Lampartinho
old hand
Meldunek: 23/10/2007
myślcie tsonga dziś będzie chciał pokazać że nie udawał z tą kontuzją w meczu z djoko i dzisiaj według mnie przegra ;] już sobie poćwiczył przed USO więc mu wystarczy a teraz odpoczywa moje zdanie.
myślcie tsonga dziś będzie chciał pokazać że nie udawał z tą kontuzją w meczu z djoko i dzisiaj według mnie przegra ;] już sobie poćwiczył przed USO więc mu wystarczy a teraz odpoczywa moje zdanie.
Masz rację, zapomniałem że na Mastersy się jeździ tylko poćwiczyć. :/ Za późno już.
Nole też już poćwiczył w Montrealu, lecę zaraz puścić że odpadnie tu.
Damianho
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/01/2011
Originally Posted By: Lampartinho
ale to chyba bedzie przekonywal tak jak kolega Llodra
Lampartinho
old hand
Originally Posted By: Gaske
Originally Posted By: Lampartinho
Masz rację, zapomniałem że na Mastersy się jeździ tylko poćwiczyć. :/ Za późno już.
chyba że nagle uzdrowieje ale wydaję mi sie że myśli i nie zrobi z sibie błazna Nole też już poćwiczył w Montrealu, lecę zaraz puścić że odpadnie tu.
A komu i co on ma udowadniać? Sam powiedział, że miał lekki ból ręki i nie chciał grać dalej, ale że 3 dni będzie na lekach i wszystko powinno być OK. Skoro ma odpuszczać i 'udowadniać' że miał kontuzje to po chuj by się do debla zgłaszał?
Lampartinho
old hand
Originally Posted By: Gaske
Co Ty gadasz.
A komu i co on ma udowadniać? Sam powiedział, że miał lekki ból ręki i nie chciał grać dalej, ale że 3 dni będzie na lekach i wszystko powinno być OK. Skoro ma odpuszczać i 'udowadniać' że miał kontuzje to po chuj by się do debla zgłaszał?
Panowie jak to jest DMT zeby moc grac w necie? sciagnalem update wszystko smiga ale po pierwsze tylko 5 minut (nagralem sie juz tych sparingow po 5 minut) a po drugie nie widze tam opcji gry przez neta.