|  
| 
| 
| 
| #54653 - 01/03/2004 23:44  Re: problemy z STS , przeczytajcie |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  15/09/2002
 | 
e tam, nikt na pewno nie gra za więcej niż by grał za to że go panienka wqrwiła. a u mnie wyremontwano sts 'główny'. wszystko ładnie i pięknie, nowe tablice, więcej miejsca, tylko że mecze na poniedziałem i wtorek na nędznym wydruku wiszą bo nie chciało im się przepisać na tablicę ich    |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #54654 - 02/03/2004 03:51  Re: problemy z STS , przeczytajcie |  
|   journeyman

Meldunek:  06/04/2002
 | 
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Banik:[qb]A dokladnie w ktorym miejscu?[/qb][/QUOTE]Jak masz byle kino Bajka na Piotrowicach (teraz sklep monopolowy) to po 2 stronie ulicy, obok takiej knajpy.

A ta stara ku... z dworca PKP w Katowicach chyba kazdemu fika. Wiecznie niezadowolona i jesczze tam jakis klan powstaje bo z coreczka se tam siedza i *******y pociskaja.

Pozdr.
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #54655 - 02/03/2004 05:30  Re: problemy z STS , przeczytajcie |  
|   old hand

Meldunek:  17/09/2002
 | 
[QUOTE]Oryginalnie wysłał tyler: [qb]e tam, nikt na pewno nie gra za więcej niż by grał za to że go panienka wqrwiła. a u mnie wyremontwano sts 'główny'. wszystko ładnie i pięknie, nowe tablice, więcej miejsca, tylko że mecze na poniedziałem i wtorek na nędznym wydruku wiszą bo nie chciało im się przepisać na tablicę ich      [/qb][/QUOTE]...chyba punkty pomyliles.. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #54656 - 02/03/2004 05:32  Re: problemy z STS , przeczytajcie |  
|   old hand

Meldunek:  13/03/2003
 | 
[QUOTE]Oryginalnie wysłał tyler: [qb]e tam, nikt na pewno nie gra za więcej niż by grał za to że go panienka wqrwiła. a u mnie wyremontwano sts 'główny'. wszystko ładnie i pięknie, nowe tablice, więcej miejsca, tylko że mecze na poniedziałem i wtorek na nędznym wydruku wiszą bo nie chciało im się przepisać na tablicę ich      [/qb][/QUOTE]Ja dzis bylem o godzinie 12.50 i owszem na Poniedzialek nie bylo wypisane ale na Wtorek wszystko bylo wypisane oprocz tenisa !! |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #54657 - 02/03/2004 05:34  Re: problemy z STS , przeczytajcie |  
|   old hand

Meldunek:  13/03/2003
 | 
[QUOTE]Oryginalnie wysłał tyler: [qb]e tam, nikt na pewno nie gra za więcej niż by grał za to że go panienka wqrwiła. a u mnie wyremontwano sts 'główny'. wszystko ładnie i pięknie, nowe tablice, więcej miejsca, tylko że mecze na poniedziałem i wtorek na nędznym wydruku wiszą bo nie chciało im się przepisać na tablicę ich      [/qb][/QUOTE]Ja dzis bylem o godzinie 12.50 i owszem na Poniedzialek nie bylo wypisane ale na Wtorek wszystko bylo wypisane oprocz tenisa !! |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #54658 - 02/03/2004 17:32  Re: problemy z STS , przeczytajcie |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  30/03/2003
 | 
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Michauek: [qb]A tak powaznie to sie dziwie waszemu oburzeniu. Taka panienka z STS`u (albo jakas stara ku.wa) nie przejmuje sie waszym samopoczuciem ona i tak zarobi swoje, tzn 6 czy 7% od waszych wplat, bo i tak bedziecie u niej obsytawiac bo tam macie najblizej, przychodza tam kumple z osiedla itd. A Profa czy STS`u to nie bedzie obchodzic dopuki sa to takie delikatne incydenty. A niewlasciwa obsluga wzmaga w was zlosc i oburzenie ktore najchetniej wyladowujecie starajac sie oskubac buka, czyli wplacajac do niego coraz wiecej ksaki. To skromne zdanie studenta psychologii UŁ      [/qb][/QUOTE]mylisz sie kolego tylko punkty totomixa maja prowizje od 7 do 10 % profesjonal i sts to normalne etety za 1000zeta miesiecznie  tylko czasami jest premia ale dzielona przez wszystkie punkty od wypracowanych zyskow |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #54659 - 02/03/2004 17:36  Re: problemy z STS , przeczytajcie |  
|   addict

