Strona 8 z 11 < 1 2 ... 6 7 8 9 10 11 >
Opcje tematu
#52044 - 12/02/2004 21:09 Re: Betandwin [3]
woytass Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/01/2004
[QUOTE]Oryginalnie wysłał woytass:
[qb]witam
wpłacalem do buka karta visa electron inteligo, teraz troche przemnozyłem tą kase i przymierzam sie do wypłaty. no i jest problem bo z tego co wiem to przy wypłacie na konto inteligo spowrotem bank blokuje te pieniądze na 30 dni i nic z nimi nie idzie zrobic
czy da sie wypłacić pieniądze na np konto kumpla tylko ze juz w mbanku gdzie nie ma glupiego blokowania pieniedzy ?????[/qb][/QUOTE]ponawiam pytanie :rolleyes:

a moze ktos wypłacał kase z betandwin na inteligo i wcale jej nie blokowali ???

Do góry
Bonus: Unibet
#52045 - 13/02/2004 03:01 Re: Betandwin [3]
benyKR Offline
stranger

Meldunek: 26/06/2003
Witam,
Czy mozna dokonac wlaty w ten sposob. Posiadaczem konta na betandwin jest X, a wplata dokonana jest z karty pana Y?? Czy tylko z wlasciciela konta ze swojej karty moze dokonywac wplat.
Bede wdzieczny za odpowiedz.
Pozdrawiam
BENY

Do góry
#52046 - 13/02/2004 03:39 Re: Betandwin [3]
gruda Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 20/10/2002
mozna o ile pan Y wczesniej ta karta nie wplacal na swoje konto.

co do wyplaty na konto to dane w banku i konta gracza musza byc takie same.

Do góry
#52047 - 13/02/2004 03:40 Re: Betandwin [3]
skottie Offline
veteran

Meldunek: 28/09/2001
[QUOTE]
[qb]mozna o ile pan Y wczesniej ta karta nie wplacal na swoje konto.

[/qb][/QUOTE]Serio? Można tak? Jesteś pewnien? Dane na karcie nie musza byc takie jak na karcie? Hmm..
scottie

Do góry
#52048 - 13/02/2004 03:41 Re: Betandwin [3]
woytass Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał benyKR:
[qb]Witam,
Czy mozna dokonac wlaty w ten sposob. Posiadaczem konta na betandwin jest X, a wplata dokonana jest z karty pana Y?? Czy tylko z wlasciciela konta ze swojej karty moze dokonywac wplat.
Bede wdzieczny za odpowiedz.
Pozdrawiam
BENY[/qb][/QUOTE]Hehehe chodzi mo to samo tylko w druga strone , przy wypłacie. Z tego co wiem to przy wpłacie wszystko musi sie zgadzac bo będą mieli podejrzenia o to ze "nie jesteś sobą" . A i nie wpłacaj z inteligo bo pózniej przy ewentualnej wypłacie ponoć inteligo zamraża pieniądze otrzymane od buka. Choc to info nie potwierdzone w 100%. A jak juz chcesz koniecznie grac bez zakładania konta bankowego to poprostu zapisz sie u buka jako kumpel (posiadacz konta) proste

Do góry
#52049 - 13/02/2004 05:48 Re: Betandwin [3]
gruda Offline
Pooh-Bah

jestem pewien przynajmniej w przypadku b&w. ale tak jak napisalem, karta pod wzgledem wplat do nich musi byc nowka nie smigana

przy okazji pytanie: wplacilem do b&w 164 euro (w zaokragleniu+prowizja za wplate) za co z ekarty zostalo pobrane 820 pln. po niecalym tygodniu wyplacilem z b&w 150 euro za co do konta zostalo 716pln. nietrudno policzyc ze 14 euro roznicy miedzy wyplata a wplywem kasy kosztowalo mnie 104pln, a wiec 1 EU = 7.42 PLN :eek: ktos potrafi to wyjasnic? probowalem pytac sie na mczacie ale od paru dni nie ma tam zadnego opa, widac mbank cienko przedzie skoro tna koszty i wprowadzja oplaty za przelewy...

