Quote: chce zrobic przelew.. w tytule przelewu co wpisaliscie... tylko swój login? czy równiez numer po /... który podany jest przy przelewach na stroniel....???
DJ SOSNA
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/03/2001
Z tymi koszulkami to spoko zdążymy, ja sobie pewnie wybiorę jakąś exotico, może Trynidad&Tobago A co do promocji 100pln o której tu mowa to zobaczymy własnie jak to przebiega sprawnie,jak komuś już zaksięgują to niech da znac.
DJ SOSNA
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/03/2001
Quote:
Quote: chce zrobic przelew.. w tytule przelewu co wpisaliscie... tylko swój login? czy równiez numer po /... który podany jest przy przelewach na stroniel....???
czesc.mam trzy pytanka: 1.rozumiem ze bonus nie obejmuje płatanosci karta tylko( i wyłacznie) przelweem na to ich konto? 2.support maja polski? 3.swoja kasa trzeba obracac? pozdro
Quote: Z tymi koszulkami to spoko zdążymy, ja sobie pewnie wybiorę jakąś exotico, może Trynidad&Tobago A co do promocji 100pln o której tu mowa to zobaczymy własnie jak to przebiega sprawnie,jak komuś już zaksięgują to niech da znac.
Ale ta oferta skierowania jest chyba tylko dla nowych użytkowników.
jasne ze dla nowych! dzis zalozylem konto i dostalem maila:
Quote:
Just bet €45 on the team to win the World Cup 2006 and we will give you an official team shirt of your choice for FREE!
Offer open to new customers only Shirts subject to availability Free shirt is €65 + Europe-wide delivery subsidesports.com voucher code Voucher codes are sent to qualifying new users weekly between 1200-1800 each Friday Promo runs from 1 April 2006- 10 July 2006 Offer only open to 1 per person Please allow up to 28 days delivery
t-shirty sa ze strony: subsidesports.com
Mam pytanie: GB daje 10% cashback za 1 zaklad, up to 20E. Czy sa jakies ograniczenia kursowe na ten 1 zaklad? moge zagrac cos po 1.01?
No ale w mailu nie było nic napisane, że musi być min. 100zł
Jeśli w dniach 3-17 kwietnia dokonasz wpłaty na swoje konto zakładów w Gamebookers.com poprzez nasze nowe konto w polskim banku to PODWOIMY Twój depozyt
jestem pod wrazeniem GB! gram u nich juz od kilku lat, wlasnie napisalem mejla o zmiane waluty z Euro->PLN i odpowiedz przyszla w 15 minut! Goraco Polecam tego buka!
No ale w mailu nie było nic napisane, że musi być min. 100zł
Jeśli w dniach 3-17 kwietnia dokonasz wpłaty na swoje konto zakładów w Gamebookers.com poprzez nasze nowe konto w polskim banku to PODWOIMY Twój depozyt
MOZNA WPLACIC ILE SIE CHCE A ONI CI PODWOJA KASE WIEC NIE MA ZADNEGO MIN JEST TYLKO MAX CO DO BONUSA CZYLI MAX MOZESZ GO DOSTAC 100PLN CZYLI JAK WPLACISZ 100 DOSTAJESZ ALBO 500PLN TEZ 100PLN DOSTAJESZ NIEMACIC PANOWIE INNYM W GLOWACH TYLKO DOKLADNIE MEILE CZYTAC
Andrzej5
old hand
Meldunek: 27/09/2005
Niejasna troche dla mnie jest ta promocja dla nowozarejestrowanych odnośnie koszulek. A dokładnie ten kawałek: "Free shirt is 65e + Europe-wide delivery subsidesports.com voucher code" o co chodzi? to 65e to niby wartosc tej koszulki? ma nadzieje, że nic nie bedzie trzeba dodatkowo płacić, żadnych kosztów przesyłki itp? Ja obstawie te 45e to już moge czekać te 28 dni na koszulke?
Mam pytanie odnosnie tych koszulek bo promocja mnie ciekawi. CZyli postawie te 45e na np. Polske ze zostanie MS dostane koszulke nie zaleznie od tego czy POLSKA zostanie MS czy tez nie ?
Gdy sie chce wpłacić przelewem kase na gamebookers to oni podają takie dane do wpłaty:
Właściciel konta: Gamebookers Ltd. Nazwa banku: Creditanstalt Numer konta: 0112-95474/00 Kod SWIFT: BKAUATWW Numer IBAN: AT851100001129547400 Tytuł wpłaty: jarecki45 / 342431 Kraj: Austria Waluta: EUR
Chodzi mi mianowicie o ostatni parametr, jak chce wpłacić w PLN to podczas przelewu musze wpisać PLN zamiast jak wyżej EUR ? Konto mam w PLN.
Odbiorca: Gamebookers (UK) Limited Nazwa banku: Bank BPH S.A. Numer konta: 45106000760000321000095406 Tytuł wpłaty: twój login Waluta konta: PLN (wpłaty dokonujemy w polskich złotych)