Witam panowie właśnie wróciłem z Kretowin

Jestem po oględzinach domków i muszę powiedzieć że robią wrażenie
Pojawiło się parę zapytań czy nie lepiej rozpoczać zlot już w czwartek . Nie ma żadnego problemu gdyż właśnie dziś zarezerwowałem 3 domki rzecz jasna wszystkie obok siebie . N
o i jeden domek mamy już od czwartku dla tych którzy mogą Domek każdy jest 8 osobowy z prysznicem , telewizorem aneksem kuchennym grillem czy też tarasem . Co do piwa regonialnego nie ma żagnego problemu , ale to najmniejszego żeby kupić po normalnej cenie w Morągu czy też w Kretowinach , ale tu wiadomo drożej (ze swojej strony polecam Miodne)
KOSZTY Za jeden domek owy właściciel chciał 400 zł , udało mi się wynegocjować po 350 zł . Czyli jak można obliczyć całość wypadu z jednym domkiem w czwartek
wychodzi 2450 złDomki razem jak łatwo policzyć mają 24 miejsca sypialne . Mam nadzieje że tyle osób się zbierze i to jest prośba do was jeśli będzie za dużo np o jeden domek pamiętajcie że zawsze można odmówić ten domek tylko tu trzeba na szybkości działać .
ZALICZKA Mamy też obowiązek wpłacić zaliczkę w wysokości 30 % Czyli wychodzi 735 zł co wychodzi od osoby 30 zł ( Licze wszystko na 24 zlotowiczów ) Myślałem że sam dam radę wpłacić zaliczkę lecz takim "większym" funduszem narazie nie fukncjonuje . Więc jak ktoś jest pewny miło by było jakby napisał na PW z prośbą o numer konta oczywiście każdy kto też chce może już wpłacić całą kwotę nie ma też żadnego problemu .
KOSZULKI Jak panowie i może panie myślicie na pomysł stworzenia okolicznych koszulek na zlot ? Kosz jednej koszulki by na pewno nie wyniósł więcej niż 30 zł a pamiątka na pewno by pozostała i by się całe Kretowiny dowiedziały że szlachta zawitała
DOJAZD Dla tych którzy planują podróż samochodem nie ma żadnego problemu gdyż pod domkami mamy swoje miejsca parkingowe .
Mam też dla każdego z uczestników przygotowaną symboliczną niespodzianke z której na pewno będzie nie lada śmiechu

Czyli do zobaczenia !