#538780 - 23/03/2006 18:04
Re: Zakładamy partie - Polska Partia Internetowa (robocza nazwa)
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/08/2004
|
 Patę uwag: To robilem "na chybcika". jakbym miał wiecej czasu zrobiłbym inne słoneczko, (to w zasadzie jest gotowiec), bardziej popracowałbym nad proporcjami słoneczka do nazwy. Wydaje mi się, że logo powinno być "pozytywne", przyciągające ludzi. Jak chcecie, to "dopracuje" to .
|
Do góry
|
|
|
|
#538783 - 23/03/2006 18:32
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/11/2005
|
I zgadzając się z Szewczenką powiem tak, logo może ewoluować, nie musi ale może... jak na razie (bez obrazy Odgdog) moim zdaniem lepsze jest logo wcześniej zamieszczone, w Twoim jakoś mi font nie pasuje (ale to tylko moja subiektywna opinia)... Z drugiej strony słońce: ciepło, spokój, sielanka... to także ma swoje zalety. Tak mi się kojarzy (majówka, piwko, grill) Nie skreślam żadnego z tych dwóch, ale ponieważ czas nas goni  zdecydujmy się na jakieś rozwiązanie...
|
Do góry
|
|
|
|
#538790 - 23/03/2006 19:27
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2003
|
Quote:
Jako VIP-y może za darmo obejrzymy parę ciekawych meczów
właśnie  szkoda że partie dostają grube miliony dopiero po osiągnięciu 3% w wyborach, ale co to dla nas  tylko u Jarka trzeba wybadać kiedy te wybory, bo 3,5 roku bezczynności ( i bez środków) to wykruszą nam się nawet najwięksi fanatycy, zaslepieńcy itp. 
|
Do góry
|
|
|
|
#538791 - 23/03/2006 19:45
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/10/2001
|
pół żartem pół serio, ale nie dostrzegacie potęgi internetu, w Korei bodajże aktualnie rządząca partia wygrała dzięki młodym ludziom korzystającym z internetu (a wiadomo, że tam internet ma każdy, im młodszy tym większy fanatyk)
|
Do góry
|
|
|
|
#538792 - 23/03/2006 20:00
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/11/2005
|
Dostrzegamy potęge internetu... Nawet pierwotna nazwa partii została sprawdzona pod tym względem... Napisałem do gości, ale nie odpisali, więc ich nazwa i idea raczej padła... Poszukałem w necie także naszej nazwy... nie mamy konkurencji spoko... Ja osobiście jestem za pierwszym logiem... husaria jak najbardziej aczkolwiek nie mówie nie słoneczku odgdoga. (jestem za a nawet przeciw). Jeśli zgadzacie ze mną to w ciągu dwóch dni na jednym z serwerów (podam dane, jak ściągnąc) zawiśnie deklaracja (lista) poparcia... potem to już pikuś tylko 1000 podpisów, rejestracja (wcześniej musimy się dogadać odnośnie statutu i programu) i można działać, jeśli nie te wybory... to w następnych damy im popalić... A co do spotkania założycielskiego (lepiej byłoby się poznać) to mam jedno miejsce w Polsce... i pewnie każdy z nim się zgodzi... ale to potem, zobaczymy jak wyjdzie z rejestracją i podpisami.... Pozdrawiam i zachęcam do dyskusji 
|
Do góry
|
|
|
|
#538793 - 23/03/2006 20:09
|
old hand
Meldunek: 20/03/2003
|
Witam! Podoba się pierwszy pomysł loga partii. Ja mogę wziąć UKE, żeby nie było mam do tego odpowiednie wykształcenie. Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
|
|