#5352532 - 15/05/2012 13:43

Re: Potrzebujesz pomocy? Pomożemy [33]
[Re: Conrad]
 | 

Pooh-Bah

Meldunek:  20/12/2008

| 
 |  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#5353482 - 16/05/2012 02:05

[Re: ky-lo]
 | 

Carpal Tunnel

Meldunek:  23/10/2003

| 
Proszę o kontakt kogoś zamieszkałego w pobliżu granicy polsko-niemieckiej lub stale zamieszkałego w Reichu. Cel: zakupy dla malucha...  krople na kolki??  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#5353527 - 16/05/2012 02:32

[Re: kacperek76]
 | 

member

Meldunek:  22/11/2011

| 
Proszę o kontakt kogoś zamieszkałego w pobliżu granicy polsko-niemieckiej lub stale zamieszkałego w Reichu. Cel: zakupy dla malucha...  krople na kolki??  Dokładnie.    

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#5353545 - 16/05/2012 02:48

| 

Carpal Tunnel

| 
Proszę o kontakt kogoś zamieszkałego w pobliżu granicy polsko-niemieckiej lub stale zamieszkałego w Reichu. Cel: zakupy dla malucha...  krople na kolki??  Dokładnie.     w necie jest soro tego, ja znalazlem na gumtree z odbiorem osobistym, placilem 60 za 2 szt    

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#5353548 - 16/05/2012 02:50

[Re: kacperek76]
 | 

Carpal Tunnel

| 
Proszę o kontakt kogoś zamieszkałego w pobliżu granicy polsko-niemieckiej lub stale zamieszkałego w Reichu. Cel: zakupy dla malucha...  krople na kolki??  Dokładnie.     w necie jest soro tego, ja znalazlem na gumtree z odbiorem osobistym, placilem 60 za 2 szt    ewentualnie podbij z tematem do sklepu z niemieckimi produktami...  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#5354259 - 16/05/2012 19:15

| 

Villain

Meldunek:  27/08/2004

| 
Proszę o kontakt kogoś zamieszkałego w pobliżu granicy polsko-niemieckiej lub stale zamieszkałego w Reichu. Cel: zakupy dla malucha...  krople na kolki??  Dokładnie.    podobno najlepsze sa jakies dostepne tylko w Anglii, akurat lece pojutrze i tez zostalem zobligowany do zakupu chociaz moje malenstwo az tak nie cierpi (ale tak na wszelki wypadek) - nie wiem jak to sie ma do tych niemieckich    

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#5354491 - 16/05/2012 22:22

[Re: Conrad]
 | 

Carpal Tunnel

Meldunek:  04/06/2003

| 
Jako jednorazowy ekspert od koszenia trawników, zostałem zobligowany do zakupu podkaszarki/kosy elektrycznej   Nie bardzo się znam, forów ogrodniczych przeszukiwać mi się nie chce;) Może ktoś polecić, może ktoś używa czegoś fajnego do koszenia okolic swojej hacjendy   Nie wiem czy Stihl jest wart swojej ceny, Gardena, Forester? Może coś innego Budżet 500-600zł Zwykłą kosiarkę już mam. Z góry dzięki, jesli ktoś będzie miał coś do powiedzenia    

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#5354699 - 17/05/2012 00:17

[Re: Coronach]
 | 

Pooh-Bah

Meldunek:  20/12/2008

| 
 Jako jednorazowy ekspert od koszenia trawników, zostałem zobligowany do zakupu podkaszarki/kosy elektrycznej   Nie bardzo się znam, forów ogrodniczych przeszukiwać mi się nie chce;) Może ktoś polecić, może ktoś używa czegoś fajnego do koszenia okolic swojej hacjendy   Nie wiem czy Stihl jest wart swojej ceny, Gardena, Forester? Może coś innego Budżet 500-600zł Zwykłą kosiarkę już mam. Z góry dzięki, jesli ktoś będzie miał coś do powiedzenia     jeśli mały ogródek i Ci styknie kabla to bierz coś elektrycznego, bedzie małe lekkie i za połowe tej kwoty. JEśli koniecznie spalinowe to za ta kase kupisz jedynie cos szajsowatego co nie przezyje nawet sezonu. Jakos w polowie marca, kumpel jedzie na camp do usa gdzie jka bylem 2 lata temu, mieli tam zajebiste podkaszarki, malutkie i lekkie a mega wytrzymale i bezawarjne, jak pojedzie to musi mi koniecznie podeslac co to za firma.  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#5355227 - 17/05/2012 13:49

