#480410 - 10/01/2006 11:30
Re: Serdecznie proszę o pomoc w kwestii prawnej
|
enthusiast
Meldunek: 29/01/2004
|
Nieźle, zobaczyć pewnego dnia swoje konto powiększone o prawie 65 000 zł nie wiedząc skąd sie wzieły. Głupotą było tylko że przewaliłeś dużą część.
|
Do góry
|
|
|
|
#480413 - 10/01/2006 11:38
|
member
Meldunek: 10/01/2006
|
grzegorz popełniłeś błąd .Miej teraz odwagę się do tego przyznać zamiast kręcić kota ogonem . Swoją drogą naprawdę ci współczuję i liczę na to ,że dojdziesz z nimi do ugody. Osobiście gram w Expekcie bardzo długo i nigdy mnie nie oszukali . Grzegorz myslę ,że ta lekcja czegoś cię nauczy . Pozdrawiam i informuj o sprawie.
|
Do góry
|
|
|
|
#480414 - 10/01/2006 11:40
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/08/2004
|
Ja raz mialem podobną sytuację,w duzo mniejszej skali. Mianowicie grałem w sportingbecie zaklad za ok 400 zl i zaklad przegrany rozliczyli mi jako wygrany,dopisujac do konta ok 800zl.Myslalem ze sie sami kapna,ale po ok.24 godzinach napisalem im liscik,ze sie pomylili i zeby zabierali kase,bo mi sie nie nalezy.Nastepnego dnia otrzymalem od nich info z podziekowaniami oraz poinformowali mnie ,że zwracają mi pieniądze,te 400 zł,jako dowod wdzieczności za uczciwośc.Czasami warto postepowac zgodnie z wlasnym sumieniem.
|
Do góry
|
|
|
|
#480415 - 10/01/2006 11:47
|
member
|
nawoj gdyyb było więcej ludzi takich jak ty Polska by była juz bardziej rozwinięta niż Japonia. Naprawdę serdecznie cię nawoj pozdrawiam i jestem z ciebie dumny . Ważne by więcej ludzi jak ty tak postępowało . Serdeczne pozdrowienia dla twoich rodziców ,że potrafili się wychowac na uczciwego i pożądnego człowieka . Jak napisałeś : UCZCIWOŚĆ POPŁACA. pOZDRAWIAM NAWOJ.
|
Do góry
|
|
|
|
#480416 - 10/01/2006 11:53
|
addict
Meldunek: 29/10/2004
|
Ok napisze im oddaje wam wszystko a oni mi to zwroca z podziekowaniem?  to nie ta liga sportingbet jest wporzadku expekt to kretacze naczytalem sie o nich :| PS narazie nic odpowiedzi nie dostalem
|
Do góry
|
|
|
|
#480420 - 10/01/2006 12:28
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/02/2005
|
Quote:
Ja raz mialem podobną sytuację,w duzo mniejszej skali. Mianowicie grałem w sportingbecie zaklad za ok 400 zl i zaklad przegrany rozliczyli mi jako wygrany,dopisujac do konta ok 800zl.Myslalem ze sie sami kapna,ale po ok.24 godzinach napisalem im liscik,ze sie pomylili i zeby zabierali kase,bo mi sie nie nalezy.Nastepnego dnia otrzymalem od nich info z podziekowaniami oraz poinformowali mnie ,że zwracają mi pieniądze,te 400 zł,jako dowod wdzieczności za uczciwośc.Czasami warto postepowac zgodnie z wlasnym sumieniem.
mialem kiedys podobna sytuacje tylko w betandwin, zagralem dwa kupony, dwa single, to byly mecze mlodziezowki te co sa rozgrywane dzien przed meczami reprezentacji A w eliminacjach mistrzostwa swiata. A dokladnie byl to mecz białorusi u20 z kims tam, postawilem na wygrana Bialorusi i na HT/FT 1/1. Stawka byl dosyc spora na ten pierwszy singiel, no i Bialorus przegrala. No tak, ale pare godzin pozniej wchodze na b&w i patrze ze an moim koncie jest duzo wiecej kasy niz powinno byc po przegranej Bialorusi. No i co sie okazalo: ano to ze w tym samym czasie rozgrywany byl mecz Bulgarii u20, ktory zostal przez nia wygrany (szkoda tylko ze do przerwy remisowali). Po prostu b&w zle rozliczyl ale zeby bylo zabawniej do do dzisiaj sie nie skleili.
