Witam po krótkim urlopie,
Postaram się odpowiedzieć wyczerpująco po kolei:
Tomek Frankowski został twarzą Sportingbet.com Polska wkrótce informacja ta zostanie ogłoszona oficjalnie na konferencji, na którą przyleci Franek.
W związku z umową wizerunkową z Frankiem wkrótce pojawi się specjalny serwis o Franku (tymczasem są prezentowane odpowiedzi na pytania internautów, jak również blog Franka).
Na nowym serwisie pojawią się promocje związane z Frankiem, jak również konkurs.. szczegóły wkrótce.
Przy okazji, jest nowa część relacji Franka z Anglii i nowe odpowiedzi na pytania, informacje pochodzą prosto ze źródła, nigdzie wcześniej nie były publikowane, tak więc zapraszam do lektury.
Teraz konkretniej:
Arkadius - o limitach już pisałem - wszystko zależy od traderów (ludzi którzy wystawiają kursy i monitorują konta), mogą wystapić limity ale nie są one związen z wysokością Twoich wpłat.
logan347 - Za malo mocy możesz łączyć z bonusem za pierwszą wpłatę
francesco - wszystkie zakłady na Olimpiadę znajdują się w zakładce Olimpiada Zimowa
luk4sz - nie pobieramy opłat za jedną wypłatę w miesiącu przelewem, pobieramy za 2 i kolejną, ale nie ma to nic wspólnego z wypłata przed upływem 30 dni. Wówczas wypłata może zostać wstrzymana, Ty możesz zostać poproszony o dokumenty lub zostaniesz poproszony o wypłatę środków jako zwrot na kartę/jeżeli wpłacałeś niż wcześniej.
frees - Wpłacając kartą na swoje konto w Sportingbet w EUR Twój bank przewalutuje wpłatę, wpłacając przelewem, gdy tylko dostaniemy środki przewalutujemy je my według kursu dnia.
asolt2 - Wypłaty na Neteller sa bardzo wygodne, z tym że Neteller nie jest jeszcze tak "user friendly" dla Polaków jak to ma miejsce np. z Moneybookers. Moim zdaniem najwygodniejszym obecnie sposobem wpłaty i wypłaty jest karta płatnicza.
logan347 - dojdzie do podwójnego przewalutowania, tak więc kwota którą otrzymasz będzie się nieznacznie różnić od tej którą zleciłeś.
P!T3R - nie wiem czym jest to spowodowane, że wypłata do mbanku szła tak długo. Prześlij mi swoje ID na priva, postaram się sprawdzić.
riquelme - jeżeli rejestrowałeś się kiedyś i nic nie wpłacałeś, możesz teraz wpłacić na nowe konto i dostaniesz bonus, nie ma sensu zakładać nowego konta i zamykać starego.
malapinka - tak, oznacza to, że obrót został wykonany.
Pozdrawiam
Maciej Sportingbet Polska