Strona 8 z 13 < 1 2 ... 6 7 8 9 10 12 13 >
Opcje tematu
#520835 - 16/03/2006 20:02 Re: Sportingbet [10]
andrzejek_84 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/04/2004
kasa idzie zwykle kolo tygodnia

Do góry
Bonus: Unibet
#520836 - 16/03/2006 20:13 Re: Sportingbet [10]
stoprocent_ Offline
veteran

Meldunek: 02/03/2006
wiecie co mi powiedzieli na temat bonusu 100zl gdy wplacam 100zl?

Ze wplaty przez moneybookers nie kwalicikuja sie do bonusu LOL

Do góry
#520837 - 16/03/2006 23:32 Re: Sportingbet [10]
micha$ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/11/2005
W tym temacie było to powtarzane parę razy... Ja o mały włos też popełniłbym ten błąd, gdyby nie ten temat
Pozdrówy!

Do góry
#520838 - 16/03/2006 23:39 Re: Sportingbet [10]
Lokus Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/10/2002
Moglby mi ktos powiedziec co to za lol przy bonusie 10% w czwartki?

"Bonusy są skierowane wyłącznie do rekreacyjnych graczy. Gracze zawodowi [...] mogą je utracić według uznania Sportingbet."

Do góry
#520839 - 17/03/2006 07:58 Re: Sportingbet [10]
nowy WK Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 30/11/2004
To oznacza, ze jak wezmiesz kilka razy jakis bonus w Sportingbet to uznaja Cie za gracza zawodowego. Zadnego wiecej bonusu nie dostaniesz i drastycznie zmniejsza Ci limity. Moze nie od razu ale efekt koncowy to limity rzedu kilku euro na mniej popularne ligi i na przyklad 50 - 60 euro na lige mistrzow czy I lige w Hiszpanii albo Anglii.

Ogolnie to nie jest buck do powaznego grania. Support opowiada jakies glupoty, zamiast wyjasnic dlaczego zmienili limity itp. Dla mnie jest to pozion Betandwin i temu podobnych buckow dla "dwuzlotowkowiczow"

Wojtek

Do góry
#520840 - 17/03/2006 09:42 Re: Sportingbet [10]
mura Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/02/2006
mowcie co chcecie, ja juz 9 dzien czekam na kase i lipa... dotad SB mnie nie zawodzil ale tym razem to juz sie denerwuje... wszystko zrobilem jak nalezy i do dzis mi nie uzupelnili konta.... oczywiscie w mejlu wypisuja wklejone bzdury a na chat live nigdy nikt nie jest osiagalnyy. mam nadzieje ze wreszcie zakonczy sie to pozytywnie.

Do góry
#520841 - 17/03/2006 09:43 Re: Sportingbet [10]
Sportingbet.com Offline
member

Meldunek: 06/01/2006
Czesc,

Staramy się mieć czat cały czas włączony, czasami z powodów technicznych czat ma przerwy w działaniu.
luk4sz czy Twoje środki są cały czas w pokerze? Napisz mi priva z ID w Sportingbet.
tomo - wypłata może potrwać do 6 dni roboczych, wiem że to absurdalna sytuacja, ale zapewniam, że przejściowa.

