[QUOTE]Oryginalnie wysłał b6:
[qb]W sumie masz racje vig (czy to ksywka od wig z wgpw
).
Powstaje duzo stron juz treaz bezplatnych. Ares robi tez chyba niezla stronke, ale u nich jeszcze nie wiadomo na razie o co chodzi. Ci z offside tups maja bardzo przejzyscie zrobiona strone i bardzo sensowny podzial: typy pewne i pewne mixy. Mi akurat to sie podoba. No ale mowie, cena stanowczo za wysoka w stosunku do tego co jest w archiwum. Sam bym nie dal 360 zeta miesiecznie na pewno zwlaszcza ze jest tyle dosc dobrych stron - no i oczywiscie nasz DJ ktory bierze bardzo rozsadna stawke za swoja prace
pozdr[/qb][/QUOTE]vig nie pochodzi od gieldy
Wracajac do tematu to wg.mnie strona Toptipsters jest najlepsza z jaka sie do tej pory spotkalem.
Po pierwsze gosc nie jest zmuszony do podawania typow z okreslona czestotliwoscia,bo wymagaja tego abonenci.Facet ma zupelny luz i gdy juz cos wrzuci to jest tego bardziej niz pewny.
Nastepnie typy sa podawane w wiekszosci z jednej ligi,wiec mozna sadzic ze ma sie doczynienia z kims kto wie co tam w trawie piszczy.
Sam moglbym placic za typy gdybym wiedzial,ze kupuje dobry towar.Moim zdaniem DJ niepotrzebnie za wszelka cene chcial wyjsc na plus i podawal nie do konca przemyslane typy(mam tu na mysli poniedzialkowy mecz ligi wloskiej)
Po prostu presja.