[QUOTE]Oryginalnie wysłał marasking:
[qb]Ja nie daje sie nabierać na wszelkie "promocje", bo firma robi je w celu własnego zysku, a nie naszego. 50 czy 100 bonusu to nibu nie tak mało, ale potem trzeba zrobic wymagany obrót, czyli grać za wysokie stawki, i to w dodatku kurs min.2 Dodatkowo ( chyba , nie jestem pewien) nie można potem wypłacić własnego depozytu, co de facto wiąże ręce i zmusza do gry. Z natury nie jestem cierpliwy i obrót np. 500 starałbym się zrobić wjak najszybciej

.
Ja wolę więc mieć swój depozyt, którym mogę obracać w dowolny sposób, wyplacić kiedy chcę itp., a biorąc udział w "promocji" czułbym się skorumpowany.[/qb][/QUOTE]Depozyt i wygrana stawke mozesz wyplaciac !!! ja juz tak zrobilem !!!
Bonus w wysokosci 250 byl wedlug mnie bardzo fajnym prezentem gwiazdkowym (szkoda tylko ze caly czas jakies problemy ze stronka i brak ofery np. NBA

)
A kwote bonusu obracac mozesz i 5 lat !!!! Bo chyba nikt mi nie powie, ze nie ma zawsze jakiejs sumki na koncie w expie i jak chce zagrac to leci do banku wplacac (a po wygranej odrazu wszystko wyplaca) ???
Pozdro

iwo:
I czekajmy cierpliwie na poprawe dzialania stronki, na voulchery, zenskiego tenisa i wiele innych rzeczy !!!