#538756 - 23/03/2006 12:57
Re: Zakładamy partie - Polska Partia Internetowa (robocza nazwa)
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Quote:
Mi np nie zależy na widocznej posadzie, ważne aby była przy korycie
Jak nie masz nic przeciwko to chetnie "przycupne" gdzies z boczku i tez czasem swoja twarz doloze w okolice koryta, w zamian moge byc Waszym Nirtzem, zawsze i wszedzie Wasza/Nasza partia najlepsza bedzie 
|
Do góry
|
|
|
|
#538757 - 23/03/2006 14:04
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Mnie wystarczaja moje zarobki,wiec swoja funkcję,ministerialną oczywiscie:-),moge pełnic za ekwiwalent mojego obecnego wynagrodzenia. Odpada więc ewentualny zarzut,ze chcę sie nachapać,hehe.
Druga korzyść jest taka,że ja to ministerstwo zaraz.....zlikwiduję,także obywatele oszczędzą na pensjach setek urzędasów.
Teraz z gatunku "tanie państwo" made in katchka: W Polsce jeździ obecnie 50 tysiecy(tak,tak,to nie pomyłka) tzw.limuzyn. Do kazdej takiej bryczki za 200 000 PLN "zaetatowani" są kierowca i ochroniarz.
Jesteśmy naprawdę bogatym krajem,skoro stac nas na utrzymywanie tylu słuzbowych limuzynek.
Makabra,ludzie,gdzie sie nie ruszyć tam patologia,a te gnoje,zwane politykami,mieszaja w tym szambie od X lat,chyba tylko po to,by utrzymać status quo.
Ech,jakże chciałbym dożyc chwili,w której ta całą hołotę wysłałoby sie do pracy....tylko co by to bydełko robiło,skoro nic nie potrafi,poza kłapaniem ozorem.
|
Do góry
|
|
|
|
#538758 - 23/03/2006 16:05
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/11/2005
|
Zakładam, że nazwę już mamy - Nowa Polska - oddaje to co chcielibyśmy zmienić, zupełnie coś nowego w żaden sposób nie powiązane ze wszystkimi poprzednimi układamik, salonami, rodzinkami, kolesiami partyjnymi itp. itd. Zupełnie nowa jakość... i maksymalna chęć zmian na lepsze, na nowe. Moja propozycja Logo: Font Ariel (w każdym kompie pewnie jest obecny). Litery zrobione boldem P przykrywa koniec N, w ten sposób powstaje N z "brzuszkiem u góry"  Teoretycznie, przy odrobinie wyobraźni można dopatrzyć się litery V jak Victoria... spróbuje ten projekt wkleić w mój avatar aby był widoczny, chyba, że mi się nie spodoba, to wtedy nie zmienie...
|
Do góry
|
|
|
|
#538761 - 23/03/2006 16:44
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/11/2005
|
Coś mi się nie udaje z logo, Zbyszek a jakbyś te skrzydła połączył z literą N, taka litera z piórami  Chociaż obydwie wersje mi się podobają... tradycja i coś nowego, nowa jakość!!! Ojcowie założyciele, jakie jest Wasze zdanie?
|
Do góry
|
|
|
|
#538772 - 23/03/2006 17:26
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/10/2001
|
Dobrze ale jaka to ma być partia???Liberalno-konserwatywna?
|
Do góry
|
|
|
|
|
|