Strona 4 z 13 < 1 2 3 4 5 6 ... 12 13 >
Opcje tematu
#504860 - 07/02/2006 21:15 Re: Bookmacherzy ustawiają mecze
R2D2 Offline
member

Meldunek: 09/01/2006
A jak myslicie? Warto grac progresja pewniaki z Unibetu?

Dzisiaj trafili za > 2.00 Hertha Berlin 1X + cos tam jeszcze za 1,25.

Na ile stopni radzicie rozpisac 'bankiera' Unibetu?

Do góry
Bonus: Unibet
#504861 - 07/02/2006 21:27 Re: Bookmacherzy ustawiają mecze
buster Offline
addict

Meldunek: 16/08/2005
Quote:

.Niektórzy do konca trzymaja wysoki kurs,prowokuja do grania sure betów-prawie zawsze mają racje.Przeciez kazda duza firma doskonale wie,ile wplywa kasy na dane zdarzenie i co robic,aby wyrównać ew.straty.Ale często tego nie robi-do konca przyjmują zaklady.Jakos nie wierze,że tak bezgranicznie ufaja swoim analitykom.

no nie wiem jakby to było takie proste to nic tylko stawiac przeciwko tym wysokim kursom

z moich obserwacji wynika, że wysoki kurs zazwyczaj zostaje u
buków-krzaków gdzie nie wpłaci nikt rozsądny grosza

przyczyna może być też inna np

Bolivar &#8211; Estudiantes de La Plata

w eurobet jest na 1 kurs 2.25 w innych duzo niżej - a tylko dlatego, że ten mecz w eurobet można grać w combo min. 3 zdarzenia, nikt tego u nich nie gra to i kurs stoi

moim zdaniem to nie buki maczają palce w aferach
jedna rzecz mnie tylko zastanawia w tych wszystkich przekrętach

przeciez ostrzejszego zagrania zaden buk nie przyjmie! nie jest głupi, inna sprawa ze zostaje jeszcze BF i inne giełdy , no i można zagrać średnio ostro u wszystkich buków a jest ich trochę

a co do tych azjatyckich stron z fixami - naiwność ludzka nie zna granic

Do góry
#504862 - 07/02/2006 22:02 Re: Bookmacherzy ustawiają mecze
pyk Offline
old hand

Meldunek: 02/01/2004
Mecze sa ustawiane od zawsze i w kazdych ligach, ustawiaja je: dzialacze, pilkarze, sedziowie wiec czemu nie mileli by uczestniczyc w tym bukmacherzy.

Do góry
#504863 - 07/02/2006 22:20 Re: Bookmacherzy ustawiają mecze
rafako Offline
a.k.a. "typer 1986"

Meldunek: 12/05/2004
Przypuscmy teoretycznie ze rozgrywany jest mecz tenisa:

gracz X 1.25- 3.0 gracz Y

Bukmacher na biezaco sledzi ilosc zawartych zakladow na gracza X i kwoty stawiane na niego. Gdy dojdzie do wniosku ze moglby sporo stracic w przypadku wygranej gracza X, a sporo zyskac gdy ten gracz przegra, wtedy moze "porozumiec sie" z graczem X lub jego menagerem i ustawic jego przegrana za odpowiednia kwote.Taki zawodnik moglby dodatkowo postawic na przeciwnika spore pieniazki( przyklad autentyczny, nie pamietam dokladnie o kogo chodzi ale byl taki tenisista ktory sie podkladal)

suma zakladow zawartych na zwyciestwo gracza X- 100 000 euro

suma zakladow zawartych na zwyciestwo gracza Y- 5 000 euro

zaplata bukmachera dla GRACZ X-20 000 euro

Co myslicie o takim kombinowaniu? Ja jestem pewien ze takie układy maja miejsce caly czas na arenie sportowej.

Idąc dalej uruchamiajac wyobraznie mozna powiedziec ze bukmacherzy moga od "dziecka" szkolic sportowca aby w przyszlosci moc dzieki niemu ustawiac wyniki meczow i w ten sposob zarabiac spore pieniazki.

Pozdrawiam i czekam na komentarze.

