|  
| 
| 
| 
| #515842 - 21/02/2006 13:11  Re: Euroliga Top 16  1 Kolejka |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  31/05/2002
 | 
Koniec żartów , rozgrywki drugiej rundy czas zacząć

Real- Maccabi 2 @1.6

Żydki dwa mecze odpuścili, gdy juz mieli pewny awans, z Barca wygrali pewnie (w końcu przed wlasna publika nie mogli odpuscic), teraz nie pora na żarty, czas ponownie wygrywac. Real nie spisał się w pucharze Króla, brak mu przewagi na tablicach. Real może wygrać z kimś pokroju Bambergu, ale nie z Maccabi...

Oly - Malaga 2 @1.7

Liczę na dobrą postawę Malagi - jednego z najlepszych teamow rozgrywek grupowych, Oly - dla mnie ambitny średniak, ale jak Malaga wygrala w PAO, to wstyd przegrać z OLY

Bamberg - TAU 2 @1.3
 no coments - bamberg 0 pkt w tej rundzie
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #515843 - 21/02/2006 19:02  Re: Euroliga Top 16  1 Kolejka |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  01/12/2005
 | 
Osobiscie zagram dubelka: Real Madrid CF v Maccabi Tel-Aviv -3.5	 i Bamberg - TAU 2  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #515846 - 22/02/2006 08:07  Re: Euroliga Top 16  1 Kolejka |  
|   Pooh-Bah

Meldunek:  18/11/2004
 | 
wstepne info o kontuzjach.jesli ktos tez ma jakies prosze o podawanie.
 Efes-bez Popovica(srednia 13.6 pkt),
 Climano-bezRombaldoni(srednia 3 pkt),
 Benetton-bez Zisisa(sred 3 pkt),
 Olimpiakos-bez Agadakosa(srednia 2.1 pkt),

Do panaty wraca po przerwie-Topmasevic i Scepanovic (5.5 i 4.3 -srednia)
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #515847 - 22/02/2006 08:13  Re: Euroliga Top 16  1 Kolejka |  
|   Pooh-Bah

Meldunek:  18/11/2004
 | 
Unicaja-powrot po kontuzji-Nicevica(srednia 11.5),Santiago rowniez (12.8 srednia) |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #515848 - 22/02/2006 10:27  Re: Euroliga Top 16  1 Kolejka |  
|   enthusiast

Meldunek:  26/11/2003
 | 
Ekipa z Moskwy to jeden z faworytów tegorocznej Euroligi.Jutro w Wilnie obydwie ekipy zaczną swój udział w top16 Euroligi.Tutaj już nie ma żartów, walka idzie o awans do majowego final four w Pradze.Lietuvos to bardzo ciekawy zespół , opierający swoją gre na doskonałej grze pod koszami i wielu zbiórkach , w ofensywie ich gra opiera się na rzutach za trzy punkty.Mają killku ciekawych graczy jak Stelmahers, Javtokas , Nielssen , jednak są przeciętną ekipą.Czerwona gwiazda z Moskwy to drużyna , która od kilku lat walczy o sukces w europejskim baskecie , jak narazie ebz efektu. W ty roku mają mocny , wyrównany skłąd , prowadzony przez doskonałego szkoleniowca z Włoch -Messine.Siła ognia obydwu ekip jest podobna, jednak goscie posiadają moim zdaniem lepszych graczy i są drużyną bardziej doświadczoną w meczach o stawke.Jutrzejszy bój w hali w Wilnie napewno będzie wyrównany , jednak moim zdaniem CSKA wygra ten mecz swoją doskonałą obroną i zainkasuje pierwsze dwa punkty w grupie.
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #515850 - 22/02/2006 12:05  Re: Euroliga Top 16  1 Kolejka |  
|   Pooh-Bah

Meldunek:  10/03/2005
 | 
mam pytania do kumatych bo ja w eurolidze nie siedze tak jak co niektorzy tutaj:chodzi o mecz efes-beneton  foworytem bukow jest efes kursy1.40-1.50  a ja niewiem czemu wydaje mi sie ze wlosi maja szanse wygrac czekam na wwasze opinie co do tego meczu moze sa tam jakies konyuzje albo cos w tym stylu dajcie znac co sadzicie o tym pojedynku
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #515852 - 22/02/2006 13:56  Re: Euroliga Top 16  1 Kolejka |  
|   Q

Meldunek:  19/04/2005
 | 
Quote:
 Typ dobry, sęk w tym, że zagrają bez swojego najlpeszego zawodnika Andersena.

tylko że Andersen to niecała druzyna .. jaka jest siła CSKA kazdy wie.. teraz niema kalkulacji , kazdy mecz jest wazny.. niemowie ze bedzie łatwo , ale dzis Moskwa powinna wygrac...

do tego dorzucam under Efes (system 3z9 z kilkoma innymi śmieciami
  ) |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #515853 - 22/02/2006 14:10  Re: Euroliga Top 16  1 Kolejka |  
|   old hand

