#525368 - 02/04/2006 11:55
Re: ERA BASKET 2005/06 cz.3
|
Pooh-Bah
Meldunek: 20/10/2003
|
Unibet wystarczy wejsc na forum Astori i ozbaczyc jakie nastroje panuja nawet wsrod najwierniejszych kibicow. Oto kilka cytatów: "Realnie patrząc na zwycięstwo nie ma co liczyć. Mam tylko nadzieję, żę Asta zgryzie parkiet i jeśli przegra to po walce.................ale to tylko nadzieja........." "jeśli chodzi o rzut zza 6,25 to nie jestem pewny czy piłka będzie często wpadać z tej pozycji punktowej. A pod koszem to spokojny jestem tylko o Krystyne no i Elis też walczy, a jak swoje dołoży Wiekiera to nie powinnno być nieźle. Wyniku nie wytypuje ale podejżewam że różnica nie będzie niewiększa niż 12 punktów."
|
Do góry
|
|
|
|
#525370 - 02/04/2006 18:58
|
Pooh-Bah
Meldunek: 31/08/2002
|
Quote:
Nie ma to jak doglebna analiza moda, wy serio za to kase dostajecie bo az sie wierzyc nie chce
Dziekuje Juanka za słowa krytyki:) Napisanie o wszystkim co skłania mnie do gry na podane przeze mnie typy zajełoby mi bardzo dużo czasu ale bądź pewna ,że wszystko co proponuje jest solidnie przeanalizowane w mojej głowie... Jest parę osób ,które korzystają z tych moich "dogłębnych analiz" i im wysarczy ,że napomknę w paru słowach o proponowanych zdarzeniach... Jezeli chodzi o wynagrodzenie za pracę moderatora... Ja dostaje bardzo mało ale kolega amkwish ,który jest modem nie tylko w dziale koszykarskim przytula co miesiąc niezłą sumkę!
|
Do góry
|
|
|
|
#525371 - 02/04/2006 19:09
|
Pooh-Bah
|
Quote:
Panowie i panie mecze no bet przez was nazywane zawsze prawie koncza sie zwyciestwem gospodarzy
bardzo ciekawa sugestia 
|
Do góry
|
|
|
|
#525372 - 07/04/2006 20:55
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/05/2003
|
No panowie jutro ostatnia kolejka a tu echo w temacie?? Tarnów-Anvil 2 Unia już gra o nic, a Włocławianie jak wygrają to mają pewne drugier miejsce w tabeli a to napewno jest istotne w PO.Anvil po fatalnej pierwszej częsci sezonu zaczyna funkcjonowac tak , jakby chciał pieniacz Urlep  Myślę że goście pewnie wygrają ten meczi zaklepią sobie drugą pozycję.
|
Do góry
|
|
|
|
#525374 - 07/04/2006 22:13
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/01/2006
|
Ja wam dam wskazowke mala, w Polskiej koszykowce byly, sa i beda uklady:) a wiec uwazajcie na jutrzejsza kolejeczke bo to moga byc istne szachy( wiszenie na telefonach, nasluchiwanie wiesci z innych parkietow), bo wszyscy bede chcieli sie ustawic w drabince jak najlepiej i dla siebie korzystnie i dlatego tez badzcie czujnie... pozdr
|
Do góry
|
|
|
|
#525376 - 08/04/2006 02:09
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/05/2003
|
Dokładnie,typ na Wrocław całkiem ciekawy i opłacalny.Śląsk musi wygrać,aby nie wpaść na Anvil i Prokom,co oznaczało by dla nich dla nich koniec sezonu,a tak pojawi się szansa walki nawet o medal,co kilka tygodni temu wydawało się nierealne. Co najważniejsze Wrocek w końcu zaczął grać i obecnie ich forma jest wysoka , jedyny minus to specyficzna hala w Koszlinie. Jednak moim zdaniem determinacja Wrocławian i dobra ostatnio forma wydaje się dawać spore szanse gościom.