nowy wk - zapis o graczu zawodowym istnieje i jest stosowany, ale zapewniam, że nie ma on nic wspólnego z otrzymywanymi bonusami. Status zawodowy jest przyznawany przez traderów z róznych powodów ale związanych tylko ze sposobem grania i wnoszonymi zakładami, a nie bonusami. Rdzeniem naszych usług są zakłady, a nie promocje i będę to zawsze podkreslał, promocje to wartość dodana.
Co, do Twojej opinii o niepowaznym booku (buckiem na pewno nie jestesmy) masz pełne prawo posiadać takową. Pozwolisz, że sie tylko odniosę do Twoich zarzutów:
Support - przytocz konkretne zarzuty wobec supportu a na pewno upomnę odpowiednie osoby.
Nie wiem, co oznacza definicja poziomu booka dla "dwuzłotówkowców" i dlaczego ma wydźwięk pejoratywny? Czy to, że ktoś gra dla rozrywki z kumplami po pracy live przy piwie za 2 PLN oznacza, że jest gorszy od Ciebie, a book u którego gra jest niepoważny? Świadczone przez nas usługi mają za zadanie dostarczyć rozrywkę, dla mnie granie za dwa złote dla emocji nie jest negatywnym zjawiskiem, wręcz przeciwnie. A to czy jesteśmy poważni weryfikuje fakt, czy owe 2 złote wypłacimy czy nie.
Zresztą zapewniam Cię, że średnia stawka na zakład naszego klienta wbrew powszechnym opiniom jest znacznie wyższa i to pewnie nie tylko u nas ale w Betandwin również z całym szacunkiem dla konkurencji.

Serdecznie pozdrawiam

Maciej Sportingbet Polska

Do góry
#520842 - 17/03/2006 09:51 Re: Sportingbet [10]
Sportingbet.com Offline
member

Murator podaj mi swoje ID na priva

Do góry
#520843 - 17/03/2006 12:47 Re: Sportingbet [10]
nowy WK Offline
Pooh-Bah

Czesc,
nowy wk - zapis o graczu zawodowym istnieje i jest stosowany, ale zapewniam, że nie ma on nic wspólnego z otrzymywanymi bonusami. Status zawodowy jest przyznawany przez traderów z róznych powodów ale związanych tylko ze sposobem grania i wnoszonymi zakładami, a nie bonusami. Rdzeniem naszych usług są zakłady, a nie promocje i będę to zawsze podkreslał, promocje to wartość dodana.
Co, do Twojej opinii o niepowaznym booku (buckiem na pewno nie jestesmy) masz pełne prawo posiadać takową. Pozwolisz, że sie tylko odniosę do Twoich zarzutów:
Support - przytocz konkretne zarzuty wobec supportu a na pewno upomnę odpowiednie osoby.
Nie wiem, co oznacza definicja poziomu booka dla "dwuzłotówkowców" i dlaczego ma wydźwięk pejoratywny? Czy to, że ktoś gra dla rozrywki z kumplami po pracy live przy piwie za 2 PLN oznacza, że jest gorszy od Ciebie, a book u którego gra jest niepoważny? Świadczone przez nas usługi mają za zadanie dostarczyć rozrywkę, dla mnie granie za dwa złote dla emocji nie jest negatywnym zjawiskiem, wręcz przeciwnie. A to czy jesteśmy poważni weryfikuje fakt, czy owe 2 złote wypłacimy czy nie.
Zresztą zapewniam Cię, że średnia stawka na zakład naszego klienta wbrew powszechnym opiniom jest znacznie wyższa i to pewnie nie tylko u nas ale w Betandwin również z całym szacunkiem dla konkurencji.
Serdecznie pozdrawiam

Dzieki za odpowiedz. Przyznam, ze przesadzilem troche bo wg mnie bez powodu dostalem limity rzedu 3,66 euro na niektore mecze pilki noznej co chyba przyznasz wlasciwie uniemozliwia mi granie w Sportingbet.

Co do supportu to jest OK ale nie potrafili mi wyjasnic dlaczego po przegraniu kilkuset euro dostalem nagle limity rzedu kilka euro na zaklad. Rozumiem gdybym gral jakies pomylki czy wygrywal ale w takiej sytuacji? Tak jak Ty odpisali, ze to zalezy od innego dzialu i moze za miesiac sprawdza znowu moje konto i zmienia limity.

Ja status zawodowy dostalem po tym jak wygralem dwa bonusy - najpierw na superbowl potem na najdluzszy skok w Zakopanym. Korzystalem wczesniej troche z bonusu "czwartkowego" i dostalem info od supportu, ze status zawodowy jest za to a nie za zaklady.

