#487145 - 23/01/2006 19:34
frustracje bcn1899 ;-)
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/05/2005
|
Powiem szczerze, ze niedobrze sie robi jak sie czyta to marudzenie na temat bonusow. Czy to w tym temacie czy w innych. W przypadku Bet-at-home buk daje Wam 50% za friko. A tu jeden z drugim jeczy ze to niezbyt korzystne. Ze to nie bardzo i w ogole. Jak rany, Wy powaznie? Macie 50% za darmo i placzecie? Czego jeszcze chcecie? Zeby dorzcuali blizniaczki mulatki, ktore za Was beda stawiac? Co drugi na tym foum chwali sie jakim jest bukmacherskim kozakiem, wiec chyba kurs 1.50 nie powinnien stanowic problemu? Co wiecej, wiekszosc uwaza, ze kurs rzedu 1.50 wstyd w ogole grac, wiec... Brak slow. Naprawde. Niedobrze sie tez robi jak czyta sie w kolko te same pytania, pytania, na ktore odpowiedzi sa na pierwszych stronach u poszczegolnych bukow, bo kazdy z nich stara sie zainteresowac graczy swymi promocjami. Odpowiedzi sa udzielane co czwarty post, ale wiekszosci nie chce sie przewinac strony, zeby poszukac info. Dzis nawet ktos sie tam przyznal, ze w ogole nie chcialo mu sie wchodzic na strone buka. Przerazajace. Jak radzicie sobie w zyciu? Radzicie w ogole? Czy ciagle mamusia z tatusiem wszystko zalatwiaja? -- pzdr.bcn1899 *tots units fem forca*
|
Do góry
|
|
|
|
#487146 - 23/01/2006 19:40
Re: frustracje bcn1899 ;-)
|
old hand
Meldunek: 18/09/2005
|
Prawda jest taka że jak ktoś ma "na boku" 800zł. to jest to napewno bardzo dobra promocja, gdyż 400 zł. to jak na bonus bardzo dużo, wtedy trzeba zagrać za 3600 zł. co można jeśli terminarz sprzyja obrócić w 2 tygodnie, przy zysku rzędu 10%, ma się prawie 800zł. w 2 tygodnie, całkiem nieźle jak na moje oko.
|
Do góry
|
|
|
|
#487147 - 23/01/2006 21:41
|
member
Meldunek: 12/07/2004
|
Quote:
Prawda jest taka że jak ktoś ma "na boku" 800zł. to jest to napewno bardzo dobra promocja, gdyż 400 zł. to jak na bonus bardzo dużo, wtedy trzeba zagrać za 3600 zł. co można jeśli terminarz sprzyja obrócić w 2 tygodnie, przy zysku rzędu 10%, ma się prawie 800zł. w 2 tygodnie, całkiem nieźle jak na moje oko.
owszem,ale patrzac na ich rating w SBR gdzie maja ocene D i sa na czarnej liscie,to nie wiem czy data 05.02 po ktorej mozna wyplacac bonus nie bedzie akurat pare godzin po utracie ich plynnosci finansowej.oby nie,ale strach tam kase wplacic...
|
Do góry
|
|
|
|
#487148 - 23/01/2006 21:47
|
Felietonista
Meldunek: 09/01/2006
|
Quote:
Quote:
owszem,ale patrzac na ich rating w SBR gdzie maja ocene D i sa na czarnej liscie,to nie wiem czy data 05.02 po ktorej mozna wyplacac bonus nie bedzie akurat pare godzin po utracie ich plynnosci finansowej.oby nie,ale strach tam kase wplacic...
maja ranking d, ale ja jak narazie nie miałem z nimi problemu przy wypłacaniu, co prawda nie wypłacałem takich dużych kwot, ale jak narazie sa wporzadku
|
Do góry
|
|
|
|
#487150 - 23/01/2006 23:19
|
Pooh-Bah
Meldunek: 01/09/2004
|
Quote:
Powiem szczerze, ze niedobrze sie robi jak sie czyta to marudzenie na temat bonusow. Czy to w tym temacie czy w innych. W przypadku Bet-at-home buk daje Wam 50% za friko. A tu jeden z drugim jeczy ze to niezbyt korzystne. Ze to nie bardzo i w ogole. Jak rany, Wy powaznie? Macie 50% za darmo i placzecie? Czego jeszcze chcecie? Zeby dorzcuali blizniaczki mulatki, ktore za Was beda stawiac? Co drugi na tym foum chwali sie jakim jest bukmacherskim kozakiem, wiec chyba kurs 1.50 nie powinnien stanowic problemu? Co wiecej, wiekszosc uwaza, ze kurs rzedu 1.50 wstyd w ogole grac, wiec...
