#520856 - 17/03/2006 22:30
Re: Sportingbet [10]
|
veteran
Meldunek: 28/09/2001
|
Ja od jakiegoś czasu mam limity na swoim koncie. Ale dziś to juz gruba przesada: Liga angielska ok. 70E Niemiecka 44 E Polska 3,67 E zakłady specjalne w lidze polskiej - 2,2 Euro !!! To sobie zaszaleję  Pozdro dla supportu
|
Do góry
|
|
|
|
#520857 - 18/03/2006 06:47
|
Pooh-Bah
Meldunek: 30/11/2004
|
Quote:
Czesc Wojtek,
Nie znam Twojego ID więc nie mogę sie wypowiadać odnosnie limitów na Twój konkretny temat.
Najpierw wyjaśnię problem z bonusami czwartkowymi, chociaż tak jak napisałem za to nie dostaje się statusu zawodowca. Otóż w założeniach miał to być bonus za każdy nowy depozyt składany w czwartek. Tymczasem jak to u nas, mnóstwo klientów wypłaca w środę wieczorem kasę przez MB, po to tylko żeby w czwartek rano wpłacić ją z powrotem i dostać bonus czwartkowy. Robi tak co tydzień nagminnie. W takich przypadkach bonus jest blokowany.
Wracając do tematu statusu zawodowego i przycinania. Wszyscy wiemy doskonale, że większość bukmacherów przycina, gdy pojawiają się zakłady na różnice kursowe, surebety, ale proszę pamiętać że wystarczy również jeden zakład na mecz, który później okaże się "dziwnym" meczem i konto też może zostać ostemplowane. Niestety nie mam wpływu na to kto otrzymuje limity, ani nie monitoruję za co są przyznawane, robią to traderzy. Zgodzę sie z tym, że zjawisko przycinania jest czasami bardzo ogólnikowo stosowane i zawsze staram się walczyć o indywidualne traktowanie kazdego z przypadków. Wojtek, jak chcesz wyślij mi swoje ID zobaczę co mogło byc powodem pojawienia się limitów na Twoim koncie. Kończąc nie sadzę, żeby Sportingbet uchodziło za booka, który prowadzi restrykcyjną politykę limitowania. Tak prowadzi ją, temu nie zaprzeczę, jak każdy bukmacher onlineowy, ale nie jest na pewno liderem pod tym względem.
Maciej Sportingbet Polska
ID podam na priva w poniedzialek. W weekend pewnie i tak masz sie czym zajmowac :-) Co do bonusu czwartkowego to dla mnie jest on bez sensu. Albo niech to bedzie reload jak gdzie indziej i mozna go dostac tylko jak sie przegrywa albo jak ma byc tak jak teraz to dlaczego zabierac go graczon nie lamiacym regulaminu?
Do tej pory bylem zadowolony z SB pod wzgledem limitow - najmniej mialem okolo 36 euro na zaklad. Ale chyba ostatnio to sie zmienilo bo widze, ze skotti ma takie limity jak ja. Do tej pory rekordzista byl Betandwin z limitami 5 euro. Sportingbet go przebil. Nie wiem czy jest bukmacher z mniejszymi limitami?
Wojtek
|
Do góry
|
|
|
|
#520858 - 18/03/2006 11:11
|
member
Meldunek: 15/01/2006
|
Jest jeszcza ta promocja przy rejestracji 100zł + 100zł????
|
Do góry
|
|
|
|
#520862 - 18/03/2006 13:46
|
Pooh-Bah
Meldunek: 12/10/2005
|
Quote:
Sprobujcie wykorzystac czwartkowy bonus - wyplata w srode, wplata w czwartek +10%, obrot 3x i od nowa. Zobaczymy czy dlugo trzeba bedzie czekac na status gracza zawodowego a przeciez jest to zgodne z regulaminem (chyba, ze sie zmienil).
Ja dlugo mialem dosc dobra opinie o Sportingbet ale ostatnio przegieli wg mnie i nic na to nie poradze. Bukmacher z limitami 3,66 euro na zaklad to nie jest to co lubie. I powtarzam, ze limity dostalem po przegraniu kilku zakladow i nie gralem nigdy pomylek w kursach itp.
