Obejrzalem Łowców głów i to był dobrze wykorzystany czas. Byłem ciekawy tego filmu ponieważ lubię skandynawskie klimaty. Napewno po tym filmie zabiore się za książki Nesbo, którego porównują do Stiega Larssona (po dziewczynie z tatuażem przeczytalem sagę millenium i jestem zachwycony mam nadzieję, że podobnie będzie z Nesbo).A wracając do filmu to troszku śmieszno troszku straszno ale calość bardzo dobrze się ogląda, jesli ktoś jest wrażliwy na krew to nie polecam-wszyscy pozostali powinni obejrzeć!!! 8/10
#5382887 - 03/06/201220:34Re: Film, TV, seriale [34]
[Re: Conrad]
lelu
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/11/2006
Moze ktos podrzucic pare tytulow filmow ? Nie jestem jakims koneserem wiec zadowole sie przecietnym/dobrym filmem z Hollywood czy cos
Ostatnio obejrzalem patologie, divide, drive, horrible bosses, warrior o ktorych wiedze zaczerpnalem z tego tematu i nie zaluje ze poswiecilem im czas Tym czasem przemaglowalem 4 strony wstecz i jakos nie znalazlem zbyt intrygujacych tytulow
Moze ktos podrzucic pare tytulow filmow ? Nie jestem jakims koneserem wiec zadowole sie przecietnym/dobrym filmem z Hollywood czy cos
Ostatnio obejrzalem patologie, divide, drive, horrible bosses, warrior o ktorych wiedze zaczerpnalem z tego tematu i nie zaluje ze poswiecilem im czas Tym czasem przemaglowalem 4 strony wstecz i jakos nie znalazlem zbyt intrygujacych tytulow
Polecalem ostatnio, wiec sie powtorze: Pogorzelisko, Ziemia Niczyja, Jerusalema (gangsterka- Afryka) Nie wiem jak Wy sie mozecie tym Drivem zachwycac, ale chyba obejrze drugi raz, moze tym razem nie bede mial tak szybko dosc
"Nietykalni" pewnie juz ogladales, a jak nie, to polecam. Swietni aktorzy, fajnie dobrana muzyka, generalnie jeden z lepszych filmow, ktore widzialem w ostatnim czasie.
#5384105 - 04/06/201204:58Re: Film, TV, seriale [34]
[Re: tomczak7]
BZYCZEK
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/06/2004
Originally Posted By: tomczak7
Obejrzalem [b]Łowców głów[/b] i to był dobrze wykorzystany czas. Byłem ciekawy tego filmu ponieważ lubię skandynawskie klimaty. Napewno po tym filmie zabiore się za książki Nesbo, którego porównują do Stiega Larssona (po dziewczynie z tatuażem przeczytalem sagę millenium i jestem zachwycony mam nadzieję, że podobnie będzie z Nesbo).A wracając do filmu to troszku śmieszno troszku straszno ale calość bardzo dobrze się ogląda, jesli ktoś jest wrażliwy na krew to nie polecam-wszyscy pozostali powinni obejrzeć!!! 8/10