Do góry
#504864 - 07/02/2006 22:24 Re: Bookmacherzy ustawiają mecze
kocobul Offline
member

Meldunek: 24/11/2004
Bukmacherzy nie zarbiaja na fixed odds jak wy to mówicie nie przyjmie typu tak.

bukmacherzy zarbaija na tym teraz ze jedna strona jest bardziej obstawiona i to dużo a wygra druga i o to chodzi by zachęcić do stawiania na przegraną. Wtedy nie ma ryzyka obstawiania u buka tylko wygrywa sie pieniądze graczy- a nie gra u konkurencji która zablokuje- samemu sie organizuje.

Informacja to podstawa w 21 wieku. Informacja to kasa.

Buki mówimy tu o azjatach ustawija na asian handicap dla swoich rodaków w azji. I juve wygrywa 1-0 ale 70% jest na stronei ze juve wygra 2 goalmi lub wiecej.

Ta strona co podalem to oszuści- doweidziałem się od mojego Singapurczyka.

On ma inną zaufaną od której kupuje typy i porównuje se swoimi przynajmniej tak mówi.

j cały czas mówię o azji i wynikach bramkowych gdzie 2-0 czy 1-0 robi wielką róznice w milionach. Dla was na fixed odds 1-0 Juve jest wygrana dla 70% co graja w azji to jest przegrana i to kurewska.

A ci z tej strony piszą tak : www nie podaję bo i po co . Mówię o stronie zaufanej wg Singapurczyka która nie oszukuje tych co płacą za typy.

This is STRICTLY for serious punters and investors.

If you'd like to win big money, save time and save money, then this might be the most important letter you'll ever read.

I can provide you insider match tips before kick off.

we make the game, NOT from any source. Price varies depending on league and the players, manager and referee.

Have you ever wonder why you're losing money based on Asian Handicap whereby the odds of winning are 50%.

Let me reveal the secret:
Most of the soccer matches are fixed!

Odds are always be set in the way that most punters will take the losing team. This is how the bookmaker make a living.

We provide soccer betting match based on Asian handicap odds for the major & minor European leagues and tournaments including Italian Serie A, Spanish Primera Liga, German Bundesliga, English Premier League and more.

So you are convinced I have knowledge of fixed matches! Its great, I would love to share with you, I can only see good things happening, as long as we keep things personal as we don't want word to get to the bookmakers, get what I mean??

The final decision is yours!

We strongly believe that Everyone's A Winner here. Therefore you win, and then we win! Don't be left behind!

Do góry
#504865 - 07/02/2006 22:33 Re: Bookmacherzy ustawiają mecze
KIDD Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/03/2005
Quote:

a ja już mam zastrzeżenie to jednego z meczy dzisiejszej bundesligi. nie wiem nie oglądałem meczu, jak ktoś oglądał to proszę go o wypowiedź. chodzi mi o mecz FC Kaiserslautern - FC Koln. Tak sądziłem, że w tym meczu będzie remis. Są to dwie ostatnie drużyny z tabeli mające po tyle samo punktów więc zgadały się, że grają na remis, bo to obu na przyszłość może dać efekty i zawsze działo się tak, że 2 lub 4 minuty po bramce Koln wyrównywało Kaiserslautern. Coś w tym jest. Podobnie było w meczu serie a w ostatniej kolejce w przypadku Palermo. Z pewnością taki przebieg można było wywęszyć. nie chodzi mi o ustawienie meczu za pieniądze tylko po prostu dogadanie się dwóch drużyn, na zasadzie obustronego zdobycia 1 pkt., fachowo nazywając - symbioza

co wy o tym myślicie?

BZDURA.

Co tym drużynom dał 1 pkt ? NIC !!!

Twoja teoria miała by sens tylko wtedy gdyby oba zespoły miały zamiar i chciały spaśc z Bundesligi. Jednak tak nie jest. Nie po to się ściąga w przerwie zimowej nowych piłkarzy, żeby nie walczyć o utrzymanie sie.

Do góry
#504866 - 07/02/2006 22:49 Re: Bookmacherzy ustawiają mecze
rafako Offline
a.k.a. "typer 1986"

Meldunek: 12/05/2004
swoja droga ciekaw jestem czy wystawione beda kursy u bukmacherow na mecz Lech poznan-Amica wronki ?(wiadomo chyba o co chodzi?-fuzja)

moim zdaniem w tym meczu wygra lepszy

Do góry
#504867 - 08/02/2006 10:06 Re: Bookmacherzy ustawiają mecze
grafitowy Offline
enthusiast

Meldunek: 29/12/2004
Następny znawca.
Z fuzji to Ty sobie możesz kolego strzelić w głowę.

