Pisze z wrazenia, nadal jestem w ciezkim szoku, dzis okolo 10 wyplacalem kase na MB, chwile po 12 kasa juz przelana mam nadzieje, ze to bedzie norma, a nie wypadek przy pracy
Mike Avdi
A7
Meldunek: 22/03/2006
Przyłączam się do szoku z powyższego postu, tylko, że szok ten dotyczy wypłaty na konta bankowe. Wczoraj zlecona około 11, doszła popołudniu tego samego dnia. Nawet pobili Expa pod tym względem, brawo Unibet
Fresh'n'Funky
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/02/2006
Próbował ktoś kiedyś w Unibecie ubiegać się o jakiś bonus w sytuacji, kiedy ich strona nie działała przez dłuższy czas? Dziś od dobrych 10h mają problemy ze stroną, z małymi przerwami.
Już od 3 dni Unibet wariuje, wczoraj w nocy też nie działało i przez to nie mogłem zagrać NBA (wygrałbym ). Wypłaciłem kase z Unibet bo już mnie to wkurzalo + wiecznie zablokowane kursy na live
no to ciekawe u mnie od ok 16-17 gdzies nie smiga dzwonilem wczesniej do nich to mowil jakis chlop ze maja jakies problemy techniczne ale wtedy jeszcze przynajmniej poker dzialal a teraz nawet to nie chodzi
no to ciekawe u mnie od ok 16-17 gdzies nie smiga dzwonilem wczesniej do nich to mowil jakis chlop ze maja jakies problemy techniczne ale wtedy jeszcze przynajmniej poker dzialal a teraz nawet to nie chodzi
Wejdz przez livebetting i bedzie chodzic bez problemu.
Nie grałem u nich z 3 m-ce.W nocy puściłem na live pojedyńczy zakład na over 4,5 za 1,63 za 666 zł. NHL Filad.- New Jersey bo oglądałem ten mecz na ESPN America. Jakiż wkurwiony siedziałem jak po 2 tercjach było 1:0,ale stał się cud. Wracając do tematu zaraz po hokeju 15 po czwartej zleciłem wypłate MB 1085 pln.Niedawno wstałem i kasa już jest na koncie. Brawo Unibet!
Nie grałem u nich z 3 m-ce.W nocy puściłem na live pojedyńczy zakład na over 4,5 za 1,63 za 666 zł. NHL Filad.- New Jersey bo oglądałem ten mecz na ESPN America. Jakiż wkurwiony siedziałem jak po 2 tercjach było 1:0,ale stał się cud. Wracając do tematu zaraz po hokeju 15 po czwartej zleciłem wypłate MB 1085 pln.Niedawno wstałem i kasa już jest na koncie. Brawo Unibet!
Ja w sobotę zleciłem wypłatę na konto bankowe , w poniedziałek po 17 była juz na moim BZWBK i tak jest stale!