ja czekam na kasę od czwartku i już tracę nadzieję, że przed świętami ją otrzymam - EXPEKT już drugi raz mnie zawiódł. Dziwi mnie to - tyle kasy włożyłem a oni mi stają okoniem. Ostatnio wpłacałem i wypłącałem aż tu po kilku dniach piszą bym wysłał skan zdjęcia dowodu i karty kretytowej bo nie dają wiary. Zaznaczam, że tydzień wcześniej im to nie przeszkadzało. Wiem teraz jedno, że jeśli ta sprawa szybko sie nie wyjaśni to napewno będę tracił pieniądze gdzie indziej - tam gdzie nie muszę czekać na swoje pieniądze. Jednocześnie to zastanawiające gdy chcę wpłacić (nie teraz bo teraz nic nie działa)do nich to kasę szybko wymiata z konta, gdy zaś jest okoliczność odworotna to trzeba się prosić by łaskawie oddali nasze pieniądze - myślę, że to jest nie fair z ich strony - PANOWIE to nie jest zarabianie wy tracicie klientów o których w tych ciężkich czasach coraz trudniej.- No ale to wasz wybór. Jest takie stare polskie przysłowie i warto by wszyscy o tym pamiętali "JAK KUBA BOGU TAK BÓG KUBIE".