[Re: Mitul]
 | 

member

Meldunek:  22/11/2011

| 
Proszę o kontakt kogoś zamieszkałego w pobliżu granicy polsko-niemieckiej lub stale zamieszkałego w Reichu. Cel: zakupy dla malucha...  krople na kolki??  Dokładnie.    podobno najlepsze sa jakies dostepne tylko w Anglii, akurat lece pojutrze i tez zostalem zobligowany do zakupu chociaz moje malenstwo az tak nie cierpi (ale tak na wszelki wypadek) - nie wiem jak to sie ma do tych niemieckich    Wczoraj byliśmy z bobasem u lekarza. W skrócie, co powiedział: przerost treści nad formą. W każdym leku niemal jest simetikon, pozostaje tylko kwestia smaku. Tu mamy sprawdzone: Bobotic - malinowy, Espumisan - bananowy, Infacol (to chyba o ten brytyjski specyfik chodzi) - pomarańczowy i Esputicon - bez smaku.  Chyba, że idzie o Colief, a ten tylko w UK. Szczęśliwie dla Polaków mamy Delicol - laktaza dodawana do pokarmu.  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#5356588 - 18/05/2012 02:31

| 

Villain

| 
podobno najlepsze sa jakies dostepne tylko w Anglii, akurat lece pojutrze i tez zostalem zobligowany do zakupu chociaz moje malenstwo az tak nie cierpi (ale tak na wszelki wypadek) - nie wiem jak to sie ma do tych niemieckich    Wczoraj byliśmy z bobasem u lekarza. W skrócie, co powiedział: przerost treści nad formą. W każdym leku niemal jest simetikon, pozostaje tylko kwestia smaku. Tu mamy sprawdzone: Bobotic - malinowy, Espumisan - bananowy, Infacol (to chyba o ten brytyjski specyfik chodzi) - pomarańczowy i Esputicon - bez smaku.  Chyba, że idzie o Colief, a ten tylko w UK. Szczęśliwie dla Polaków mamy Delicol - laktaza dodawana do pokarmu.  Hej, Infacol mamy, kupiony w Polsce i troche pomaga... a ten w Anglii nie wiem jak sie nazywa, ale bede wiedzial jutro   ktos wie jak to jest ze skladem > bo jesli faktycznie taki sam to moze nie ma sensu i to cudowne dzialanie to wierutna bzdura...?  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#5356591 - 18/05/2012 02:32

| 

Villain

| 
Mitul jak lecisz, cena nie przekracza 5 funciaków, a w składzie Coliefu nie ma laktazy, ani simetikonu, to byłbym chętny na 1 op. Sposób rozliczenia ustalimy jak wrócisz. Daj mi na priv namiar jakiś, bo ja wysyłać nie mogę.   Pozdrawiam  moge kupic, no problem, i tak bede w aptece a 5 funtow nie robi roznicy, napisz tylko czy na pewno chcesz to kupie i skontaktujemy sie po moim powrocie (po weekendzie :))  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#5356713 - 18/05/2012 03:46

[Re: Mitul]
 | 

Carpal Tunnel

| 
Mitul jak lecisz, cena nie przekracza 5 funciaków, a w składzie Coliefu nie ma laktazy, ani simetikonu, to byłbym chętny na 1 op. Sposób rozliczenia ustalimy jak wrócisz. Daj mi na priv namiar jakiś, bo ja wysyłać nie mogę.   Pozdrawiam  moge kupic, no problem, i tak bede w aptece a 5 funtow nie robi roznicy, napisz tylko czy na pewno chcesz to kupie i skontaktujemy sie po moim powrocie (po weekendzie :))  my korzystamy z Sab Simplex-u ale chetnie sprawdze angielski specyfik   @Mitul rowniez skladam zamowienie na jedno opakowanie, kwestie rozliczenia napisz na pm  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

|  

|