ja i tak wole profa z wszystkich polskich firm naziemnych...prócz betako bo jeszcze taam nie byłem

...mają najlepszą ofertę z wszystkich i w wiekszosci przypadków dają kursy jako pierwsi...u mnie w mieście jest tylko 1 punkt profa i pracują tam bardzo miłe dziewczyny...kiedyś pracowała tam straszna suka ale już już jej nie ma.

..a,że ich stronka nie trybi...no cóz zawsze mozna wejsc na stronke ich czeskiego odpowiednika...napisałbym parę słów jeszcze o nich ale nie chce żeby straciły prace...a tak wogóle to one są siostrami

...
...a STS...żenada...tylu małolatów to jeszcze nie widzieliscie...tam po prostu widze samą młodzież
z tornistrami obstawiajaca za swoje kieszonkowe
Ekipa pań pracujących tam sie niedawno zmieniła
i czasami sa takie kolejki ze mozna stac z
pól godzinki...
czasami panuje tam taki tłok ze ciezko wejsc

i strasznie smierdzi :zobacz: ...mówie wam przesada...a w profie jest ekipa starych wyjadaczy którzy zawsze komentują swoje wtopy

wogole w profie jest miło)))
szkoda ,że prof tyle wtopił na zakładaniu wielu punktów w sumie niewielkich miastach...piszecie ze macie 10 sztuk profa w Bytomiu...przesada...to tyle
Ja tam wole profa i tam na Ziemii tylko gram...Toto shit - tam bałbym sie zagrac za 100 bo watpie czy ktoś miałby mi za co wypłacic...wogóle w moim miescie sa chyba 3 punkty tego najmniejpopularnego naziemnego boooka.
Tam kiedys odbierajac marne 200 PLN musiałem zagrac za 50 dyszek bo babka po prostu nie miała w kasie...teraz zauwazyłem nawet nowy w samym centrum miasta(ciekawe kiedy splajtuje) i skubnąłem go na pare setek to wydał mi chyba wszystko co miał...
Ale to wszystko jest smieszne....
pozdro