napisałem do supportu ze rejjestrowałem sie z linka a nie dali mi 45 tylko 30.po dwóch godzinkach odpisali ze m mieli awarie i ze juz mi dopisali.wchodze na stronke a tam 45e:)
Mr Joke
old hand
Meldunek: 11/10/2003
Quote: Czy ktoś zlecał już wypłatę?
Ja zlecilem w piątek, wczoraj otrzymałem e-maila z prośą o wysłanie dok. potwierdzajacych tożsamosc, i teraz czekam na jakąś odpowiedz/ew. pieniądze
Ja zleciłewypłatę, dokumenty też wysłałem, następnie proszą o konto bo wysyłają kasę na konto, myślałem że zwrot będzie na kartę ale zobaczymy, ponoć 5 dni bankowych i kasa ma być.
Mnie nie prosili o konto...pytałem czy dokuemnty dostali oraz czy cos jeszcze tzreba wyslac...dostalem odpowiedz ze juz wszystko OK, kilka dni i będzie kasa
czy wie ktos co zrobic z takim problemem-obróciłem bonusem 30e 3 razy.mam na koncie 51.60 a jak chce wypłacic to jest napisane ze moge max 36.60.czemu???? pyyanie skierowane szczególnie do ghermana
własnie mi odpisali ze trzeba zrobic obrót 3 razy po min kursie 1.2.ciekawe ze wczesniej nic o tym nie pisali!! czy ktos mial podobnie czy oni cos zaczynaja krecic