Panowie, mam nadzieję, że nikt się na mnie nie obrazi za moja poniższą wypowiedź, chciałbym, abyście ją przeczytali i w miare mozliwości do niej ustosunkowali. Oto ona:
Nasz konkurs miał byc konkursem w pełnym tego słowa znaczeniu, z odpowiednim regulaminem do przestrzegania itd. Ja to szanuję, niestety zauważyłem, że pewna grupa z Was, biorących udział w konkursie się zna i lubi bardzo i to jest ok, ale jest nie fair w stosunku do innch uczestników np: mnie. Chodzi mi o to, że piszecie sobie nawzajem cyt: (cytat i osoba jest zupełnie przypadkowo dobrana, bo było już tak w przeszłości u innych osób)
Gregov:
Exp , G.Lopeza podałeś jako trzeci, a wczesniej stopowałes juz Monaco i Henmana, tak więc masz już dwa typy do powtórki
Schranzer , typ na Lopeza podałeś jako trzeci ( nie licząc typu Expa , więc masz już dwa stopy w tym tyg.
co oznacza, że sobie POMAGACIE nawzajem. Ja nie przeczytałem regulaminu dokładnie i przeoczyłem fakt o 3 stopach, straciłem punkt, a zasadzie dwa bo zamiast +1 mam -1, i wtedy jakoś nikt mi nie przypomniał Poogoo uważaj masz 3 stopy, drugi przypadek z kreczem, więc -2, zamiast +2, ale to tylko i wyłącznie MOJA WINA.
Nie mam pretensji, bo to JA nie dotyczałem regulaminu, nie przejrzałem typów itd. , więc według mnie ten temat TYPY powinien zawierać tylko TYPY, żadnych podpowiedzi itd. (tak naprawde jak ktoś kogoś zna i tak może mu powiedzieć przez gg itd, ale ta forma tutaj w tym temacie według mnie jest niesprawiedliwe wobec WSZYSTKICH uczestników konkursu.
Ten konkurs to tylko zabawa, alebawmy się wszyscy razem i fair od początku do końca.
P.S. przepraszam, nie wiedziałem w którym temacie to napisać, aby było widocznie, jak uznacie że nie tutaj, proszę o skasowanie mojego posta.
Pozdrawiam wszystkich

Pooggoo