#487938 - 25/01/2006 20:29
Re: Bonusy bez depozytu [7]
|
enthusiast
Meldunek: 06/11/2005
|
Quote:
Po drugie mysle ze o bonusie z PI lepiej pisac w dziale 'Kasyna i gry hazardowe', bo to nie jest zaden bukmacherski bonus, tym bardziej, ze istnieje juz tam ten temat. Jak tak dalej pojdzie to bedziemy tu niedlugo pisac o pronmocjach w kasnach:)
Popieram w 100%oby sie tylko nie okazalo ze promocje,bonusy bez depozytu juz calkiem wygasly dla Polakow bo ciezko cos na dana chwile wylapac jak sto juhuw
|
Do góry
|
|
|
|
#487939 - 27/01/2006 20:38
|
member
Meldunek: 23/12/2005
|
Już dawno nie było żadnych bonusów dla Polaków... Chyba już o Nas zapomnieli:(
|
Do góry
|
|
|
|
#487941 - 28/01/2006 09:15
|
veteran
Meldunek: 22/01/2006
|
Quote:
Dla Chińczyków, Mongołów, Irakijczyków, Hiszpanów i innych nacji też nie było. Więc przestańcie już płakać, że czujecie się zakompleksinymi Polakami. Jeśli ktoś nie otrafi wygrywać bez bonusów to niech nie gra.
W tym rzecz, że tacy panowie, którzy nie potrafią normalnie wygrywać łapią każdą lepszą okazję na kilka eurocentów  Myślę jednak że kilkanaście godzin zabawy nie jest warty tych kilka PLNów... 
|
Do góry
|
|
|
|
#487942 - 28/01/2006 10:17
|
enthusiast
|
Quote:
Quote:
Dla Chińczyków, Mongołów, Irakijczyków, Hiszpanów i innych nacji też nie było. Więc przestańcie już płakać, że czujecie się zakompleksinymi Polakami. Jeśli ktoś nie otrafi wygrywać bez bonusów to niech nie gra.
W tym rzecz, że tacy panowie, którzy nie potrafią normalnie wygrywać łapią każdą lepszą okazję na kilka eurocentów  Myślę jednak że kilkanaście godzin zabawy nie jest warty tych kilka PLNów...
Nie, nie Polak darmochy nie wezmie bo niby po co , bo niby dlaczego nie ma bonusow dla Polakow bo wzgardziliscie darmocha???? nie rukwa dlatego ze jak wam dadza te o ktorych piszecie kika ojrocentow to po 50kont walicie na lep i teraz zdziwko ze jakies kompleksy itp. panowie porownujecie siebie do mongolow , chinczykow , irakijczykow czy to niejest kompleks nizszosci bo ile ja ubolewam nad mentalnoscia Polakow o tyle jestem z mojego pochodzenia dumny , i nie potrzebuje takiego zakompleksionego poronania. 
|
Do góry
|
|
|
|
#487944 - 28/01/2006 10:41
|
enthusiast
|
Quote:
a skad wiecie czy w innych krajach nie rzucaja sie na promocje tak jak w Polsce?.A nie tylko z polakow takich robicie
Szczerze mowiac nic mnie to nie interesuje czy w innych krajach jest tak czy inaczej,bo mieszkam tutaj i jestem zdany na lojalnosc Polakow a nie jakis mongolow.Czy ja mam moze jeszcze wolami do pracy jezdzic bo w mongolii jezdza ?
|
Do góry
|
|
|
|
#487945 - 29/01/2006 09:22
|
enthusiast
Meldunek: 19/11/2004
|
Jesteś zdany na Bukmachera a nie na lojalność rodaków. Jak jakiś pierd....y bukmacher wyklucza z bonusów Polaków to jego sprawa. Są inni. Jakoś Expekt, Unibet, Sportingbet, BAW i jeszcze paru nie bojkotują nikogo za to, że mieszka w Warszawie, Lublinie, czy Krakowie. Jeśli bukmacher nie ma strony z polska czcionką, nie daje możliwości grania za złotówki, nie ma konta w polskim banku i nie organizuje akcji promocyjnych nie jest nic wart. Może mieć najwyższą ocenę SBR a ja i tak nie założę u nigo konta, bo mi szkoda na to czasu. Są tacy bukmacherzy, którzy nie szanują Polaków i ja nie mam zamiaru błagać ich o kilka Euro. A widzę, że wielu europejczyków z tego forum, woli się poniżać. A dowartościowują się pisząc o wyższości innych nacji nad Polakami.
|
Do góry
|
|
|
|
#487947 - 29/01/2006 13:14
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/05/2004
|
Powiem krótko - w 100 % się zgadzam !!!! Quote:
Jesteś zdany na Bukmachera a nie na lojalność rodaków. Jak jakiś pierd....y bukmacher wyklucza z bonusów Polaków to jego sprawa. Są inni. Jakoś Expekt, Unibet, Sportingbet, BAW i jeszcze paru nie bojkotują nikogo za to, że mieszka w Warszawie, Lublinie, czy Krakowie. Jeśli bukmacher nie ma strony z polska czcionką, nie daje możliwości grania za złotówki, nie ma konta w polskim banku i nie organizuje akcji promocyjnych nie jest nic wart. Może mieć najwyższą ocenę SBR a ja i tak nie założę u nigo konta, bo mi szkoda na to czasu. Są tacy bukmacherzy, którzy nie szanują Polaków i ja nie mam zamiaru błagać ich o kilka Euro. A widzę, że wielu europejczyków z tego forum, woli się poniżać. A dowartościowują się pisząc o wyższości innych nacji nad Polakami.
|
Do góry
|
|
|
|
#487948 - 29/01/2006 14:59
|
enthusiast
|
Quote:
Powiem krótko - w 100 % się zgadzam !!!!