|
Do góry
|
|
|
|
#480422 - 10/01/2006 12:28
|
Pooh-Bah
Meldunek: 28/05/2003
|
Quote:
Naprawdę serdecznie cię nawoj pozdrawiam i jestem z ciebie dumny . Ważne by więcej ludzi jak ty tak postępowało . Serdeczne pozdrowienia dla twoich rodziców ,że potrafili się wychowac na uczciwego i pożądnego człowieka . Jak napisałeś : UCZCIWOŚĆ POPŁACA. pOZDRAWIAM NAWOJ.
Piotr34-niewątpliwie masz rację.Smutne jest to,że (my Polacy) mamy w świecie taką,a nie inną opinię;że wielu dopuszcza się żałośnych praktyk z manipulowaniem kontami w celu wyłudzenia bonusu itp.Sytuacja,którą opisał Grzegorz jest podobna do tych wspomnianych,ale jednocześnie diametralnie inna.Podobna ponieważ jest to nieuczciwe,a inne bo w grę wchodzi ogromna kasa.Wielu słyszę tu głosów potępienia (i zgadzam się z nimi),ale zastanawiam się jak byście wy zareagowali,gdyby to wam wpadła taka "extra" kasa.
|
Do góry
|
|
|
|
#480424 - 10/01/2006 12:30
|
member
|
Grzegorz chłopie przez własną głupotę naważyłeś sobie piwa i teraz musisz je wypić . Słuchaj to nieważne , jaką firmą jest Sportingbet a jaką Expekt , ważne jest ,że do pieniędzy nie miałeś żadnych praw i takie są fakty. Teraz nie szukaj usprawiedliwienia dla własnej chciwości i glupoty . Powiedz na co liczyłeś ,że Anglicy dadzą ci parę tysięcy euro na ładne oczy ? . Świętych Mikołajów na Świecie nie ma niestety , a twoje tłumaczenia są żałosne np w stylu " wtopiłem tam sporo kasy a więc powinni to uwzglednić albo expekt to be , a Sportingbet to cacy bo dał parę groszy uczciwemu graczowi . Skąd wiesz , że Expekt by ci nie dał jakbyś odpowiednio czasowo zareagował na ich błąd ?. Niestety wolałeś udawac wariata i pieniądze , które przyszły ci przez przypadek inwestowałeś u innych buków przegrywając ogromne sumy u innych buków . To tak się robi?. , gra się za nie swoje. Gdy Expekt upomniał się o swoje pieniądze ty opisujesz całą sprawę na forum licząc na wsparcie graczy bo wiesz dokładnie ,że buk ten ma zła opinię na forum mecz i nie tylko . Warto wspomnieć o niemiłych odpowiedziach supportu na zadane pytania. Pisałem już na początku ,ze osobiście gram tam długo i nigdy mnie nie oszukali . Widzę dwa wyjścia dla rozwiązania sytuacji ; 1. JEZELI JESTES PEŁNOLETNI WEŻ KREDYT Z BANKU JAK CI NIE ODPUSZCZĄ 2. MOŻE MY CI POMOZEMY NP DOBROWOLNA SKŁADKA OD FORUMOWICZOW DLA CIEBIE . 3 MYSLE ZE JESTES ROWNY GOSC , ALE WPADLES W SZATAŃSKĄ CHCIWOŚĆ POZDRAWIAM .
|
Do góry
|
|
|
|
#480425 - 10/01/2006 12:35
|
member
|
sprawa jest prosta jezeli ktos jest uczciwy to by oddał jeżeli nie to by nie oddał . duże znaczenie ma wychowanie przez rodziców dzieci i wpajanie im od dzieciństwa ze kradzież jest zła .
|
Do góry
|
|
|
|
|
|