Brak slow. Naprawde.
Niedobrze sie tez robi jak czyta sie w kolko te same pytania, pytania, na ktore odpowiedzi sa na pierwszych stronach u poszczegolnych bukow, bo kazdy z nich stara sie zainteresowac graczy swymi promocjami. Odpowiedzi sa udzielane co czwarty post, ale wiekszosci nie chce sie przewinac strony, zeby poszukac info. Dzis nawet ktos sie tam przyznal, ze w ogole nie chcialo mu sie wchodzic na strone buka. Przerazajace.
Jak radzicie sobie w zyciu? Radzicie w ogole? Czy ciagle mamusia z tatusiem wszystko zalatwiaja?
-- pzdr.bcn1899 *tots units fem forca*
Dokladnie powiedziales to co ja chcialem powiedziec, ale nie chcialo mi sie pisac 100% poparcia 
|
Do góry
|
|
|
|
#487151 - 24/01/2006 09:23
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2003
|
Quote:
Powiem szczerze, ze niedobrze sie robi jak sie czyta to marudzenie na temat bonusow. Czy to w tym temacie czy w innych. W przypadku Bet-at-home buk daje Wam 50% za friko. A tu jeden z drugim jeczy ze to niezbyt korzystne. Ze to nie bardzo i w ogole. Jak rany, Wy powaznie? Macie 50% za darmo i placzecie? Czego jeszcze chcecie?
spójrzmy na to ze statystycznego punktu widzenia: trzeba zagrać 3 razy za cały depozyt + bonus z kursem minimum 1,5; załóżmy że zagramy tak z minimalnym wymaganym kursem: prawdopodobieństwo (p.) tego że wejdzie wynosi 1/(1,5) czyli 66%, ale żeby wygrać musimy zagrac tak 3 razy czyli (choć zdarzenia są osobne) musimy te p. pomnożyć więc: 1. p. tego że wygra się 100% depozytu (50% bonusa i 50% wygrane za kursy 1,5) wynosi 28% (66% do sześcianu)  2. p. tego że conajmniej wyjdziemy na zero (czyli trafimy dwa razy) wynosi 43% (66%*66%)  dalej są już bardziej skomplikowane obliczenia, ale ważny jest punkt 2 - oznacza to że statystycznie buk... zarobi na tej promocji bo mniej niż połowa ludzi ma szanse wyjść na zero; do tego trzeba dodać skandaliczną marżę tego buka; nieźle sobie ten bonus wykombinowali; oczywiście mogę się mylić ale takie coś włąśnie przyszło mi do głowy 
|
Do góry
|
|
|
|
#487155 - 24/01/2006 11:52
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/01/2005
|
A ja uwazam,ze z 5zl mozna ugrac wiecej i to duzo...dlatego poszukuje bona..moze ma ktos niepotrzebnego???
|
Do góry
|
|
|
|
#487159 - 24/01/2006 14:28
|
addict
Meldunek: 03/12/2003
|
Mozna nawet ugrac 2 miliony zlotych z tych 5 zlotych, ale jak w kolko mozna sie pytac czy ktos ma bona. Wezcie odmowcie sobie raz czegos i wplacie te 5 zl do Bet-at-home i przestancie robic z siebie biednych ludzi:) Ja ponawiam pytanie, czy ktos wyplacal z tego buka wieksza kase (kilkaset zlotych w zwyz)? Dziekuje i pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#487163 - 24/01/2006 15:28
Re: Bet-at-home [6]
|
old hand
Meldunek: 07/11/2002
|
Quote:
Quote:
Quote:
mam pytanie, czy ten bonus jest udzielany tylko tym którzy beda wplacac do Bet-at-home po raz pierwszy - czyli nowym uzytkownikom, czy jesli ja np wplacalem do tej pory tylko pierwszą i jedyną wpłatę, gdy teraz wpłacę też otrzymam bonus ?
dla wszystkich to jest bonus
weź się nie błaźnij .... nie wprowadzaj ludzi w błąd..... BONUS TYLKO dla nowych lub tych co jeszcze niegdy do niech nie wpłacali..... "Bonus 50% dotyczy tylko pierwszej wpłaty " !!!
Ty sie zblazniles wlasnie. Trza sie bylo zapytac na czacie u nich. Ja zapytalem i powiedzieli ze KAZDEGO dotyczy ta promocja i jest to info pewne.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|