A teraz życiowa historia. Miałem kumpla, miał dziewczynę, porządna,cicha,spokojna,poukładana. Kumpel się starał, przestał z nami pić tak często,kwiatki,obiadki rodzinne,wspólne oglądanie 'Plebanii' i te sprawy. Chodzili ze sobą 2-3 lata i zero pukanka,no nic a nic,grzecznie za rączkę jak Bozia przykazała ale do czasu,,,panna pojechała na dwa tygodnie do Londynu i puściła się z Muzinem....
Zresztą przypomina mi to historię z filmu 'Testosteron' od 1:40 oglądajcie kto nie widział :
A teraz życiowa historia. Miałem kumpla, miał dziewczynę, porządna,cicha,spokojna,poukładana. Kumpel się starał, przestał z nami pić tak często,kwiatki,obiadki rodzinne,wspólne oglądanie 'Plebanii' i te sprawy. Chodzili ze sobą 2-3 lata i zero pukanka,no nic a nic,grzecznie za rączkę jak Bozia przykazała ale do czasu,,,panna pojechała na dwa tygodnie do Londynu i puściła się z Muzinem....
polski po wyjezdzie za granice masowo kundla sie z kolorowymi ot taka kolejna wersja odreagowyania kompleksu zascianka tego narodu
wiesz ja tez jak najgorsze zdanie mialem o takich szmatach ale Pewnego dnia spotykam osobe znana od 8 lat co wyszla za czarnego i ma dzieci z nim pracuje tutaj i zyje i gadamy o roznych sprawach No i w pewnym momencie ona pyta 'A co mi dama/da/ moze dac Polska' jak tam tylko po krzyzu dostaje matka za to ze ma dzieci, najlepiej zeby nie rodzila a pomocy zadnej. Szkola najczesciejj niczego nie nauczyla a robota w terenie za 1400 miesiecznie i po znajomosci Co jej mialem odpowiedziec wszystkiego dobrego niech bedzie szczesliwa
#5258104 - 12/03/201204:43Re: Czy istnieją 17-letnie dziewice ?
[Re: Goget]
lelu
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/11/2006
Ale ona/tamta sie puscila- bo jak raczej nazwac zbrzuchacenie po dwoch tygodniach wizyty na wyspach, a Twoja kolezanka chyba cos czula do swojego obecnego meza.
Ale ona/tamta sie puscila- bo jak raczej nazwac zbrzuchacenie po dwoch tygodniach wizyty na wyspach, a Twoja kolezanka chyba cos czula do swojego obecnego meza.