To ze book czy buck ;-) jest dla "dwozlotowkowcow" nie ma wg mnie wydzwieku pejortywnego tylko okresla grupe docelowa graczy a moim zdaniem Sportingbet jest nastawiony na grajacych po 1 czy 5 euro na zaklad i jak ktos chce pograc za wieksze stawki to dosc szybko jest ograniczony limitami i jest to sytuacja identyczna jak w Betandwin i nie tylko.

Nie mam zadnych zastrzezen do wyplat czy rozliczen zakladow a stwierdzenie niepowazny mialo oznaczac mozliwosc grania za "powazne" stawki przez dluzszy czas.

Wojtek

Do góry
#520844 - 17/03/2006 13:01 Re: Sportingbet [10]
oli Offline
sottocapo

Meldunek: 02/11/2001
moze dokonywac depoztytu karta Visa Electron ?

Do góry
#520845 - 17/03/2006 13:13 Re: Sportingbet [10]
nawoj Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/08/2004
Ja tez nie zgodze sie z Twoja opinią Nowy WK.
Sportingbet to dla mnie bardzo uczciwy i solidny buk.Mam u nich status gracza zawodowego,ale wcale nie za jakies bonusy itp.Zresztą lojalnie mnie o tym poinformowali.
Raz rozliczyli mi zaklad na swoja niekorzyść(ok 800zł).Napisalem im o tym i wrocili mi stawkę zawartego zakladu(ok 400 zł).Mam jedynie zastrzezenia do kiepskiego live .Mala oferta na handball i polskie ligi.

Do góry
#520846 - 17/03/2006 13:22 Re: Sportingbet [10]
nowy WK Offline
Pooh-Bah

Sprobujcie wykorzystac czwartkowy bonus - wyplata w srode, wplata w czwartek +10%, obrot 3x i od nowa. Zobaczymy czy dlugo trzeba bedzie czekac na status gracza zawodowego a przeciez jest to zgodne z regulaminem (chyba, ze sie zmienil).

Ja dlugo mialem dosc dobra opinie o Sportingbet ale ostatnio przegieli wg mnie i nic na to nie poradze. Bukmacher z limitami 3,66 euro na zaklad to nie jest to co lubie. I powtarzam, ze limity dostalem po przegraniu kilku zakladow i nie gralem nigdy pomylek w kursach itp.

Wojtek

Do góry
#520847 - 17/03/2006 13:34 Re: Sportingbet [10]
nawoj Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/08/2004
W bukmacherce trudno mówic o pomylkach.Tydzien temu grałem mecz Concordia-Hamburg kurs na 2-10.Ewidentnie pod katem sura.Expekt przyjal mi ten zakład,trzymał 3 dni i wycofal 30 min przed meczem.I co ,Concordia wygrała.
Sportingbet nigdy nie wycofal mi zawartego zakladu w przeciwienstwie do innych buków.
A ze Ci dali taki niski limit,to po prostu jestes dobry i tyle-musza dbac o wlasny interes

Do góry
#520848 - 17/03/2006 14:07 Re: Sportingbet [10]
nowy WK Offline
Pooh-Bah

Jakby tak bylo to bym nie protestowal. Dosc dlugo mialem "zawodowe" limity z 50 moze 30% tego co na poczatku i bylo OK. Byl okres, ze sporo wygralem - tez nie bylo problemu. Dopiero ostatnio po przegraniu kilku grubszych zakładów limity, ze nie da sie grac.

a co do pomylek to wg mnie oprocz 5dimes latwo jest poznac co jest pomylka a co nie. W kazdym razie od kursow ktore podejrzewam, ze sa pomylkami trzymam sie daleko.

Nie podliczalem dokladnie ale z pewnoscia teraz jestem na minusie albo na duzo nizszym plusie niz 3-4 miesiace temu kiedy nie bylo problemu limitow.

