Bełchatów na wyjeździe 5 punktów w 11 meczach a Legia się męczy. Kolejny TRUDNY MECZ dla Skorży. Co to KU*WA jest ja się pytam?! Jedyne okazje, jakie stwarza Legia to zagrania indywidualne wynikające z tego, gdzie aktualnie poleciała kopnięta piłka. Na grę Legii na wiosnę patrzenie to cierpienie... Wolski na skrzydle gra? Co z tym Golem?
raiders_
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/03/2004
Originally Posted By: analityk
Originally Posted By: raiders_
111111111111 Barca
wredny i parszywy fuks to byl
mistrz mistrz eeeeeR MADRIIIIIID
Popuść gume w majtach ... ten twój mistrz chyba się zapowietrzył 2 mecze z rzędu męczą się ze strzeleniem gola .. jak już wcisną 1 to w 90 minucie tracą ... jak dzisiaj się to powtórzy to majster znowu odjedzie pociągniem zwanym BARCELONA .
Bełchatów na wyjeździe 5 punktów w 11 meczach a Legia się męczy. Kolejny TRUDNY MECZ dla Skorży. Co to KU*WA jest ja się pytam?! Jedyne okazje, jakie stwarza Legia to zagrania indywidualne wynikające z tego, gdzie aktualnie poleciała kopnięta piłka. Na grę Legii na wiosnę patrzenie to cierpienie... Wolski na skrzydle gra? Co z tym Golem?
Powiem tak: Akcja "na przebitkę" i strzał na siłę. Gol - czysty przypadek jak zwykle dla Legii. Aż szkoda, bo ta drużyna nic nie gra, a Skorża znowu będzie miała alibi