Quote: A mi jak wchdoze w zakładke My Bet albo My account stronka pada i sie sama wyłancza i tak jest ciagle...Niewiem co mam zrobic bo nawet nie jestem pewien który mecz hokeja pusciłem bo tez cos długo ładowali...
Kurde teraz mam zablkowane konto...Ale chyba sam sobie je zablkowałem bo była taka opcja tylko jej nie zrozumiałem i nacisnołem ale nie jestem pewien czy to blokuje konto czy sami mi je zablkowali !?
Miał ktos cos takiego ?? Juz do nich napisałem, zobaczymy co odpisza...
Quote: Kurde teraz mam zablkowane konto...Ale chyba sam sobie je zablkowałem bo była taka opcja tylko jej nie zrozumiałem i nacisnołem ale nie jestem pewien czy to blokuje konto czy sami mi je zablkowali !?
Miał ktos cos takiego ?? Juz do nich napisałem, zobaczymy co odpisza...
Cholera zarejestrowałen sie dzisiaj u nich. Kasy nie dostalem, a jak poprosilem w mailu o 10euro to napisali ze teraz nie ma promocji "10euro free" tylko przy depozycie 10euro drugie 10 gratis. Mozecie powiedziec co napisaliscie w mailu?
#532709 - 15/03/200621:25Re: Winunited 10 Euro Free!
th0mas
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/08/2005
Promocja była ograniczona czasowo. Teraz do regulaminu wprowadzili promocje od depozytu 10+10 euro. żadne maile nie poskutkują Jeżeli nie macie zamiaru wpłacić kasy to nie zakładajcie kont bo po cholere
#532710 - 15/03/200621:27Re: Winunited 10 Euro Free!
Marcin07
addict
Meldunek: 05/03/2005
Jest napisane "*on deposit" zmienili warunki promocji, więc może jednak są wypłacalni-stwierdzili że koniec dobrego i Ci co dostali "free" i obrucą to kase zobaczą w portfelu.
obecnie mam na koncie 20 euro ale w grze mam 60 Dzisiejsza noc udana z 30 Euro zrobiłem 80 a w Uefce + ligach za 10 euro wygrałem 30 na dobry początek CEL 150 Euro i wypłata
Jakie sa zasady tej promocji 10euro za free,chodzi o wymagany obrot,minimalna kwota wyplaty u tego buka? Jakos niemoge tego znalesc u nich,moze ktos to rozszyfrowal:)
#532716 - 16/03/200611:07Re: Winunited 10 Euro Free!
th0mas
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/08/2005
Myśle, że najłatwiej będzie do nich napisac. Ja sie pytałem o wypłate na polskie konto bankowe. Oczywiśce istnieje taka możliwość, ale wcześniej nalezy przesłać skan dowodu tożsamośc do nich