Nie zabieraj głosu na tematy, o których nie masz pojęcia.

Do góry
#504868 - 08/02/2006 10:48 Re: Bookmacherzy ustawiają mecze
Ghost Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/02/2003
Quote:

Najpierw może ustalmy, co to jest "Singapour" i "Macau", oraz "Singapourczyk".

To ja juz wam zdradze o co z tym chodzi. Ten "Singapourczyk" to Chuck Norris.

Chuck Norris potrafi odebrac asa serwisowego. Zawsze.

Do góry
#504869 - 08/02/2006 10:56 Re: Bookmacherzy ustawiają mecze
superges Offline
veteran

Meldunek: 22/06/2004
Co się tak uparliście do tej ciągłej krytyki teori jaką ma kocobul.
Wiecie co to jest demokracja? Wiecie o co walczył między innymi Wałęsa? O WOLNOŚĆ SŁOWA Tak Tak o wolność słowa!!
I czy wam się to podoba czy nie ona jest i nie można wieszać psów na kimś kto ma inne zdanie niż wasze które wam się nie podoba.
To jest forum dyskusyjne i każdy ma prawo zabrać głos i wyrazić swoja opinie,
A niektórzy to by chcieli żeby tylko im przytakiwać.

Do góry
#504870 - 08/02/2006 11:02 Re: Bookmacherzy ustawiają mecze
skoczek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/01/2005
Quote:

Wiecie co to jest demokracja? Wiecie o co walczył między innymi Wałęsa? O WOLNOŚĆ SŁOWA Tak Tak o wolność słowa!!
I czy wam się to podoba czy nie ona jest i nie można wieszać psów na kimś kto ma inne zdanie niż wasze które wam się nie podoba.
To jest forum dyskusyjne i każdy ma prawo zabrać głos i wyrazić swoja opinie,
A niektórzy to by chcieli żeby tylko im przytakiwać.

a czy my wieszamy na kimś psy? chcemy jedynie jakiś dowodów, które potwierdzałyby słowa kocobula

Do góry
#504871 - 08/02/2006 12:05 Re: Bookmacherzy ustawiają mecze
Jonathan Sarkos Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/08/2003
Quote:

Ja zaproponuje moja teorie. Otoz od miesiecy nawiedzaja moj parapet tajemniczy przybysze gdzies z okolic Syriusza. Wyglądają jak galaretowate placki, maja po kilka wypustk z wierzchu i skrzeczą. Porozumiewaja sie telepatycznie i wciaz mi mowia, ze wszyscy kolesie z Chelsea to cyborgi, a Abramowicz pochodzi z jakiejs rasy, z ktora od lat toczą spór o miedzę i zagląda na ziemię tylko dla relaksu i rozrywki, a prawdziwe interesy prowadzi gdzies tam pod Syriuszem właśnie. Prosze o komentarze do mojej teorii

Do góry
#504872 - 08/02/2006 12:10 Re: Bookmacherzy ustawiają mecze
skoczek Offline
Carpal Tunnel

Quote:

Quote:

Ja zaproponuje moja teorie. Otoz od miesiecy nawiedzaja moj parapet tajemniczy przybysze gdzies z okolic Syriusza. Wyglądają jak galaretowate placki, maja po kilka wypustk z wierzchu i skrzeczą. Porozumiewaja sie telepatycznie i wciaz mi mowia, ze wszyscy kolesie z Chelsea to cyborgi, a Abramowicz pochodzi z jakiejs rasy, z ktora od lat toczą spór o miedzę i zagląda na ziemię tylko dla relaksu i rozrywki, a prawdziwe interesy prowadzi gdzies tam pod Syriuszem właśnie. Prosze o komentarze do mojej teorii

właśnie gdzieś ostatnio o tym czytałem

Do góry
#504873 - 08/02/2006 12:16 Re: Bookmacherzy ustawiają mecze
superges Offline
veteran

Meldunek: 22/06/2004
Mój komentarz jest następujący:
Powinieneś żadziej oglądac Teorie spisku ponieważ chyba za bardzo utożsamiasz się z rolą którą zagrał Mel Gibson.
Ja wiem że to dobry film ale żeby od razu uważać że każda teoria jaką wymyślimy jest autentyczna?
Otóż nie wszystko co jest pokazywanych w filmie jest prawdziwe i nie wszystkiemu trzeba wieżyć.

