#5352532 - 15/05/2012 13:43
Re: Potrzebujesz pomocy? Pomożemy [33]
[Re: Conrad]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 20/12/2008
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5353482 - 16/05/2012 02:05
[Re: ky-lo]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/10/2003
|
Proszę o kontakt kogoś zamieszkałego w pobliżu granicy polsko-niemieckiej lub stale zamieszkałego w Reichu. Cel: zakupy dla malucha... krople na kolki??
|
Do góry
|
|
|
|
#5353527 - 16/05/2012 02:32
[Re: kacperek76]
|
member
Meldunek: 22/11/2011
|
Proszę o kontakt kogoś zamieszkałego w pobliżu granicy polsko-niemieckiej lub stale zamieszkałego w Reichu. Cel: zakupy dla malucha... krople na kolki?? Dokładnie. 
|
Do góry
|
|
|
|
#5353545 - 16/05/2012 02:48
|
Carpal Tunnel
|
Proszę o kontakt kogoś zamieszkałego w pobliżu granicy polsko-niemieckiej lub stale zamieszkałego w Reichu. Cel: zakupy dla malucha... krople na kolki?? Dokładnie.  w necie jest soro tego, ja znalazlem na gumtree z odbiorem osobistym, placilem 60 za 2 szt 
|
Do góry
|
|
|
|
#5353548 - 16/05/2012 02:50
[Re: kacperek76]
|
Carpal Tunnel
|
Proszę o kontakt kogoś zamieszkałego w pobliżu granicy polsko-niemieckiej lub stale zamieszkałego w Reichu. Cel: zakupy dla malucha... krople na kolki?? Dokładnie.  w necie jest soro tego, ja znalazlem na gumtree z odbiorem osobistym, placilem 60 za 2 szt  ewentualnie podbij z tematem do sklepu z niemieckimi produktami...
|
Do góry
|
|
|
|
#5354259 - 16/05/2012 19:15
|
Villain
Meldunek: 27/08/2004
|
Proszę o kontakt kogoś zamieszkałego w pobliżu granicy polsko-niemieckiej lub stale zamieszkałego w Reichu. Cel: zakupy dla malucha... krople na kolki?? Dokładnie. podobno najlepsze sa jakies dostepne tylko w Anglii, akurat lece pojutrze i tez zostalem zobligowany do zakupu chociaz moje malenstwo az tak nie cierpi (ale tak na wszelki wypadek) - nie wiem jak to sie ma do tych niemieckich 
|
Do góry
|
|
|
|
#5354491 - 16/05/2012 22:22
[Re: Conrad]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/06/2003
|
Jako jednorazowy ekspert od koszenia trawników, zostałem zobligowany do zakupu podkaszarki/kosy elektrycznej  Nie bardzo się znam, forów ogrodniczych przeszukiwać mi się nie chce;) Może ktoś polecić, może ktoś używa czegoś fajnego do koszenia okolic swojej hacjendy  Nie wiem czy Stihl jest wart swojej ceny, Gardena, Forester? Może coś innego Budżet 500-600zł Zwykłą kosiarkę już mam. Z góry dzięki, jesli ktoś będzie miał coś do powiedzenia 
|
Do góry
|
|
|
|
#5354699 - 17/05/2012 00:17
[Re: Coronach]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 20/12/2008
|
Jako jednorazowy ekspert od koszenia trawników, zostałem zobligowany do zakupu podkaszarki/kosy elektrycznej  Nie bardzo się znam, forów ogrodniczych przeszukiwać mi się nie chce;) Może ktoś polecić, może ktoś używa czegoś fajnego do koszenia okolic swojej hacjendy  Nie wiem czy Stihl jest wart swojej ceny, Gardena, Forester? Może coś innego Budżet 500-600zł Zwykłą kosiarkę już mam. Z góry dzięki, jesli ktoś będzie miał coś do powiedzenia  jeśli mały ogródek i Ci styknie kabla to bierz coś elektrycznego, bedzie małe lekkie i za połowe tej kwoty. JEśli koniecznie spalinowe to za ta kase kupisz jedynie cos szajsowatego co nie przezyje nawet sezonu. Jakos w polowie marca, kumpel jedzie na camp do usa gdzie jka bylem 2 lata temu, mieli tam zajebiste podkaszarki, malutkie i lekkie a mega wytrzymale i bezawarjne, jak pojedzie to musi mi koniecznie podeslac co to za firma.
