ustawki:D jak ktos nawet wie o tym to nikomu nie powie, pare osob moze cos wie a reszta pier**** ze niby cos wie i taka jest prawda,,,, Najczesciej ktos mowi nam mecz po dobrym kursie okolo 3 jest ustawiony ( bo ma info np ze faworyci maja problem z wystawiemniem skladu z jakis tam przyczyn) mecz wchodzi a my sie podniecamy...
Najbardziej mnie bawilo to jak na forum bylo pare typerow co probowalo brac kase za sprzedane mecze...(i sadze ze pare osob sie nabralo,,,) bardzo ciekawe to jest ktos ma regularnie ustawki iles tam $$$$$$ i zaklada temat na forum, reklamuje sie tydzien zeby ktos mu zaplacil 50 zł za abonament

dlaczego? Bo to poprostu sa dzieci ktore potrzebuja kasy, zalaza sobie MB i podaja typy nic ich to nie kosztuje a jak im cos wejdzie moze sie ktos trafi i wplaci $$
Zreszta podobnie smieszna dla mnie byla wypowiedz kobylca czy jak mu tam bylo pozdro dla niego

Ale ogolnie tak serio moje zdanie jest takie ze ustawki sa byly i beda. Niezaleznie od lig czy dyscyplin (no moze nie w kazdej). A normalny czlowiek jedyne co moze zrobic to obserwowac spadki kursów (tip-ex.com czy cos w tym stylu) , gdzie sa mecze blokowane itd itp i po tym dochodzic ze cos z meczem jest " nie tak"...