Quote:

Quote:

Do góry
#504874 - 08/02/2006 12:18 Re: Bookmacherzy ustawiają mecze
Jonathan Sarkos Offline
Carpal Tunnel

Oczywiscie, ze kolesie obstawiajacy w Totomixie wygrana Atletico z Barcelona musieli wiedziec, ze Barcelona przegra po ustawionym meczu. Huczało o tym od Gibraltaru aż po Mandzurie juz tydzien przed spotkaniem. To gracze Barcelony oddali ten mecz, bo obawiali się, ze niedlugo wpadna tak mocno w bagno kolejnych zwyciestw, ze sie z niego nie wydostana i beda wygrywac juz wszystko az do konca swoich dni. Stwierdzili, ze musi byc to stasznie nudne i frustrujace, porzucili wiec pierwotny plan i podlozyli sie Atletico. Co to by bylo gdyby ciagle wygrywali ? Zadnych rzygan na polskich quasi chatach, zadnych "kurwa Barcelona, ja pierdole", zadnych tekstow w stylu "zonk! zonk! zonk! ", zadnych fascynujacych tematow o wszechobecnych w swiiecie ustawkach. Coz za monotonia i nuda wygrywac tak w nieskonczonosc. Mysleli sobie "o ilez cudowniej bedzie, kiedy napisza o nas w topicu na mecz.pl, niz kiedy na pierwszej stronie "marca" obwieci swiatu, ze pobilismy rekord Realu". Tak mysleli sprzedajni gracze Barcelony.

Do góry
#504875 - 08/02/2006 12:28 Re: Bookmacherzy ustawiają mecze
R2D2 Offline
member

Meldunek: 09/01/2006
Dasz w koncu Eugeniusz te ustawki z Singapuru?!
Ile mozna prosic i czekac

Do góry
#504876 - 08/02/2006 12:30 Re: Bookmacherzy ustawiają mecze
Jonathan Sarkos Offline
Carpal Tunnel

Strasznie wolno mi chodzi intenet od mojego ostatniego posta. Podejrzewam spisek bukmacherow i kocobula .

Problemem takich userow jak typer 1906, kocobul i reszta ich "stronnictwa", jest nieznajomosc tzw. artybucji pierwszego rzedu. Polega to na tym, ze nasze wlasne postepowanie uzasadniamy czynnikami wewnetrznymi, a czyny innych okolicznosciami zewnetrzmymi.

W teoriach spiskowych bzdura pogania bzdure.

Do góry
#504877 - 08/02/2006 12:33 Re: Bookmacherzy ustawiają mecze
kocobul Offline
member

Meldunek: 24/11/2004
Wy chceci dowodu przed meczem. A to się wszystko odbywa po cichu.

Bezpośredni to może mieć prokurator.

Macie dowód - w Niemczech Hoyzer, Belgia, gaszenei świateł- w Anglii proszę poszukać.

Tu nie chodzi o to że cała drużyna i trener ma tego świadomość tylko kilku graczy albo sędzia.

Ale jak widzę grę Milanu z Parmą 4-3 i te 3 bramki dla Parmy to zawsze można powiedzieć ze dziecinne błędy obrony Milanu- tylko że wygrana jest wygraną. Ale róznica 1 gola a 2 w tym meczu miała kolosalne znaczenie dla Azjatów.

Berlusconi jest tak chciwy , że nie zapłacił 50 mln dolców podatków a tylko 1800 . Uchwalił ustawę- wy o tym nie słyszeliście??

Więc też chce meić cos z tego !! Piłkarze zarabiają miliony bo kasa idzie na to od buków. Polecam stronę www.evertonbet.com :-)

Jak na Milan stawia 80% ze wygra 2 golami a na Parmę 20% - stosunek powiedzmy 80 milionów dolarów do 20 milionów dolarów w Azji na jeden mecz. To zobaczcie co się dzieje przy handicapie 1 1/2 . Milan wygrywa ale buki zgarniają różnicę 60 milionów ( to ile z tego mogą odpalić Berlusconiemu) kupują 1-2 obrońców- ja wierzę że wtajemniczeni o tym wiedzą w klubie bo kasa na klub i gaże jest potrzeban. yc buka milanbet.com????

My prawdy nie poznamy nigdy bo gracze milczą bo wiedzą że mają z tego kupę kasy!! Tak wygląda to do strony techniczne.