Do góry
#52050 - 13/02/2004 06:47 Re: Betandwin [3]
woytass Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał gruda:
[qb]jestem pewien przynajmniej w przypadku b&w. ale tak jak napisalem, karta pod wzgledem wplat do nich musi byc nowka nie smigana

przy okazji pytanie: wplacilem do b&w 164 euro (w zaokragleniu+prowizja za wplate) za co z ekarty zostalo pobrane 820 pln. po niecalym tygodniu wyplacilem z b&w 150 euro za co do konta zostalo 716pln. nietrudno policzyc ze 14 euro roznicy miedzy wyplata a wplywem kasy kosztowalo mnie 104pln, a wiec 1 EU = 7.42 PLN :eek: ktos potrafi to wyjasnic? probowalem pytac sie na mczacie ale od paru dni nie ma tam zadnego opa, widac mbank cienko przedzie skoro tna koszty i wprowadzja oplaty za przelewy...[/qb][/QUOTE]Prosta sprawa. Jak wpłacałes to bank przewaluował ci kase po kursie kupna euro, a wypłacając po kursie sprzedazy. A ze zawsze kurs sprzedazy jest nizszy od kursu kupna to straciłes. To jest własnie jeden z niewielu minusów grania w sieci.
A tak apropo to jestes pewien ze przy wyplacie dane konta na które wyplacasz musza sie zgadzac z danymi osoby zarejstrowanej w b&w ???
Bo kurde w inteligo blokuja kase na 30 dni o czym niewiedzialem przed wpłatą, a 30 dni to chyba dla kazdego byłoby b dużo
A moze ktos wypłacał kase z b&w na konto inteligo i ma jakies z tym doswiadczenia ??? (bo nie wiem czy b&w jest brane za tranzakcje zagraniczną - niby mają serwis po Polsku)
pomóżcie !!!!!!
pozdro iwo:

Do góry
#52051 - 13/02/2004 07:17 Re: Betandwin [3]
gruda Offline
Pooh-Bah

Prosta sprawa. Jak wpłacałes to bank przewaluował ci kase po kursie kupna euro, a wypłacając po kursie sprzedazy. A ze zawsze kurs sprzedazy jest nizszy od kursu kupna to straciłes. To jest własnie jeden z niewielu minusów grania w sieci.
[/QUOTE]nie do konca. ktos juz wspominal ze mbank nie uzywa kursow kupna/sprzedazy tylko usredniony kurs, lub trzyma sie tego samego kursu dla kasy wychodzacej i przychodzacej. dla przykladu: wplate bo bet365 w $ policzyli mi po kursie 3.89, po m/w tygodniu powrot kasy na konto po kursie 3.88. takze z tego wynika ze za operacje z b&w powienem dostac 3-4 dyszki wiecej. a moze to jakas kolejna oplata wprowadzona przez mbank

a co do wyplat to przeciez u kazdego buka tak jest, ze dane musza sie zgadzac

Do góry
#52052 - 13/02/2004 13:31 Re: Betandwin [3]
Cyborg Offline
old hand

Meldunek: 01/10/2002
Podejrzany wydaje się Twój przelew do buka. Jeśli za 820 zł dostałeś 164 euro to wychodzi 5 zł :eek: za 1 euro. Ktoś skasował tu jakąs dodatkową opłatę, bo tyle na razie nie płacimy. Kurs w drugą stronę wydaje się OK, 4.77 zł/1euro.

Do góry
#52053 - 13/02/2004 16:07 Re: Betandwin [3]
Shoti Offline
veteran

Meldunek: 24/03/2003
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał gruda:
[qb]jestem pewien przynajmniej w przypadku b&w. ale tak jak napisalem, karta pod wzgledem wplat do nich musi byc nowka nie smigana

