Czesc,
Po kolei jak zwykle

arktos- obiecuję zrobic co w mojej mocy żeby sporty zimowe cieszyły sie odpowiednim priorytetem w Sportingbet a nie tylko piłka i piłka. Niestety wszystkiego nie możemy rozwinąć od razu.
Zgłoszę Twoją uwagę do odpowiednich traderów.
Kwalifikacje do Turniejów Tenisowych to ta sama kwestia mogę tylko zgłosić uwagi płynące z rynku polskiego.
Gdyby to ode mnie zależało na pewno byłoby wszystko od razu. Tak jak wspomniałem juz wczesniej, oferta jest rozwijana stopniowo, tenis jak wszyscy wiemy jest najtrudniejszy do wystawienia, stad te opory.
Arktos, wiem że buków jest całe mnóstwo w sieci i mozna skorzystać z oferty, no ale gdzie jak nie u nas będziesz miał taką obsługę

oferta zwiększac się będzie z czasem.
kamasss - po przyznaniu bonusa, grasz za środki własne, potem za środki bonusowe.
Emrod - Tak dostaniesz, oddzielny bonus w kasynie.
Przypominam o ofercie:
Mieszkasz w Warszawie? Znasz sie na zakładach sportowych i posługujesz się jęz. angielskim w stopniu bardzo dobrym? Masz jakiekolwiek doświadczenie w tłumaczeniach?
Jeżeli tak,
zapraszamy do współpracy z naszym serwisem
www.sportingbet.comObowiązki:
- tłumaczenie bieżącej oferty z j. ang. na polski
- przygotowywanie i zarządzanie treścią strony głównej (dział zakładów live, wydarzenia, top zakład)
Oferujemy pracę na 1/2 etatu z możliwością rozszerzenia obowiązków i czasu pracy do pełnego etatu w przypadku zadowalajacych wyników po okresie próbnym.
Aplikacje prosimy przesyłać na adres:
mazur@sportingbet.comPozdrawiam
Maciej Sportingbet Polska