Do góry
#504878 - 08/02/2006 12:37 Re: Bookmacherzy ustawiają mecze
skoczek Offline
Carpal Tunnel

Quote:

Wy chceci dowodu przed meczem. A to się wszystko odbywa po cichu.

Bezpośredni to może mieć prokurator.

Macie dowód - w Niemczech Hoyzer, Belgia, gaszenei świateł- w Anglii proszę poszukać.

Tu nie chodzi o to że cała drużyna i trener ma tego świadomość tylko kilku graczy albo sędzia.

Ale jak widzę grę Milanu z Parmą 4-3 i te 3 bramki dla Parmy to zawsze można powiedzieć ze dziecinne błędy obrony Milanu- tylko że wygrana jest wygraną. Ale róznica 1 gola a 2 w tym meczu miała kolosalne znaczenie dla Azjatów.

Berlusconi jest tak chciwy , że nie zapłacił 50 mln dolców podatków a tylko 1800 . Uchwalił ustawę- wy o tym nie słyszeliście??

Więc też chce meić cos z tego !! Piłkarze zarabiają miliony bo kasa idzie na to od buków. Polecam stronę www.evertonbet.com :-)

Jak na Milan stawia 80% ze wygra 2 golami a na Parmę 20% - stosunek powiedzmy 80 milionów dolarów do 20 milionów dolarów w Azji na jeden mecz. To zobaczcie co się dzieje przy handicapie 1 1/2 . Milan wygrywa ale buki zgarniają różnicę 60 milionów ( to ile z tego mogą odpalić Berlusconiemu) kupują 1-2 obrońców- ja wierzę że wtajemniczeni o tym wiedzą w klubie bo kasa na klub i gaże jest potrzeban. yc buka milanbet.com????

My prawdy nie poznamy nigdy bo gracze milczą bo wiedzą że mają z tego kupę kasy!! Tak wygląda to do strony techniczne.

jak na ciebie to nawet sensowny ten post, aczkolwiek nie do końca się z nim zgodzę. jednak myślę, że jest ziarnko prawdy w tym co napisałeś.

Do góry
#504879 - 08/02/2006 12:38 Re: Bookmacherzy ustawiają mecze
jaix Offline
enthusiast

Meldunek: 17/08/2002
Witam.
Znalem malezyjczyka ktory siedzial na montelupich w krakowie za lewe karty kredyotowe.
Po wyjsciu mieszkal u mnie pare dni i opowiadal mi o calym podziemiu bukmacherskim w Malezji.
Zaklady bukamacherskie w Malezji sa nielegalne dlatego calym podziemiem bukmacherskim rzadzi mafia.
Mozna tam stawiac zaklady nie majac pieniedzy, idziesz, mowisz ile chcesz postawic i stawiaja twoj zaklad.
Jak przegrasz to albo oddajesz kase albo cie mafia dojezdza, wtedy i tak predzej czy pozniej oddasz.
Wszystko graja tam w handicapach azjatyckih.
Cale to podziemie bukmacherskie przyjmuje zaklady w milionach $.
Powiedzial mi ze podczas weekendu przynajmniej jeden mecz z czolowych lig europejskich jest kupowany (czasami 2, zadko 3).
Zysk z jednego ustawionego meczu dla bukmacherow w malezji to okolo 10 milionow dolarow z tego 4-5 milionow
przeznaczaja na lapowki za kolejny mecz i tak w kolko.
Nie zawsze kupowany jest caly zespol, czesto placi sie tylko kilku pilkarzom - np. 1-2 obroncom + bramkarzowi,
roznie to jest, trzeba wiedziec tez kto bierze a kto nie bo nie wszyscy sa przekupni.
I tak sie kreci cala ta bukmacherka.
Do tego trzeba pamietac ze oprocz ustawionych meczy zdazaja sie tez niespodzianki. Coraz trudniej zarobic
na bukmacherce, trzeba zmienic podescje do grania, napewno od razu ominac "pewniaki" ktore gra
cala masa szarych ludzi niczego nie wiedzacych bo na takich bukmacherzy najwiecej zarabiaja i na takich
meczach z regoly zachodza najwieksze walki.
Ci co nie wierza w to co pisze nie musza wierzyc, nie chce tu zadnej polemiki i wyklocania sie kto ma racje, niech dalej sobie naiwnie mysla ze w pilce i innych sportach wszysko jest ok.
Pozdr.

Do góry
Strona 4 z 13 < 1 2 3 4 5 6 ... 12 13 >