Meldunek: 08/11/2005
ja final tej sprawy widze w sadzie, pod ta sprawe podpada chyba z 10 paragrafow, typexx dostanie za te oszustwo na taka skale pewnie z 10 lat za kratkami, chociaz pewnie go juz w kraju nie ma, przynajmniej ja bym napewno wyjechal z kraju majac taka kase
PS tak na powaznie to autor watku sie osmieszyl zakladajac taki temat, ale przynajmniej nie jest nudno dzieki niemu na tym forum
dobra dajcie spokój bo nieche mi się was słuchać '' Jak byś mieszkał w moim mieście to dał bym Ci 40 butelek po browarkach i byś se sprzedał akurat miał być 3 zł za bona '' moge Ci je pocztą wysłać a po drugie byly one zrealowane
nie podrabiałem wpłat tak dla zwały sobie zrobiłem na paincie dam mu ten bon jak bede miał niech nie płacze tak go u siebie nie zrealizowałem tylko pożyczyłem go
HAHAHAHAHAHA NOrmalnie nienormalni nienormalnie znormalizowani Śmiech mnie bierze gdy czytam takie PIERDOŁY
" tak dla zwały sobie zrobiłem na paincie dam mu ten bon jak bede miał niech nie płacze tak go u siebie nie zrealizowałem tylko pożyczyłem go"
W paincie zrobił i tak się dać oszukać Coś czuje że jesteś dzieciak któremu ktoś podjebał 3zł które dostał od Babci lub Dziadka z okazji ich dnia Nie ma to jak poprawić sobie humor po wtopie Dawajcie jeszcze w tym temacie żebym zawsze po przegranym kuponie mógł się rozweselić Hahahaha
typexx mówisz na nich debile. Czas chyba nad sobą się zastanowić. Jak oni są debilami według ciebie to kim ty jesteś. Kręcisz terez bo neiwiesz co juz masz napisać.
Phreak, nie masz się czym przejmować, zrobiłeś wszystko tak jak trzeba, jak podpowiada rozsądek człowiekowi na poziomie i skala problemu wcale nie jest i nie musi byc smieszna, liczą się fakty, a takich ludzi zawsze trzeba wytykać palcami.
Ci co się tak z tego śmieją wiekszość nie przeczytała dokładnie kto jest kto w 1 poście, podobni ludzie którzy się tu wyśmiewają tracą dużo wieksze pieniądze na wymianach MB dla zysku 2-3zł, więc co tu duzo pisać
a) Fałszerstwo komputerowego zapisu informacji stanowiącego dokument – art. 270 § 1 kk. Art. 270. § 1. Kto, w celu użycia za autentyczny, podrabia lub przerabia dokument lub takiego dokumentu jako autentycznego używa, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.