Meldunek:  18/07/2005
 | 
Polecam CSKA  Powera wiekszego maja bo jeszcze dochodzi Walka  Moskwa - Wilno   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #515854 - 22/02/2006 14:17  Re: Euroliga Top 16  1 Kolejka |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  26/05/2003
 | 
Quote:
 Ekipa z Moskwy to jeden z faworytów tegorocznej Euroligi.
 Jutro w Wilnie obydwie ekipy zaczną swój udział w top16 Euroligi.Tutaj już nie ma żartów, walka idzie o awans do majowego final four w Pradze.Lietuvos to bardzo ciekawy zespół , opierający swoją gre na doskonałej grze pod koszami i wielu zbiórkach , w ofensywie ich gra opiera się na rzutach za trzy punkty.Mają killku ciekawych graczy jak Stelmahers, Javtokas , Nielssen , jednak są przeciętną ekipą.Czerwona gwiazda z Moskwy to drużyna , która od kilku lat walczy o sukces w europejskim baskecie , jak narazie ebz efektu. W ty roku mają mocny , wyrównany skłąd , prowadzony przez doskonałego szkoleniowca z Włoch -Messine.Siła ognia obydwu ekip jest podobna, jednak goscie posiadają moim zdaniem lepszych graczy i są drużyną bardziej doświadczoną w meczach o stawke.Jutrzejszy bój w hali w Wilnie napewno będzie wyrównany , jednak moim zdaniem CSKA wygra ten mecz swoją doskonałą obroną i zainkasuje pierwsze dwa punkty w grupie.

kolejny baran wkleja moje analizy z betplanet
    |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #515856 - 22/02/2006 16:11  Re: Euroliga Top 16  1 Kolejka |  
|   old hand

Meldunek:  12/12/2003
 | 
Quote:

kolejny baran wkleja moje analizy z betplanet

Na tej stronie to nic nowego .
 Niektorzy potrafia niemal slowo w slowo przepisac  to co napisza kolesie na BA.
 Czemu to ma sluzyc ? Autorom tych plagiatow wydaje sie ze w ten sposob zyskaja tu autorytet?
 Zapewniam ze osoby ktore siedza w temacie z latwoscia to wychwyca a to ze nie zawsze skomentuja nie znaczy ze takiemu delikwentowi sie upieklo .
 Dla przykladu podam ze na "parkiecie" z calej masy czytam posty gora 3-4 userow co do ktorych mam pewnosc ze nie bajdurza.

A teraz na temat.
 Gram dzis wbrew ogolnemu trendowi czyli dwa single : Wilno i Olimpiakos

Co do meczu na Litwie to uwazam ze CSKA bez Andersena traci duzo ze swojej wartosci .Wie o tym rowniez Messina dlatego w trybie awaryjnym sciagnal Van den Spiegel'a.
 Potencjal obu ekip bardzo podobny dlatego uwazam ze zadecyduje atut wlasnego parkietu.

Malage widzalem w dwoch meczach o Puchar Krola i wydaje mi sie ze zlapali lekka zadyszke.Do tego ta seria bez porazki ...Olimpiakos u siebie przegral tylko raz z Efesem a  wygrywal m.in z Maccabi .Podobnie jak wyzej stawiam na atut wlasnego parkietu.
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #515858 - 22/02/2006 21:44  Re: Euroliga Top 16  1 Kolejka |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  31/05/2002
 | 
Gratulacje dla mnie i dla Malagi - system trafiony, same kursy 3 i wyzej, a pewniak Malaga zawiodla i to bardzo. Czas jednak typować dalej, zobaczymy czy Tau i Maccabi jutro dadzą radę Gram:  Maccabi -3.0 - musza to wygrac, Real jest za słaby, więc jesli nie przejda obok tego meczu (a tu przeciez juz powazne mecze    ) to wygraja pewnie TAU -6.5 - troche sie obawiam handi, ale moze dadzą radę, Niemiaszki zbiora baty od każdego w grupie, a i tak bedzie sukces - awans do TOP 16, TAU jak pryegra to bedzie wielki szok |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #515859 - 22/02/2006 23:09  Re: Euroliga Top 16  1 Kolejka |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  08/12/2004
 | 
Witajcie , szukam odpowiedzi na 2 moze 3 pytania , mianowicie tau bolognia i maccabi. Co do meczu Tau nie mam watpliwosci , choc w lidze hiszpanskiej juz  mnie zawiedli , to jest faza grupowa , tau jest tak silnym zespolem iz w razie porazki ,nie ma powodu do paniki , lecz jestem przekonany ze potraktuja te spotkanie powaznie i szybko obejma prowadzenie (wysokie, tak zebym sie nie denerwowal,) o bambergu to tyle ze kazde zagrozenie zwyciestwa dla rywala to bedzie duza niespodzianka.

Mam nadzieje ze ktos z was przeanalizuje te mecze  podzieli sie z nami jakimis refleksjami i wszyscy bedziemy obleawc zwyciestwo

Powodzenia:)
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #515860 - 22/02/2006 23:34  Re: Euroliga Top 16  1 Kolejka |  
|   Pooh-Bah

Meldunek:  31/01/2005
 | 
ja tylko wrzuce ze z tym Bambergiem bym uwazal, nie bez powodu dostali sie tutaj i napewno latwo sie nie dadza wykopac. TAU od dawna gra nonszalancko i nie raz juz zawodzili. Pewno zagram jutro TAU ale tak pewny ich winu nie bede...   |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |