Strona 1 z 6 1 2 3 4 5 6 >
Opcje tematu
#5245788 - 04/03/2012 20:54 Re: Czy istnieją 17-letnie dziewice ? [Re: Conrad]
Mirass Offline
stranger

Meldunek: 04/03/2012
Mam dość nietypowy problem. Byłem związany z kobietą przez ponad 6 lat i rozstaliśmy się ze zwykłego niedomówienia. Wtedy byłem zbyt zmęczony i niedojrzały walką o ten związek i ukojenie znalazłem w alkoholu i imprezach. Minęło sporo czasu, oczywiście kontakt się urwał, ja związałem się z inną kobietą i wiadomo na początku jak w każdym związku było miło i przyjemnie. Ale minęło już trochę czasu, a ja już wiem to, że kobieta z która jestem obecnie nigdy nie zastąpi mi pierwszej miłości. Dodatkowo spotkałem ją niedawno przypadkiem na ulicy i wszystko we mnie odżyło. Chyba ten nowy związek pozwolił mi dojrzeć i wiem że teraz gdybym kochał obecną dziewczynę jak poprzednią to nigdy nie pozwoliłbym jej odejść, ale jak wiadomo czasu nie cofnę. I w związku z tym chciałbym się poradzić Was, czy uważacie że jest sens dłużej ciągnąć ten związek, skoro i tak wiadomo, że w głowie zawsze będę miał kogoś innego, a może warto spróbować wrócić do poprzedniej? Czy miał ktoś może podobną sytuację i mógłby mi doradzić?

Do góry
Bonus: Unibet
#5245994 - 04/03/2012 22:17 Re: Czy istnieją 17-letnie dziewice ? [Re: Conrad]
KeeP Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 30/09/2003
dawaj foty to pomożemy wybrać wink

Do góry
#5246150 - 04/03/2012 23:19 Re: Czy istnieją 17-letnie dziewice ? [Re: KeeP]
gnacik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 22/03/2006
Originally Posted By: KeeP

laugh

Do góry
#5246279 - 05/03/2012 00:26 Re: Czy istnieją 17-letnie dziewice ? [Re: KeeP]
Mitul Offline
Villain

Meldunek: 27/08/2004
Originally Posted By: KeeP

10/10 laugh

Do góry
#5246786 - 05/03/2012 04:00 Re: Czy istnieją 17-letnie dziewice ? [Re: Mirass]
yazsm Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/12/2004
Originally Posted By: Mirass
Mam dość nietypowy problem. Byłem związany z kobietą przez ponad 6 lat i rozstaliśmy się ze zwykłego niedomówienia. Wtedy byłem zbyt zmęczony i niedojrzały walką o ten związek i ukojenie znalazłem w alkoholu i imprezach. Minęło sporo czasu, oczywiście kontakt się urwał, ja związałem się z inną kobietą i wiadomo na początku jak w każdym związku było miło i przyjemnie. Ale minęło już trochę czasu, a ja już wiem to, że kobieta z która jestem obecnie nigdy nie zastąpi mi pierwszej miłości. Dodatkowo spotkałem ją niedawno przypadkiem na ulicy i wszystko we mnie odżyło. Chyba ten nowy związek pozwolił mi dojrzeć i wiem że teraz gdybym kochał obecną dziewczynę jak poprzednią to nigdy nie pozwoliłbym jej odejść, ale jak wiadomo czasu nie cofnę. I w związku z tym chciałbym się poradzić Was, czy uważacie że jest sens dłużej ciągnąć ten związek, skoro i tak wiadomo, że w głowie zawsze będę miał kogoś innego, a może warto spróbować wrócić do poprzedniej? Czy miał ktoś może podobną sytuację i mógłby mi doradzić?

Zasadnicze pytanie brzmi jak wygląda sytuacja u niej - może sie tez z kimś związała itp - musisz to wybadać. Ciekawe jest ogólnie to, że nawet ona sie z Tobą nie kontaktowała, więc wygląda to trochę tak, że ona tez nie bardzo chciała tego związku (tak to mi wygląda). Nie raz się słyszało, jak taka przerwa dobrze robi ale wg mnie MUSISZ ją zapytać o to - porozmawiać na spokojnie, wyjaśnijcie sobie swoje uczucia - prawdziwa szczera rozmowa aż do bulu. Wówczas będziesz wiedział na czym stoisz - albo próbujecie jeszcze raz (bo w końcu znacie się jak łyse konie) lub definitywnie kończysz ten etap. Nie wiem jak Ty masz, nie wiem o co poszło ale ja np nie potrafiłbym zaufać tej samej kobiecie. Sam miałem podobny przypadek - no tylko liczba lat mniejsza ale to nie zmienia faktu - w każdym bądź razie urwałem z Nią kontakt - było ciężko ale udało się - wmówiłem sobie, że nie jest ona mnie warta i tego się trzymam. Również ją spotkałem niedawno lekko wróciło z początku ale udało się i Tobie też tego życze.

Do góry
#5247014 - 05/03/2012 05:58 Re: Czy istnieją 17-letnie dziewice ? [Re: yazsm]
Take It Offline
journeyman

Meldunek: 12/12/2010
Originally Posted By: ^.msza[Y
*][quote=Mirass]Mam dość nietypowy problem. Byłem związany z kobietą przez ponad 6 lat i rozstaliśmy się ze zwykłego niedomówienia. Wtedy byłem zbyt zmęczony i niedojrzały walką o ten związek i ukojenie znalazłem w alkoholu i imprezach. Minęło sporo czasu, oczywiście kontakt się urwał, ja związałem się z inną kobietą i wiadomo na początku jak w każdym związku było miło i przyjemnie. Ale minęło już trochę czasu, a ja już wiem to, że kobieta z która jestem obecnie nigdy nie zastąpi mi pierwszej miłości. Dodatkowo spotkałem ją niedawno przypadkiem na ulicy i wszystko we mnie odżyło. Chyba ten nowy związek pozwolił mi dojrzeć i wiem że teraz gdybym kochał obecną dziewczynę jak poprzednią to nigdy nie pozwoliłbym jej odejść, ale jak wiadomo czasu nie cofnę. I w związku z tym chciałbym się poradzić Was, czy uważacie że jest sens dłużej ciągnąć ten związek, skoro i tak wiadomo, że w głowie zawsze będę miał kogoś innego, a może warto spróbować wrócić do poprzedniej? Czy miał ktoś może podobną sytuację i mógłby mi doradzić?

polecam www.lover.com.pl , z tego teoria+ zwiazane z tematem topiki z forum.
moja rada- next :/
nie dziekuj.

Do góry
#5247228 - 05/03/2012 14:06 Re: Czy istnieją 17-letnie dziewice ? [Re: Mirass]
TriumfWoli Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 05/08/2009

I w zwiazku z tym postanowiles zarejestrowac sie na forum bukmacherskim !?

Co za ludzie...

Do góry
#5247282 - 05/03/2012 16:54 Re: Czy istnieją 17-letnie dziewice ? [Re: yazsm]
wojbest1987 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 10/06/2009
Originally Posted By: ^.msza[Y
*]

Zasadnicze pytanie brzmi jak wygląda sytuacja u niej - może sie tez z kimś związała itp - musisz to wybadać. Ciekawe jest ogólnie to, że nawet ona sie z Tobą nie kontaktowała, więc wygląda to trochę tak, że ona tez nie bardzo chciała tego związku (tak to mi wygląda). Nie raz się słyszało, jak taka przerwa dobrze robi ale wg mnie MUSISZ ją zapytać o to - porozmawiać na spokojnie, wyjaśnijcie sobie swoje uczucia - prawdziwa szczera rozmowa aż do bulu. Wówczas będziesz wiedział na czym stoisz - albo próbujecie jeszcze raz (bo w końcu znacie się jak łyse konie) lub definitywnie kończysz ten etap. Nie wiem jak Ty masz, nie wiem o co poszło ale ja np nie potrafiłbym zaufać tej samej kobiecie. Sam miałem podobny przypadek - no tylko liczba lat mniejsza ale to nie zmienia faktu - w każdym bądź razie urwałem z Nią kontakt - było ciężko ale udało się - wmówiłem sobie, że nie jest ona mnie warta i tego się trzymam. Również ją spotkałem niedawno lekko wróciło z początku ale udało się i Tobie też tego życze.

