Dobra się zalogowałem (co nie często robię), to se popiszę, bo żem sfrustrowany...
Do ch#ja to nie podobne, wypierd*lić to wszystko dyscyplinarnie !!
Co to ja się dowiaduję, że już tym zabetonowanym ch*jozom na wódkę nie starcza, że jakieś g*ówniane plastiki na mecz wprowadzają po 32 zł ? A do czego mnie ten badziew ? Czy to chociaż jakąś zniżkę z 15% daje w MC Donald's lub innym Pizza Hut ?
Kwestia druga poruszana nie raz: wyp#erdalać mi z tymi przebierańcami, impreza w Polsce to się chce każdy nagle wypromować... Do Tesco na promocje a nie do Reprezentacji Polski.
Tri: 2 mecze towarzyskie --> 2 kartoniki koloru czerwonego

Frustracja ?

Cztery: Królu złoty z Peru osiągnąłeś to coś chciał, przykładnie było na trybunach

Przy wzmożonej współpracy z pzpn doczekacie się niedługo:
"pzpn, pzpn, kochać, kochać pzpn"
"peło, peło kochamy cię za twe dobro"

Wyj#baliście kibiców na zbity pysk, macie piękny teatr na stadionie, którego publika nawet nie za bardzo jarzy przedstawienie... ale do ku#wy nędzy !! nie ruszać i nie bezcześcić mi polskiej Flagi (cięcie flag bo za duże

) !!
5: komentarz, no Szpaku

jak zwykle swój poziom, wszystko w jaskrawych kolorach, czyś ty się ch#jem na łby pozamieniał ? Taki stary a takie głupoty pie#rzy.
6: Jak to dobrze, że ten Cacau to wszystko uspokoił

Przecież to jutro w prasie/TV i innych tychże obiektywnych medyjach zostali byśmy mistrzami Europy/świata/globu/czy wszech planet, no bo przecież pokonaliśmy Niemców, buahaha tylko w jakim składzie i jak grających. Cacau za stonowanie tego wszystkiego
7: ciekawe czy jest jeszcze jakiś kraj, który na Euro nie chciałby nas trafić w grupie ? Czy tak naprawdę ciężko jest wymienić te kilka podań bez straty piłki, Panowie piłkarze ?
Pełen optymizmu stwierdzam, że szykuje się nam solidny wpie*dol na Euro.
Pozdrowił ja, kibic Reprezentacji Polski, (nie kibic reprezentacji Smudy) !!
zaorać, zaorać i dyscyplinarnie wypier#olić !