Wojtek
No witam. Limit dostałem tylko raz, jak trafiłem remisy w pierwszej kolejce Arki i Górnika Łęczna. Maksymalne stawki zostałe zmniejszone o 50% w stosunku do innch, nielimitowanych graczy. Co do bonusa czwartkowego, ja skorzystałem 5 razy z tego bonusika, wpłacałem i kartą i przez MB, w ciągu ostatnich 5-6 miesięcy i jakoś większych problemów niewidzę. Raz zrobiłem, chyba po 2 wpłacie , solidną wypłatę dwukrotnią wielkość wcześniejszego depozytu. Nie sądzę, że gracze zawodowi rzucaliby się nagminnie na 200 PLN co tydzień - to raz, a dwa to to, że trzeba formalnie obrócić 3x i szansa na "wyjście na swoje" przez bukmachera, jest dość duża i w jego interesie jest nie uprzykrzanie życia takim "czwartkowym graczom". Jeżeli tylko Sportingbet zastrzegłby sobie, że obrót po kursach np. min. 1.50 to już jestem pewien, że spora liczba wpłat została by w kasie 
|
Do góry
|
|
|
|
#520863 - 18/03/2006 16:03
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/01/2005
|
Quote:
Ja mam pytanie czy będą kiedys w ofercie sportingbetu mecze deblowe w tenisa bo jak narazie nigdy nie widzialem a prawie każdy szanujący się buk internetowy taka ofertę posiada, myśle że powinniście wprowadzić Panie Macieju taką ofertę bo jest to dla mnie nie zrozumiałe jak również że brak u was oferty na kosza, ręczną czy inne ligi polskie opróćz nogi oczywiście. Czy zamierzacie coś zrobić w tym kierunku?
Pozdrawiam
Wszystko fajnie a co z meczami deblowymi w tenisa których jak nie było tak nie ma czy kiedys się pojawią czy szybciej umrzemy?
|
Do góry
|
|
|
|
#520865 - 18/03/2006 19:11
|
newbie
Meldunek: 12/01/2006
|
Witam, Moze mi ktos wyjasnic co oznacza Dlaczego mecze MLB mozna grac tylko jako single? I ostatnia sprawa czy powodem drastycznei niskich kursow na "faworytow" jest liczba graczy (4 mln) Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#520867 - 19/03/2006 08:23
|
Pooh-Bah
Meldunek: 30/11/2004
|
Jeszcze o czwartkowym bonusie: Dlaczego nie zrobic w regulaminie, ze bonus przysluguje jak przez ostatnie 2 miesiace nie bylo wyplaty a jak byla to nie ma bonusa i juz? W sumie to jest to samo co teraz "naduzywanie bonusa" a byloby powiedziane wprost i jasne.
Teraz jest tak, ze ktos wykorzystuje bonus zgodnie z regulaminem a jest posadzany o "naduzywanie"
Co do limitow rozumiem 30 - 50 euro na nizsza ligi i 200 - 300 na najwazniejsze ale po kilka euro? To sa najostrzejsze limity jakie widzialem.
Wojtek
|
Do góry
|
|
|
|
#520868 - 19/03/2006 08:45
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/11/2004
|
Quote:
moze ktos napisac jak jest z F1 jesli chodzi o matchbet
raikonen - alonso wypadl raikonen czy alonso juz wygral ? czy jesli teraz by wypadl alonso to nie ma zakladu ? chyba raczej to pierwsze ale prosze o potwierdzenie nie moglem sie o tym doczytac na SBET
NIEAKTUALNE
|
Do góry
|
|
|
|
#520870 - 19/03/2006 10:04
|
stranger
Meldunek: 05/05/2004
|
W promocji nie ma zadnych haczykow, a bonus dostajesz od razu, a czy jest to dobry pomysl musisz wiedziec sam  Ja wplacilem gram i jestem zadowolony ;] P.S. Jesli skorzystalem z promocji 100zł+100zł to aby wyplacic cokolwiek musze obstawic za 600zl czy wystraczy tylko bonusem za 300zl? P.S.2 Jestem nowy  Czesc :P;p
|
Do góry
|
|
|
|
#520872 - 19/03/2006 12:32
|
journeyman
Meldunek: 17/06/2005
|
Quote:
P.S. Jesli skorzystalem z promocji 100zł+100zł to aby wyplacic cokolwiek musze obstawic za 600zl czy wystraczy tylko bonusem za 300zl?
Wystarczy bonusem za 300zl :>
Quote:
P.S.2 Jestem nowy Czesc :P;p
Czesc :>
Rossiak
|
Do góry
|
|
|
|
#520874 - 19/03/2006 23:01
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/08/2004
|
Quote:
Ile wam średnio idzie wypłata ze sportingbet ?
Mi ostatnio szła 3 dni bodajże. Byłem mile zaskoczony.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|