widzę, że nawet Bronek się na forum zarejestrował grin

Do góry
#5252840 - 09/03/2012 16:01 Re: Czy istnieją 17-letnie dziewice ? [Re: Isildur]
lamps Offline
veteran

Meldunek: 29/03/2009
Panowie zakochała się we mnie 17-letnia dziewica i hmm nie wiem co mam zrobić, brać się za nią ?? No nie wiem a to koleżanka mojej koleżanki z którą coś kręciłem ale mi dała pasa.Co robić ?

Do góry
#5252843 - 09/03/2012 16:08 Re: Czy istnieją 17-letnie dziewice ? [Re: Conrad]
Gaske Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/08/2006
Jak to KeeP ostatnio pisał,
"dawaj fotkę to pomożemy"

wink

Do góry
#5252995 - 09/03/2012 19:16 Re: Czy istnieją 17-letnie dziewice ? [Re: Conrad]
lelu Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/11/2006
Skad wiesz, ze dziewica ? ;] A tak powaznie to dawaj fotke wink

Do góry
#5253002 - 09/03/2012 19:29 Re: Czy istnieją 17-letnie dziewice ? [Re: lelu]
lamps Offline
veteran

Do góry
#5253003 - 09/03/2012 19:31 Re: Czy istnieją 17-letnie dziewice ? [Re: Conrad]
Blackman Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/06/2004
szarpałbym jak reksio szynkę

Do góry
#5253008 - 09/03/2012 19:35 Re: Czy istnieją 17-letnie dziewice ? [Re: lamps]
eroll Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/12/2003
Originally Posted By: lamps
brać się za nią ??

biorąc pod uwagę zdjęcie powyżej chyba sobie robisz z nas jaja zadając to pytanie.

Do góry
#5253013 - 09/03/2012 19:38 Re: Czy istnieją 17-letnie dziewice ? [Re: Conrad]
NanekHKS Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/02/2009
Raczej stawiam na to ze Lampsowi chodzilo ze to kolezanka kolezanki smile

Do góry
#5253023 - 09/03/2012 19:43 Re: Czy istnieją 17-letnie dziewice ? [Re: NanekHKS]
eroll Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/12/2003
Originally Posted By: NanekHKS
Raczej stawiam na to ze Lampsowi chodzilo ze to kolezanka kolezanki smile

Jeżeli nie ma na utrzymaniu rodziny... nie grozi Mu głód, nie jest Tutsi ani Hutu i te sprawy,,,to niech się bawi a sentymenty z koleżanką koleżanki zostawi na lata starości. Chciał rady moja rada.

Do góry
#5253024 - 09/03/2012 19:44 Re: Czy istnieją 17-letnie dziewice ? [Re: Conrad]
lamps Offline
veteran

Nie jaja czemu ? Ta fotka jest dobrze przerobiona w rzeczywistości troszke gorzej ale nie najgorzej, chyba sie wezme za nią.

Do góry
#5253030 - 09/03/2012 19:49 Re: Czy istnieją 17-letnie dziewice ? [Re: Conrad]
sHybki Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 10/01/2005
dziewica to teraz jakaś cecha czy coś skoro tak to podkreślasz ją opisując?

Do góry
#5253039 - 09/03/2012 19:57 Re: Czy istnieją 17-letnie dziewice ? [Re: sHybki]
lamps Offline
veteran

Originally Posted By: sHybki20
dziewica to teraz jakaś cecha czy coś skoro tak to podkreślasz ją opisując?

Chodzi o to czy takie będą chciały top robić i po jakim czasie spotykania się hm

Do góry
#5253072 - 09/03/2012 20:47 Re: Czy istnieją 17-letnie dziewice ? [Re: Conrad]
kazow Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/11/2004
slyszalem ze dziewice minimu 14 dni, niedziewice 8

chyba ze masz malego to gorzej

Do góry
Strona 1 z 6 1 2 3 4 5 6 >

Moderator:  Biszop, rafal08