Opcje tematu
#4934 - 11/07/2001 03:52 System X z X
raf Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 18/06/2001
Witam.

Mam takie pytanko: Na pewno wielu z was gra systemami X z X. (Np. 3 z 5, 6 z 7 itd.) Chodzi mi o granie u polskich bukow (STS i Prof.)
Czy istnieje gdzies jakas tabela ze wszystkimi mozliwymi kombinacjami tych systemow dla STSu i Profa, oraz ze stawkami (minimalna, kolejna, maxymalna)? A moze ktos stworzyl arkusz, ktory sam to liczy..? Szczerze mowiac malo korzystalem z tego typu zakladow a chcialbym sie troszke w ten sposob pobawic. Nie wiem zupelnie jak jest to obliczane, nie moge zapamietac minimalnych stawek itd..Moze jest spisane o tym jakies FAQ? Prosze o wszelkie informacje.
Z gory dzieki, pozdrawiam.

Do góry
Bonus: Unibet
#4935 - 11/07/2001 04:26 Re: System X z X
alki Offline
addict

Meldunek: 12/06/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał raf:
[qb]Witam.

Mam takie pytanko: Na pewno wielu z was gra systemami X z X. (Np. 3 z 5, 6 z 7 itd.) Chodzi mi o granie u polskich bukow (STS i Prof.)
Czy istnieje gdzies jakas tabela ze wszystkimi mozliwymi kombinacjami tych systemow dla STSu i Profa, oraz ze stawkami (minimalna, kolejna, maxymalna)? A moze ktos stworzyl arkusz, ktory sam to liczy..? Szczerze mowiac malo korzystalem z tego typu zakladow a chcialbym sie troszke w ten sposob pobawic. Nie wiem zupelnie jak jest to obliczane, nie moge zapamietac minimalnych stawek itd..Moze jest spisane o tym jakies FAQ? Prosze o wszelkie informacje.
Z gory dzieki, pozdrawiam.[/qb][/QUOTE]

minimalna stawka u Profa na granie tymi zakladami to 1 zł od zakladu (w sts'ie nie wiem), jesli chcecie wszystkie kombinacje to polecam strone www.kwiesiu.prv.pl znajdziecie tam przyspieszacze na wszystkie mozliwe kombinacje w Profie i nie tylko.

Do góry
#4936 - 11/07/2001 04:26 Re: System X z X
Ufo Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 19/02/2001
http://members.aol.com/the12Xpert/dbtretc.html

Tu znajdziesz kombinacje X z X. Np. 5 z 8 to 56 różnych piątek. Możesz minumum postawić 2zł na każdą, czyli zakład wyniesie Cię 112zł. Następnie jest bodajże 5zł. Możesz też stawiać ich wielokrotności. Podobna tabelka jest dostępna również na stronie STS'u w dziale NASZE GRY

Do góry