Terry Butcher
old hand
Meldunek: 29/05/2003
Originally Posted By: ultra1978
No ale chodząc na stadion zawsze za każdym razem podporządkowujesz się czyimś poleceniom czy to Donalda czy 120kg chłopa. Jeden daje zakaz a drugi po twarzy.
Co komu pasuje. Sam wybierasz gdzie chcesz siedziec na stadionie.
Jesli nie odpowiadaja Tobie obie opcje : zorganizuj wlasna grupe dopingu - zaloz trybune.
Nie jestem dobrze zorientowany jak jest w PL, ale chyba jest to mozliwe ?
lupus
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
Originally Posted By: Conrad
kolejny śmieszny tekst po tym jak to według Ciebie Małecki jest piłkarzem porównywalnym do... Boruca. Jak na razie to ich kariery dzielą lata świetlne. Wtedy szybko się zmyłeś, ale widać że wróciłeś w jeszcze lepszej formie.
Dnia 28 sierpnia Lupus napisał:
Ja pierd... takie gadanie z wami.
Ile lat ma Boruc a ile ma Małecki?
I tak mozna gadac.
Na marginesie przypomnę, ze dyskusja dotyczyła słów Małeckiego o kibicach a nie kto ile osiągnał jako piłkarz/bramkarz i kto ile goli strzelił czy obronił karnych.
Wątek dotyczy kibiców, a nie zarobionych pieniedzy czy wychlanej wody przez sportowcow.
Rozumiem, że jesteś życiową pizdą, która za każdym razem się podporządkowuje czyimś poleceniom, nawet jeśli są one głupie i sprzeczne z twoim systemem wartości.
życiową pizdą jest całe polskie środowisko kibiców, które tak podzielone i wzajemnie się nienawidzące nie potrafi podjąć wspólnych, skutecznych działań przeciwko władzy.
craax
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/04/2006
Originally Posted By: Chrabąszcz
Originally Posted By: kkslech
Rozumiem, że jesteś życiową pizdą, która za każdym razem się podporządkowuje czyimś poleceniom, nawet jeśli są one głupie i sprzeczne z twoim systemem wartości.
życiową pizdą jest całe polskie środowisko kibiców, które tak podzielone i wzajemnie się nienawidzące nie potrafi podjąć wspólnych, skutecznych działań przeciwko władzy.
jak na pizdy to calkiem niezle sobie poczynamy na tej calej "polskiej arenie" - co do organizacji, ciezko znalezc wspolne stanowisko bo np my ( Cracovia ) mamy sporo uwag do opracowanych form protestow - dlatego to wszystko tak kuleje, zbyt charakterne grupy zeby tak latwo dac sie podporzadkowac - ale tak okreslic kibicow - ciekawe, bardzo ciekawe - ja bym kogo innego okreslil pizdami
ivo
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/08/2003
O k...a "Policyjni strzelcy wyborowi rozmieszczeni na stadionach piłkarskich będą mogli użyć broni w razie bezpośredniego zagrożenia życia ludzkiego.
Kilkudziesięciu najlepszych policyjnych snajperów z grup antyterrorystycznych przygotowuje się do zabezpieczenia Euro 2012 - dowiedziała się "Rzeczpospolita". Jednym z testów dla części z nich był niedawny mecz Polska-Niemcy, który odbył się w Gdańsku. Kilku z nich z karabinami snajperskimi, przez celowniki optyczne przez całe spotkanie przeczesywało tłum kibiców w poszukiwaniu zagrożenia.
Informacje "Rz" potwierdza Mariusz Sokołowski, rzecznik Komendy Głównej Policji. - Policja cały czas ćwiczy różne elementy zabezpieczenia - przyznaje. - Podczas Euro pod względem antyterrorystycznym będzie zabezpieczony każdy stadion. Jeśli zaistnieje taka potrzeba będą też snajperzy - podkreśla. Dodaje, że strzelcy wyborowi są używani podczas zabezpieczenia każdej większej imprezy w Polsce.
Zgodnie z przepisami snajperzy będą mogli użyć broni w przypadku bezpośredniego zagrożenia życia ludzkiego. -Ich rolą jest też obserwowanie terenu, czasem nawet najlepszy sprzęt do monitoringu może bowiem zawieść - zaznacza Sokołowski.
