A ja mam problem.Bo wplacilem setke zagralem federera na bonus za 100 napisalem maila i dostalem negatywna odpowiedz:
"Witamy Serdecznie
Szanowny Panie, zgodnie z regulaminem promocji bonus nie moze zostac
przyznany::
"Z promocji można skorzystać tylko 1 raz, na jedno domostwo
(adres IP), nie można jej łączyć z innymi
promocjami." Wiec tak w domu nie mam ludzi co sie bawia w net wiec Ip odpada to raz.To jasne ale druga czesc odpowiedzi:
"Pan nie zakonczyl zobowiazan w zwiazku z poprzednia promocja, nie
dokonal
Pan wymaganego obrotu w poprzedniej promocji, nie moze Pan wiec dokonywac
wymaganego obrotu nowym bonusem." Z expektem mam male doswiadczenie.Pierwszy raz wplacilem w lutym 2005,przy promocji dla nowych uzytkownikow.No ale nic wplacilem kase dostałem bonus.Przegralem wtedy tamta stowke pechowo(zaszalalem) wiec 100 ktora mi przyznali z bonusu zostala i cos tam gralem.Wiadomo liczac ze obroce 3 razy wygram i cos sobie wyplace.Ale przegralem ta kase a obrot napewno nie wyniosl wymaganego gdyz wiadomo jak mialem obracac jak kase przegralem.Nigdy tez nie wyplacalem.W regulaminie jasno jest napisane
"Aby dokonać wypłaty, należy obrócić kwotę bonusu wraz z depozytem
trzykrotnie, inwestując ją w zakłady w naszym serwisie bukmacherskim" I tylko tyle.I tak też jest napisane w warunkach obecnej promocji.Przecież dalszy obrot wtedy był niemozliwy z
prostej przyczyny.Stracenie wszystkich srodkow przez przegrane zakłady.A nigdzie nie było napisane rok temu czy teraz ze, nie obrocenie spowoduje
niemożliwosc skorzystania z przyszłych promocji.Tak samo nawet nie probowalem wyplacic.No i co o tym myslicie.A przeciez jasno jest na ich stronie ze to promocja "dla wszystkich" kientow.A te zarzuty w 2 czesci odpowiedzi... Odpisalem im ale pewnie zrobia jak zechca.A moze maja racje?