Quote:
No to co zamykajmy temat "bonusy bez depozytu " bo to zbyt duza ujma na honorze dla wiekszosci lapac promocje.Nie schylajmy sie po lezaca na hodniku5cio zlotowke nie kupujmy z promocjii ,nie czekajmy na wydanie reszty w sklepie, placmy za wszystko wiecej niz trzeba , zeby ktos nie pomyslal ze nas nie stac. w koncu to bogaty kraj.Nawet afrykanscy lekarze przyjezdzaja na zarobki do polscy (polscy juz tyle sie nachapali ze z nudow wyjezdzaja do szwecji itp. juz w kilka lat moze miesiecy po pracy w polsce stac ich na dozywotnie wczasy za granice) zarabiscie bogaty kraj bogaci ludzie
|
Do góry
|
|
|
|
#487949 - 29/01/2006 15:47
|
enthusiast
Meldunek: 19/11/2004
|
tk0mas: Z tym supportem to zgoda. Ale dalej już nie. Ja nie uogólniam. Nie wszyscy zagraniczni bukmacherzy są do bani. Mi chodzi o to, że niektórzy narzekają, że im jakiś bukmacher nie chce dać bonusa. Są firmy, które walczą o polskiego klienta. Robią wiele, żeby grać właśnie u nich. Żebym grał za granicą musi mi się to opłacać. Przewalutowania, banki pośredniczące, dłuższe terminy oczekiwania na pieniądze. To zniechęca. Dlatego bukmacher powinien mi to jakoś zrekompensować. I pownien robić promocje bonusowe, rozdawać freebety, żeby mnie przyciągnąć. A jak jakiś bukmacher (o którym 99.9% forumowiczów słydszy po raz pierwszy) robi problemy to sobie myślę: Pies go j...ł i zakładam konto u innego. A niektórzy na forum tak nie potrafią. I wywysuwają obłędne teorie, że prawdopodobnie jacyś przedsiębiorczy rodacy próbowali okraść bukmachera i dlatego teraz jesteśmy dyskryminowani. BAW, Expekt, Unibet co jakiś czas robią różne promocje. I jakoś nie narzekają na Polaków. No może czasami komuś zamkną konto. Ale jestem pewien, że obywatele innych państw też mają poblokowane konta. Też próbowali wyłudzić bonusy startowe.
|
Do góry
|
|
|
|
#487950 - 30/01/2006 00:37
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/08/2005
|
Ok w tych aspektach sie z Tobą zgadzam. Ja gram zarówno w polskojęzycznych bukach jak i obcojezycznych. To, że niektórzy prubója walczyć o każdy grosz za darmo spoko, nie mam nic przeciwko, bo może nie ażdy może sobie pozwolic na złożenie depozytu. Jeżeli chodzi o promocja to faktycznie buki z polskimi napisami naprawde zachęcaja do grania. Ale stwarzają inne problemy zniechęcające. Ja wiem, że nigdy juz nie wpłace pieniędzy do Expekta ani do Sportingbet, oni odepchnęli mnie strasznymi problemami z serverem. Strona expekta potrafiła czasami szwankować kilka dni, natomiast Sportingbet tlumaczył sie raz zamknięciem strony z powodów "update server" na kilka minut przed rozpoczęciem meczy z AO. Tak jakby nie mogli poinformowac o tym kilka godzin wcześniej, że taka sytuacja może sie zdażyć. Ogólnie najlepiej jest sprawdzić prawdomówność buka, jego oferte i wszystkie za i przeciw, dopiero kiedy u niego agramy mozemy sie przekonać czy nam odpowiada czy nie. P.S. do tych co naprawde zakładaja po kilka kont aby dostać to 5 zł. Na tym świecie sie nie da zarobić tak łatwym sposobem, i później niech te osoby nie płaczą, że bukmacher ich oszukał i nie chce wypłacić pieniędzy. Dziękuje i pozdrawiam 
|
Do góry
|
|
|
|
#487951 - 30/01/2006 09:22
|
member
Meldunek: 16/12/2005
|
co to za targ na privie sobie pogadajcie tutaj tylko info o bonusach
|
Do góry
|
|
|
|
#487953 - 08/02/2006 16:03
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/08/2004
|
Quote:
http://www.betandgamebacker.com/ nie sprawdzalem tego, dostalem link od jakiegos kolesia na poczte na tlenie
niby wszystko ok...
ale z tego co zrozumiałem, ale slaby z anglika jestem
muszą Cię zweryfikować po karcie kredytowej...
trzeba obrócić te 10$ dziesiec razy w zakładach przed wypłatą...
coś takiego chyba...
jest w regulaminie napisane
|
Do góry
|
|
|
|
|
|