ilosc osob, tak wiec zapraszam  co do tego czy bierzemy osoby towarzyszace to pewnie bedzie trzeba zrobic sonde, choc znajac zycie lepiej bedzie bez malzonek, zdziewczyn i kochanek  zreszta mi jest to obojetne, poddam sie glosom wiekszosci
Quote:
lepiej bedzie bez malzonek, zdziewczyn i kochanek 
ale tam .. bardzo mile widziane 
|
Do góry
|
|
|
|
#476761 - 05/02/2006 12:54
|
veteran
Meldunek: 16/06/2003
|
Tak troche nie na temat ale nichce mi sie zakładać nowego tematu więc tu napisze
Lodowy bar przy Pańskiej Termometr wskazuje zaledwie -8 stopni. Ściany zrobione są z lodowych cegieł. Podobnie stoliki, barek, ławki, rzeźby, a nawet kieliszki są wykonane z lodu. - Nie będzie trzeba ich myć, bo same się rozpuszczą - zachwala Dariusz, który dziś wieczorem otworzy Ice Bar.
Piotr Mroczkowski kilka tygodni temu sprowadził z Wrocławia 8 ton lodu. Tyle potrzeba na zbudowanie 60-metrowego lodowego baru. Dlaczego aż z Wrocławia, skoro wokół tyle śniegu? - Bo tam działa jedyny w Polsce producent lodu w blokach lodowych - odpowiada Mroczkowski. Informuje, że podobne bary działają w Mediolanie, Sztokholmie, Paryżu i Londynie.
Warszawski lokal będzie działał przez cały rok, bez względu na to, ile stopni pokaże termometr za oknem. - Pub ma specjalną wentylację, dzięki której wystrój nie zamieni się w wielką kałużę - mówi Mroczkowski. Liczy, że podczas upalnego lata goście chętnie będą odwiedzać bar. - Ta arktyczna atmosfera to szansa dla nieśmiałych. Która dziewczyna nie przytuli się do chłopaka w taki mróz? - żartuje.
Wczoraj powstawały ostatnie lodowe rzeźby, które będą zdobić pub. Postacie przedstawiają różne zwierzęta. Na barku stoi amor odziany jedynie w czapkę. Będzie sikał wódką. Co jakiś czas wystrój będzie się zmieniał. Figury tworzy Krzysztof Gac, który z zawodu jest kucharzem, a z zamiłowania rzeźbiarzem. Tworzy z dość nietypowych materiałów, m.in. w lodzie i styropianie. Najpierw rysuje sobie prowizoryczny szkic postaci. Potem specjalnym żelazkiem nagrzewa bryłę i włącza piłę. W ciągu zaledwie 40 minut lodowy klocek zamienia się w piękną fokę albo delfina.
W Ice Barze klienci przy wejściu dostaną specjalne kurtki, by siedząc na lodowych ławkach, nie przeziębili się i nie odkształcili posadzki. Za wejście będą musieli zapłacić ok. 25 zł. W tej cenie dostaną kieliszek wódki. Po wyjściu z lodówki na szybkie zaaklimatyzowanie się otrzymają ciepłą herbatę, kawę lub grzane piwo. W lodowej knajpie wódka będzie kosztować 7 zł, a drinki od 13 zł. Dziś o godz. 20 lodowe wrota się otworzą . Goście będą mogli za darmo spróbować kolorowych drinków i wódki. Do przekąszenia będą kanapki. Wstęp wolny.
Ice Bar mieści się przy ul. Pańskiej 61
|
Do góry
|
|
|
|
#476762 - 06/02/2006 00:39
|
Pooh-Bah
Meldunek: 31/08/2002
|
gooniek gratuluje organizacji!!! Telefon do Ciebie już mam....obiecuję ,ze jak odwiedze Wawe sie zgłosze do Ciebie...wprawdze ekspert z USsport ze mnie żaden ale podyskutować można o wielu rzeczach///poza tym to chyba nie jest najważniejsze:)
|
Do góry
|
|
|
|
|
|