Zastanawiają mnie też bardzo zaniżone kursy na Turów, po około 1,2.Przecież to jest bezpośredni mecz o awans,a Turów jest najwiekszą porażką tego sezonu zasadniczego,ponadto to ekipa bez jaj,której psychika jest słabą stroną(bilans 1-5 w meczach na styku do 5 punktów przewagi)Dochodza słuchy o konfliktach z trenerem Kamińskim,ponadto brak im lidera,Pluta ,Mollinari,Hyży i inne gwiazdeczki zawodzą na maxa.Astoria po pewnych zawirowaniach wróciła do równowagi i jest to właśnie ekipa walczaków,gdzie prym wioda doskonali strzelcy amerykanscy.
Turowowi brak woli walki i charakteru,w tym meczu może zadecydowac psychika,a ta raczej zawodzi u Turowian,więc zagram sobie handi na gości.Ponadto Astoria ma jeszcze jeden plus,ona jak nie awansuje do PO nic się nie stanie,ale jak Turów da dupy to będzie wielkie halo w Zgorzelcu...
Astoria(+8) 4/10 (1,9)
|
Do góry
|
|
|
|
#525378 - 08/04/2006 10:09
|
Pooh-Bah
|
Slask za 1.85 to cały czas VALUE BET... Czarni sa w niezłej formie i odpowiada im styl Stali...Kowalczyk nie pozostawil po sobie dobrego wrazenia w zeszlym roku i dzisiaj dostanie bęcki że hey:) Kotwica jezeli przegra to wątpię by przewaga Starogardu była dwucyfrowa... Polonia bez Shieldsa:) ale hc jak dla mnie za wysoki... u/o to nieciekawa kolejka do grania linii punktowych ale overowo powinno być w Koszalinie i Inowrocławiu underowo w Starogardzie i Słupsku...
|
Do góry
|
|
|
|
#525380 - 09/04/2006 15:56
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/01/2006
|
Po glebszej analizie i przedystkutowaniu tematu z wielkim fachowcem kriskiem stwierdzamy: Polpharma przegrala z Kotwa tylko i wylacznie po to zeby obnizyc koszty sezonu. Wpadajac na Prokom moge spokojnie dojechac do Sopotu na oba mecze bez potrzeby noclegu... A tak na serio mistrzostwo swiata zrobili spadajac na 8 miejsce!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#525381 - 09/04/2006 16:19
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/12/2004
|
Quote:
Po glebszej analizie i przedystkutowaniu tematu z wielkim fachowcem kriskiem stwierdzamy: Polpharma przegrala z Kotwa tylko i wylacznie po to zeby obnizyc koszty sezonu. Wpadajac na Prokom moge spokojnie dojechac do Sopotu na oba mecze bez potrzeby noclegu... A tak na serio mistrzostwo swiata zrobili spadajac na 8 miejsce!!!
A moze poprostu przegrali przez brak umiejetnosci. Ich gra opiera sie tylko i wylacznie na rzutach za trzy.Nie ma celnosci nie ma wyniku. Oczywiscie wynik dosyc niespodziewany, ja tego nie ruszalem ale wynik mnie specjalnie nie dziwi patrzac na preferowany styl gry. Taki jest sport panowie. Przestancie rozmyslac o tym co bylo...czas na playoff 
zwyciezcy serii wdg loipop'a
prokom - polpharma  anwil - bot  polpak - stal - najciekawsza para moim zdaniem  energa - slask 
|
Do góry
|
|
|
|
#525382 - 11/04/2006 16:37
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/11/2003
|
Podejrzewam, ze w grupie 'walczącej' o utrzymanie, wszyscy mają już dosyć tego grania Warunkiem skończenia sezonu jest oficjalne zatwierdzenie Noteci jako spadkowicza, czyli Kotwica musi odnieść 1 zwycięstwo - dobrze rozumiem? Nie wiem jak to policzyc  no ale max 2-3. No i jutro mamy meczyk: Astoria Bydgoszcz - Kotwica Kołobrzeg 1.35 2.95 Kotwica potrafila wygrac z Polpharma, to i z Astoria są w stanie, a przy (to tylko przypuszczenie) chęciach zakończenia sezonu, mozliwe, ze bydgoszczanie beda chcieli pomóc zarówno Kotwicy, jak i sobie. 2.95? Handicap +7.5 tym bardziej...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|