przy okazji pytanie: wplacilem do b&w 164 euro (w zaokragleniu+prowizja za wplate) za co z ekarty zostalo pobrane 820 pln. po niecalym tygodniu wyplacilem z b&w 150 euro za co do konta zostalo 716pln. nietrudno policzyc ze 14 euro roznicy miedzy wyplata a wplywem kasy kosztowalo mnie 104pln, a wiec 1 EU = 7.42 PLN :eek: ktos potrafi to wyjasnic? probowalem pytac sie na mczacie ale od paru dni nie ma tam zadnego opa, widac mbank cienko przedzie skoro tna koszty i wprowadzja oplaty za przelewy...[/qb][/QUOTE]Prosta sprawa. Jak wpłacałes to bank przewaluował ci kase po kursie kupna euro, a wypłacając po kursie sprzedazy. A ze zawsze kurs sprzedazy jest nizszy od kursu kupna to straciłes. To jest własnie jeden z niewielu minusów grania w sieci.
A tak apropo to jestes pewien ze przy wyplacie dane konta na które wyplacasz musza sie zgadzac z danymi osoby zarejstrowanej w b&w ???
Bo kurde w inteligo blokuja kase na 30 dni o czym niewiedzialem przed wpłatą, a 30 dni to chyba dla kazdego byłoby b dużo
A moze ktos wypłacał kase z b&w na konto inteligo i ma jakies z tym doswiadczenia ??? (bo nie wiem czy b&w jest brane za tranzakcje zagraniczną - niby mają serwis po Polsku)
pomóżcie !!!!!!
pozdro iwo: [/qb][/QUOTE]Właśnie dostałem pieniądze z B&W na konto inteligo. Wszytko trwało 3 dni od momentu potwierdzenia przez nich mailem,że dostali skan mojego dowodu tożsamośći. Nie ma żadnej blokady na inteligo, pieniadze są od razu do dyspozycji. W tytule przelewu z B&W na końcu troche pokracznie ale jest napisany kurs po jakim robili operacje (po przeliczeniu Euro na złotówki wyszła mi różnica 1 grosz pomiedzy rzeczywistym a tym podanym przez nich). Wszysyko odbyło sie po kursie uśrednionym bo różnica w kursie miedzy wpłatą a wypłatą też wyniosła 1 grosz. B&W ostrzegało mnie ,że wypłaty do 1000 Euro bedą kosztować dodatkowe 6 Euro, ale mimo to nie pobrano mi tej opłaty.

Tak to wygląda B&W + inteligo...niech ktoś teraz napisze jak wygląda B&W + mBank

Do góry
#52054 - 13/02/2004 17:37 Re: Betandwin [3]
Zico Offline
stranger

Meldunek: 15/01/2004
Witam
Usiluje wpłacic kase do B&W z inteligo
karta nie mozna
Czy mógłby ktoś pomóc mi co i jak mam zrobić zeby to zadziałało ewentualnie jakie dane musze wypełnić w opcji przelewy z konta?
dzięki za pomoc (pilną)

Do góry
#52055 - 13/02/2004 18:51 Re: Betandwin [3]
paulbruno Offline
stranger

Meldunek: 13/02/2004
Ja własnie wpłaciłem 30 euro i bank wziął jeszcze 47 zł . Czy bank w którym konto ma B&W tez wexmie jakąś prowizję. Czekam na odpowiedzi.
I co z ta premią jesli ich bank coś bedzie chciał wziąść??

Do góry
#52056 - 13/02/2004 19:17 Re: Betandwin [3]
benyKR Offline
stranger

Meldunek: 26/06/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał paulbruno:
[qb]Ja własnie wpłaciłem 30 euro i bank wziął jeszcze 47 zł . Czy bank w którym konto ma B&W tez wexmie jakąś prowizję. Czekam na odpowiedzi.
I co z ta premią jesli ich bank coś bedzie chciał wziąść?? [/qb][/QUOTE]Niestety raczej wezmie. Dlatego ze te banki w ktorych konta na B&W to jakies malo znane sa. Ja nie znalazlem banku ktorego KORESPONDENTEM jest ktorys z bankow B&W. Moze jakis jest. Jesli tak to napiszcie jaki?
Pozdrawiam
BENY

Do góry
#52057 - 13/02/2004 19:26 Re: Betandwin [3]
artbledo Offline
old hand

Meldunek: 08/03/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał paulbruno:
[qb]Ja własnie wpłaciłem 30 euro i bank wziął jeszcze 47 zł . [/qb][/QUOTE]A możesz zdradzić czy wpłaciłeś kartą Inteligo albo mBanku ?
Czy może przelewm bankowym ?

pozdrawiam art

Do góry
#52058 - 13/02/2004 19:33 Re: Betandwin [3]
artbledo Offline
old hand

Meldunek: 08/03/2003
[QUOTE][qb]Właśnie dostałem pieniądze z B&W na konto inteligo. Wszytko trwało 3 dni od momentu potwierdzenia przez nich mailem,że dostali skan mojego dowodu tożsamośći. Nie ma żadnej blokady na inteligo, pieniadze są od razu do dyspozycji. [/qb][/QUOTE]@Shoti

Czy otrzymałeś pieniądze jako zwrot na kartę czy przelewem bankowym ?

