1. meczy jest 5: Odd Grenland(N) vs Norrkoping Hodd(N) vs Honefoss Orgryte Goteborg vs Fredrikstad Kongsvinger(N) vs Pors Grenland Tromso(N) vs Lyn Oslo 2.padnie 11 goli
Meldunek: 08/11/2005
1. 5 meczykow Odd Grenland(N) vs Norrkoping Hodd(N) vs Honefoss Orgryte Goteborg vs Fredrikstad Kongsvinger(N) vs Pors Grenland Tromso(N) vs Lyn Oslo 2. 16 to beda overkowe mecze
ad 1. Odd Grenland(N) vs Norrkoping Hodd(N) vs Honefoss Orgryte Goteborg vs Fredrikstad Kongsvinger(N) vs Pors Grenland Tromso(N) vs Lyn Oslo razem sztuk: 5
ad 2. 18 goli (to juz bardziej prawdopodobne niz 7, wszystko pomiedzy juz zajete )
Quote: ad 1. Odd Grenland(N) vs Norrkoping Hodd(N) vs Honefoss Orgryte Goteborg vs Fredrikstad Kongsvinger(N) vs Pors Grenland Tromso(N) vs Lyn Oslo razem sztuk: 5
ad 2. 18 goli (to juz bardziej prawdopodobne niz 7, wszystko pomiedzy juz zajete )
1. 5 meczy Odd Grenland(N) vs Norrkoping Hodd(N) vs Honefoss Orgryte Goteborg vs Fredrikstad Kongsvinger(N) vs Pors Grenland Tromso(N) vs Lyn Oslo 2. No to 20 goli, średnia 4 na mecz, jak najbardziej realna
kazow
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/11/2004
Quote: 1. meczy jest 5: Odd Grenland(N) vs Norrkoping Hodd(N) vs Honefoss Orgryte Goteborg vs Fredrikstad Kongsvinger(N) vs Pors Grenland Tromso(N) vs Lyn Oslo 2.padnie 14 goli
padlo 14 bramek, podeslij mi na priv login i numer konta w pointbet
coloo, wydaje mi sie ze mi zalozyli od razu, ale na 100% nie wiem bo od razu nie grałem, czekałem na freebeta.
Taraz ja: jak długo (średnio) rozliczają zakłady i czy account balance sam sie nie odświeża (jak go odświeżać)? Bo chciałem zagrać za więcej niż miałem naprawdę na koncie a account balance był nieodświeżony (nieświeży )
Jeżeli chodzi Ci o account balance na samej górze strony to się stan konta zmienia się dopiero po ponownym zalogowaniu. Zakłady rozliczają wg mnie średnio po godzinie od zakończenia ostatniego spotkania. Ale to opinia początkującego gracza.
Teraz ja: Czy jak nie wpłacałem żadnego euro do bukamchera grałem tylko freebetami i coś tam ugrałem mogę bez problemu wypłacić i jak najlepiej (moneybookers??) i jaka musi być minimalna wypłata.