LEGIA

Qrwa zawsze tak jest jak postawie na swoją drużyne. Pięknie grali ze Spartakiem. No to zjebany slask ich wuruchal jak dzieci. Od co najmniej 20 lat kibicuje Legii ale qrwa dość

Zawsze jak myślę że coś drgnęło i zaczynają po prostu dobrze grać jak na LEGIE przystało to idiotycznie dają pizdy kilka razy z rzędu. Spartak ich zajebie w Moskwie i tyle. Surebet. Qrwa co za tragedia. Mam dość tych looserów! Polska liga to śmiech na sali i tyle. Division 2 z uk by tu mistrza zdobyło bo tam nie ma odpuszczania. A 2 bramki śląska totylko i wyłącznie wina "piłkarzyków" z ległej. Tu tylko wymiana.100% skłasu kadry i zarządu by pomogla. za qrwa 100 lat może. Jebani frajerzy!

Sorry
Lonnatic --> szacunek za szczerą wypowiedź, mnie dzisiaj Legia pokosztowała sporo kasiory. Masz sporo racji, ale najgorzej boli to oszczędzanie biednych piłkarzy. Plzen wygrał z Kopenhagą na wyjeździe 3-1 u siebie w lidze też wysoko na wyjeździe. Nie ma zabawy w cuciubabkę, odpoczywanie, sprawdzanie waria(n)tów. Trzeba zatrudniać piłkarzy którzą potrafią grać dwa mecze w tygodniu, a nie ceniasów.