[QUOTE]Oryginalnie wysłał woytass:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał gruda:
[qb]jestem pewien przynajmniej w przypadku b&w. ale tak jak napisalem, karta pod wzgledem wplat do nich musi byc nowka nie smigana
przy okazji pytanie: wplacilem do b&w 164 euro (w zaokragleniu+prowizja za wplate) za co z ekarty zostalo pobrane 820 pln. po niecalym tygodniu wyplacilem z b&w 150 euro za co do konta zostalo 716pln. nietrudno policzyc ze 14 euro roznicy miedzy wyplata a wplywem kasy kosztowalo mnie 104pln, a wiec
1 EU = 7.42 PLN :eek:

ktos potrafi to wyjasnic?

probowalem pytac sie na mczacie ale od paru dni nie ma tam zadnego opa, widac mbank cienko przedzie skoro tna koszty i wprowadzja oplaty za przelewy...[/qb][/QUOTE]Prosta sprawa. Jak wpłacałes to bank przewaluował ci kase po kursie kupna euro, a wypłacając po kursie sprzedazy. A ze zawsze kurs sprzedazy jest nizszy od kursu kupna to straciłes. To jest własnie jeden z niewielu minusów grania w sieci.
A tak apropo to jestes pewien ze przy wyplacie dane konta na które wyplacasz musza sie zgadzac z danymi osoby zarejstrowanej w b&w ???
Bo kurde w inteligo blokuja kase na 30 dni o czym niewiedzialem przed wpłatą, a 30 dni to chyba dla kazdego byłoby b dużo
A moze ktos wypłacał kase z b&w na konto inteligo i ma jakies z tym doswiadczenia ??? (bo nie wiem czy b&w jest brane za tranzakcje zagraniczną - niby mają serwis po Polsku)
pomóżcie !!!!!!
pozdro

iwo: [/qb][/QUOTE]Właśnie dostałem pieniądze z B&W na konto inteligo. Wszytko trwało 3 dni od momentu potwierdzenia przez nich mailem,że dostali skan mojego dowodu tożsamośći. Nie ma żadnej blokady na inteligo, pieniadze są od razu do dyspozycji. W tytule przelewu z B&W na końcu troche pokracznie ale jest napisany kurs po jakim robili operacje (po przeliczeniu Euro na złotówki wyszła mi różnica 1 grosz pomiedzy rzeczywistym a tym podanym przez nich). Wszysyko odbyło sie po kursie uśrednionym bo różnica w kursie miedzy wpłatą a wypłatą też wyniosła 1 grosz. B&W ostrzegało mnie ,że wypłaty do 1000 Euro bedą kosztować dodatkowe 6 Euro, ale mimo to nie pobrano mi tej opłaty.
Tak to wygląda B&W + inteligo...niech ktoś teraz napisze jak wygląda B&W + mBank