Czesc,
Precyzując oskarżenia, nikomu nie zamykamy konta bez powodu, jeżeli dział fraudu stwierdzi że na koncie istnieje podejrzenie o dokonanie nadużycia bonusowego żądamy dokoumentów potwierdzających tożsamość. Nie jest to żadne novum, niektore firmy żądają nawet podpisanych zleceń depozytów kartą faxem i nie ma w tym nic dziwnego. Poza tym wymagamy skanów dokumentów jeżeli ktoś zleca wypłate przelewem w okresie krótszym niż 30 dni od pierwszej wpłaty.
Wysyłajcie skany dowodów ze stroną adresową, jeżeli nadal bedzie potrzebmny rachunek piszcie do mnie, będe interweniował.
tomo - doceniam twardą krytykę, bo to tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że są klienci którym zależy na tym, aby było u nas jak najlepiej, pozostaje mi się tylko powtórzyć - oferta jest rozbudowywana, nowy panel do live bettingu przygotowywany i proszę o jeszcze trochę cierpliwości. A to, że wytykane są tylko złe rzeczy to święte prawo każdego forum

i nie mam nic przeciwko.
rieger - bardzo ważna sprawa - wyniki na żywo u nas na stronie to tylko narzędzie pomocnicze w żaden sposób nie połączone z zakładami na żywo i nie wpływające na nie. Tak jak w każdym livescoringu także i tutaj zdarzają się opoźnienia i błędy czasami.
Pozdrawiam
Maciej Sportingbet Polska