Wydaje mi się że blokada na 30 dni jest wtedy jeżeli ktoś robi zwrot na kartę Inteligo.

pozdrawiam art

Do góry
#52059 - 13/02/2004 19:54 Re: Betandwin [3]
paulbruno Offline
stranger

Meldunek: 13/02/2004
Wpłaciłem przelewem bankowym

Do góry
#52060 - 13/02/2004 20:10 Re: Betandwin [3]
Shoti Offline
veteran

[QUOTE]Oryginalnie wysłał artbledo:
[qb] [QUOTE][qb]Właśnie dostałem pieniądze z B&W na konto inteligo. Wszytko trwało 3 dni od momentu potwierdzenia przez nich mailem,że dostali skan mojego dowodu tożsamośći. Nie ma żadnej blokady na inteligo, pieniadze są od razu do dyspozycji. [/qb][/QUOTE]@Shoti

Wydaje mi się że blokada na 30 dni jest wtedy jeżeli ktoś robi zwrot na kartę Inteligo.

pozdrawiam art[/qb][/QUOTE]Pieniądze wypłaciłem przelewem...byc może dla tego nie ma żadnej blokady.

Aha...e Karte mBanku sie ładuje oddzielnie dlatego tak może być (konto i karta sa rozdzielone). Karta visaelektron inteligo to jakby 2 karty z mBanku w jednym (karta płatnicza + eKarta )

Do góry
#52061 - 13/02/2004 20:50 Re: Betandwin [3]
Furi Offline
member

Meldunek: 11/02/2004
Wcześniej pisaliście o promocji 30 / 30 Euro.Czy;li jak wpłacisz 30 Euro drugie tyle dostajesz,ale musisz kasą obrucić.Pisaliście wcześnej że nie ważne w jaki sposób.moze to być kilka zakładów ale tak aby całą kasą obrócić(czyli chodzi o dzielenie kasy)
A ja dostalem od nich coś takiego gdzie jest napisane że trzeba obrocić całością czyli 30 Euro postawić na raz albo żle rozumuję.
BETANDWIN:"Wplacona kwota, zanim moze zostac wyplacona, :zobacz: w calosci musi zostac wniesiona co najmniej jeden raz na jeden lub kilka zakladow tylko i wylacznie w betandwin.com. :zobacz: Natomiast bonus sign-up, zanim moze zostac wyplacony, musi zostac wniesiony co najmnniej 3 raz(y) na jeden lub kilka zakladow tylko i wylacznie w betandwin.com - zarowno w przypadku wplaty jak i wyplaty najpozniej do 2 miesiecy po zakonczeniu akcji. W przeciwnym razie bonus traci swoja waznosc."

czy ktoś tę procedurę pzeszedl i może mi wytłumaczyć o co w niej chodzi.Bo mi się wydaje ze:moje wpłacone 30 Euro muszę obrócić raz całe,a potem jeszcze to co dostałem 30 obracam 3 razy.
JAK TO WYGLĄDA BO SIĘ ZAMOTAŁEM
Co sie stanie jak nie obrucą kasą to przepadnie mi te 30 Euro które już mi dali

Do góry
#52062 - 13/02/2004 21:08 Re: Betandwin [3]
woytass Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Shoti:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał artbledo:
[qb] [QUOTE][qb]Właśnie dostałem pieniądze z B&W na konto inteligo. Wszytko trwało 3 dni od momentu potwierdzenia przez nich mailem,że dostali skan mojego dowodu tożsamośći. Nie ma żadnej blokady na inteligo, pieniadze są od razu do dyspozycji. [/qb][/QUOTE]@Shoti

pozdrawiam art[/qb][/QUOTE]Pieniądze wypłaciłem przelewem...byc może dla tego nie ma żadnej blokady.

Aha...e Karte mBanku sie ładuje oddzielnie dlatego tak może być (konto i karta sa rozdzielone). Karta visaelektron inteligo to jakby 2 karty z mBanku w jednym (karta płatnicza + eKarta )[/qb][/QUOTE]A są wogóle jakies rózne sposoby wypłaty bo gdy biorę wypłate to po wpisaniu haseł to odrazu wyświetla mi sie okienko z formularzem do wypełnienia przekazu bankowego. Czyli tylko tak sie da wypłacić ? Jak w ten sposób wyplacę na inteligo to rozumiem ze nie będe mial zablokowanych pieniędzy ?
Shoti a ty w jaki sposób wpłacałes ? Jakbys mógł to rozwiej moje powyzsze wątpliwości iwo:

Do góry
#52063 - 13/02/2004 22:59 Re: Betandwin [3]
Shoti Offline
veteran

Pare postów wyżej opisałem dokładnie jak wypłacałem. Tak, jak zrobisz sobie przelew na inteligo nie bedziesz miał blokady.

Do góry
Strona 8 z 11 < 1 2 ... 6 7 8 9 10 11 >

Moderator:  rafal08