Wojtek

Do góry
#520849 - 17/03/2006 14:21 Re: Sportingbet [10]
Kiniek78 Offline
enthusiast

Meldunek: 21/05/2005
Czyli limity w Twoim wypadku zadziałały skoro teraz jesteś na mniejszym plusie bądź minusie. Chyb każdej firmie bukmacherskiej zależy na tym aby ograniczyć grubych graczy i ja to w jakiś sposób rozumiem. Zawsze zostają nam inni bukmacherzy bądź też nasi naziemni, którzy w niektórych wypadkach maja wyższe limity niż buki netowi.
Pozdrawiam

Do góry
#520850 - 17/03/2006 14:24 Re: Sportingbet [10]
nowy WK Offline
Pooh-Bah

Nie zadzialaly bo dostalem je pare dni temu. Jak bylem sporo do przodu to nie dali mi limitow. Dopiero kiedy "karta sie odwrocila" i sporo przegralem w nagrode dostalem mozliwosc stawiania max 3,66 euro na sporo lig

Wojtek

Do góry
#520851 - 17/03/2006 14:32 Re: Sportingbet [10]
Kiniek78 Offline
enthusiast

Meldunek: 21/05/2005
W takim razie ciężko mi powiedzieć czym się oni kierowali przyznając Ci limity, ale skoro je dostałeś to musisz być dla nich zagrożeniem i tyle.

Marcin

Do góry
#520852 - 17/03/2006 16:17 Re: Sportingbet [10]
Sportingbet.com Offline
member

Czesc Wojtek,

Nie znam Twojego ID więc nie mogę sie wypowiadać odnosnie limitów na Twój konkretny temat.

Najpierw wyjaśnię problem z bonusami czwartkowymi, chociaż tak jak napisałem za to nie dostaje się statusu zawodowca. Otóż w założeniach miał to być bonus za każdy nowy depozyt składany w czwartek. Tymczasem jak to u nas, mnóstwo klientów wypłaca w środę wieczorem kasę przez MB, po to tylko żeby w czwartek rano wpłacić ją z powrotem i dostać bonus czwartkowy. Robi tak co tydzień nagminnie. W takich przypadkach bonus jest blokowany.

Wracając do tematu statusu zawodowego i przycinania. Wszyscy wiemy doskonale, że większość bukmacherów przycina, gdy pojawiają się zakłady na różnice kursowe, surebety, ale proszę pamiętać że wystarczy również jeden zakład na mecz, który później okaże się "dziwnym" meczem i konto też może zostać ostemplowane.
Niestety nie mam wpływu na to kto otrzymuje limity, ani nie monitoruję za co są przyznawane, robią to traderzy. Zgodzę sie z tym, że zjawisko przycinania jest czasami bardzo ogólnikowo stosowane i zawsze staram się walczyć o indywidualne traktowanie kazdego z przypadków.
Wojtek, jak chcesz wyślij mi swoje ID zobaczę co mogło byc powodem pojawienia się limitów na Twoim koncie.
Kończąc nie sadzę, żeby Sportingbet uchodziło za booka, który prowadzi restrykcyjną politykę limitowania. Tak prowadzi ją, temu nie zaprzeczę, jak każdy bukmacher onlineowy, ale nie jest na pewno liderem pod tym względem.
Oli, tak można wpłacać Electronem - na kontach w EUR, USD lub GBP.

Pozdrawiam

Do góry
#520853 - 17/03/2006 18:04 Re: Sportingbet [10]
KUERTEN. Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/11/2004
ja tam nie mam problemow z limitami bo gram glownie... pokera !

Do góry
#520854 - 17/03/2006 18:39 Re: Sportingbet [10]
żyła Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 07/05/2003
Ja sie zastanawiam kiedy bedzie mozna sobie jednoczesnie zagrac w pokera i obstawic bo narazie jest to niestety niemozliwe,widac bardzo ciezko jest zrobic osobne konto dla pokera,mimo iz u innych firm bukmacherskich taka mozliwosc istnieje ,ale dla sportingbetu jest to pewnie niewykonalne.

Do góry
Strona 8 z 13 < 1 2 ... 6 7 8 9 10 12 13 >

Moderator:  rafal08