Uczestniczący w przygotowaniach do Euro 2012 policyjni strzelcy będą używać m.in. przekazanych rok temu przez Centralne Biuro Antykorupcyjne dwóch najnowocześniejszych karabinów snajperskich Accuracy kaliber 308 Win i 338 Mag z celownikami S&B 3. Każdy z nich jest wart ponad 160 tys. zł.
Aco jeszcze gdy grał w Legii pokazywał że szanuje kibiców. Gazety o tym nie pisały, ale zawsze w rozmowach prywatnych przewijało się, że jeżeli jest jakas sprawa do piłkarzy to trzeba gadać właśnie z Vukoviciem.
Pamietam jak chłopaki z lubelskiego fanklubu spotkali go po meczu zrobili sobie foty itp- po krótkiej rozmowie wreczył im wejściówki na klubowy bankiet gdzie troche sie działo
craax, a co powiesz na zachowanie swoich kibiców w meczu ze Śląskiem? Mam tu na myśli fakt, iż chłopaki od nas mając zakaz nie pojawili się, a Cracovia pełna dumy rzucała bluzgami zarówno Śląsk jak i Wisłę, czy stanowisko antyWisła ma u Was większe poważanie aniżeli doping własnej drużyny????
Nie no to już jest trochę przesada. Craax, na prawdę ludzie u Was noszą takie koszulki? Byłem w szoku po zmianie hasła ''JŻS'' ale w życiu bym nie pomyślał, że wyjdą z tym koszulki.
craax
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/04/2006
sam mam taka koszulke ( z tym,ze inny kolor ) - prowokacja musi byc mam tez szalik ale nie moge dac linku forum, zeby czasem jakiegos bana nie dostac
rcsade - a antydoping Wisly w meczu z Odense odnosnie Cracovii ? o tym nie napiszesz ? przy calym tym proponowanym wersalu ( " proponowanym " ) wlasnie dobrze, ze cos takiego sie dzieje, a ze Was czy Ich nie bylo to powod do tego zeby nie poruszyc kwestii poza sportowych ? mysle, ze u Was jak i na kazdym innym stadionie byloby tak samo wiec BEZ PRZESADY BO ZARZUT Z LEKKA SMIESZNY
Wiara Lecha nawiązała kontakt z redakcją Canal+ Sport. Były pretensje m.in o:
"Oczekujemy: 1. Poinformowania na antenie, że kibice LP protestują przeciwko represjom, dlatego nie ma dopingu. Warto dodać, że II trybuna dziś przypomina policyjną twierdzę. 2. Poinformowania na antenie, że prowadzący doping Lecha otrzymał zarzuty, grozi mu 6. letni zakaz stadionowy oraz 6000 mandatu."
"DZIĘKUJEMY WAM ZA UDZIAŁ W AKCJI!
W przeciągu blisko 24h udało nam się przekonać ekipę C+Sport do wysłuchania naszego głosu. To była jedna z większych i bardziej efektywnych akcji kiboli Kolejorza na fb Efektem działania jest ich oświadczenie:
"Dziękujemy za wszystkie merytoryczne wpisy. W dzisiejszym programie Liga+ Extra o 19.15 Tomasz Smokowski i Andrzej Twarowski odniosą się do kwestii protestów, zakazów stadionowych w kontekście sytuacji z Poznania."
sam mam taka koszulke ( z tym,ze inny kolor ) - prowokacja musi byc mam tez szalik ale nie moge dac linku forum, zeby czasem jakiegos bana nie dostac
rcsade - a antydoping Wisly w meczu z Odense odnosnie Cracovii ? o tym nie napiszesz ? przy calym tym proponowanym wersalu ( " proponowanym " ) wlasnie dobrze, ze cos takiego sie dzieje, a ze Was czy Ich nie bylo to powod do tego zeby nie poruszyc kwestii poza sportowych ? mysle, ze u Was jak i na kazdym innym stadionie byloby tak samo wiec BEZ PRZESADY BO ZARZUT Z LEKKA SMIESZNY
Craax, chodziło mi w szczególności o kwestie "pozdrowień" dla Nas, czyli Śląska Wrocław, nie pisz proszę czy u nas czy też na innym stadionie byłoby tak samo, bo to nie jest prawdą.Nie przypominam sobie (a na Śląsk śmigam od hmmm dawien dawien),aby były "pozdrowienia" dla kibiców drużyny przeciwnej przy jej nieobecności.To najzwyklej w świecie nie ma po prostu sensu.. Co do sytuacji o której wspominasz na Wiśle, też tego osobiście nie akceptuję... ( to jest moje prywatne zdanie)