|
Do góry
|
|
|
|
#5355227 - 17/05/2012 13:49
[Re: Mitul]
|
member
Meldunek: 22/11/2011
|
Proszę o kontakt kogoś zamieszkałego w pobliżu granicy polsko-niemieckiej lub stale zamieszkałego w Reichu. Cel: zakupy dla malucha... krople na kolki?? Dokładnie. podobno najlepsze sa jakies dostepne tylko w Anglii, akurat lece pojutrze i tez zostalem zobligowany do zakupu chociaz moje malenstwo az tak nie cierpi (ale tak na wszelki wypadek) - nie wiem jak to sie ma do tych niemieckich Wczoraj byliśmy z bobasem u lekarza. W skrócie, co powiedział: przerost treści nad formą. W każdym leku niemal jest simetikon, pozostaje tylko kwestia smaku. Tu mamy sprawdzone: Bobotic - malinowy, Espumisan - bananowy, Infacol (to chyba o ten brytyjski specyfik chodzi) - pomarańczowy i Esputicon - bez smaku. Chyba, że idzie o Colief, a ten tylko w UK. Szczęśliwie dla Polaków mamy Delicol - laktaza dodawana do pokarmu.
|
Do góry
|
|
|
|
#5356588 - 18/05/2012 02:31
|
Villain
|
podobno najlepsze sa jakies dostepne tylko w Anglii, akurat lece pojutrze i tez zostalem zobligowany do zakupu chociaz moje malenstwo az tak nie cierpi (ale tak na wszelki wypadek) - nie wiem jak to sie ma do tych niemieckich Wczoraj byliśmy z bobasem u lekarza. W skrócie, co powiedział: przerost treści nad formą. W każdym leku niemal jest simetikon, pozostaje tylko kwestia smaku. Tu mamy sprawdzone: Bobotic - malinowy, Espumisan - bananowy, Infacol (to chyba o ten brytyjski specyfik chodzi) - pomarańczowy i Esputicon - bez smaku. Chyba, że idzie o Colief, a ten tylko w UK. Szczęśliwie dla Polaków mamy Delicol - laktaza dodawana do pokarmu. Hej, Infacol mamy, kupiony w Polsce i troche pomaga... a ten w Anglii nie wiem jak sie nazywa, ale bede wiedzial jutro  ktos wie jak to jest ze skladem > bo jesli faktycznie taki sam to moze nie ma sensu i to cudowne dzialanie to wierutna bzdura...?
|
Do góry
|
|
|
|
#5356591 - 18/05/2012 02:32
|
Villain
|
Mitul jak lecisz, cena nie przekracza 5 funciaków, a w składzie Coliefu nie ma laktazy, ani simetikonu, to byłbym chętny na 1 op. Sposób rozliczenia ustalimy jak wrócisz. Daj mi na priv namiar jakiś, bo ja wysyłać nie mogę.  Pozdrawiam moge kupic, no problem, i tak bede w aptece a 5 funtow nie robi roznicy, napisz tylko czy na pewno chcesz to kupie i skontaktujemy sie po moim powrocie (po weekendzie :))
|
Do góry
|
|
|
|
#5356713 - 18/05/2012 03:46
[Re: Mitul]
|
Carpal Tunnel
|
Mitul jak lecisz, cena nie przekracza 5 funciaków, a w składzie Coliefu nie ma laktazy, ani simetikonu, to byłbym chętny na 1 op. Sposób rozliczenia ustalimy jak wrócisz. Daj mi na priv namiar jakiś, bo ja wysyłać nie mogę.  Pozdrawiam moge kupic, no problem, i tak bede w aptece a 5 funtow nie robi roznicy, napisz tylko czy na pewno chcesz to kupie i skontaktujemy sie po moim powrocie (po weekendzie :)) my korzystamy z Sab Simplex-u ale chetnie sprawdze angielski specyfik  @Mitul rowniez skladam zamowienie na jedno opakowanie, kwestie rozliczenia napisz na pm
|
Do góry
|
|
|
|
|
|