Meldunek:  04/12/2003
 | 
[QUOTE]Oryginalnie wysłał majestic: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Michauek: [qb]A tak powaznie to sie dziwie waszemu oburzeniu. Taka panienka z STS`u (albo jakas stara ku.wa) nie przejmuje sie waszym samopoczuciem ona i tak zarobi swoje, tzn 6 czy 7% od waszych wplat, bo i tak bedziecie u niej obsytawiac bo tam macie najblizej, przychodza tam kumple z osiedla itd. A Profa czy STS`u to nie bedzie obchodzic dopuki sa to takie delikatne incydenty. A niewlasciwa obsluga wzmaga w was zlosc i oburzenie ktore najchetniej wyladowujecie starajac sie oskubac buka, czyli wplacajac do niego coraz wiecej ksaki. To skromne zdanie studenta psychologii UŁ        [/qb][/QUOTE]mylisz sie kolego tylko punkty totomixa maja prowizje od 7 do 10 % profesjonal i sts to normalne etety za 1000zeta miesiecznie  tylko czasami jest premia ale dzielona przez wszystkie punkty od wypracowanych zyskow[/qb][/QUOTE]Nie chce sie tu spierac kto sie myli ale z moich dobrze poinformowanych zrodel STS ma wlasnie 7%, a np Totolotek 5% od wplat. Pozdrawiam |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #54660 - 02/03/2004 17:46  Re: problemy z STS , przeczytajcie |  
|   addict

Meldunek:  04/12/2003
 | 
[QUOTE]Oryginalnie wysłał majestic: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Michauek: [qb]A tak powaznie to sie dziwie waszemu oburzeniu. Taka panienka z STS`u (albo jakas stara ku.wa) nie przejmuje sie waszym samopoczuciem ona i tak zarobi swoje, tzn 6 czy 7% od waszych wplat, bo i tak bedziecie u niej obsytawiac bo tam macie najblizej, przychodza tam kumple z osiedla itd. A Profa czy STS`u to nie bedzie obchodzic dopuki sa to takie delikatne incydenty. A niewlasciwa obsluga wzmaga w was zlosc i oburzenie ktore najchetniej wyladowujecie starajac sie oskubac buka, czyli wplacajac do niego coraz wiecej ksaki. To skromne zdanie studenta psychologii UŁ        [/qb][/QUOTE]mylisz sie kolego tylko punkty totomixa maja prowizje od 7 do 10 % profesjonal i sts to normalne etety za 1000zeta miesiecznie  tylko czasami jest premia ale dzielona przez wszystkie punkty od wypracowanych zyskow[/qb][/QUOTE]Nie chce sie tu spierac kto sie myli ale z moich dobrze poinformowanych zrodel STS ma wlasnie 7%, a np Totolotek 5% od wplat. Pozdrawiam |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #54661 - 02/03/2004 17:49  Re: problemy z STS , przeczytajcie |  
|   Pooh-Bah

Meldunek:  30/09/2003
 | 
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Michauek: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał majestic: [qb]  [QUOTE]Oryginalnie wysłał Michauek: [qb]A tak powaznie to sie dziwie waszemu oburzeniu. Taka panienka z STS`u (albo jakas stara ku.wa) nie przejmuje sie waszym samopoczuciem ona i tak zarobi swoje, tzn 6 czy 7% od waszych wplat, bo i tak bedziecie u niej obsytawiac bo tam macie najblizej, przychodza tam kumple z osiedla itd. A Profa czy STS`u to nie bedzie obchodzic dopuki sa to takie delikatne incydenty. A niewlasciwa obsluga wzmaga w was zlosc i oburzenie ktore najchetniej wyladowujecie starajac sie oskubac buka, czyli wplacajac do niego coraz wiecej ksaki. To skromne zdanie studenta psychologii UŁ          [/qb][/QUOTE]mylisz sie kolego tylko punkty totomixa maja prowizje od 7 do 10 % profesjonal i sts to normalne etety za 1000zeta miesiecznie  tylko czasami jest premia ale dzielona przez wszystkie punkty od wypracowanych zyskow[/qb][/QUOTE]Nie chce sie tu spierac kto sie myli ale z moich dobrze poinformowanych zrodel STS ma wlasnie 7%, a np Totolotek 5% od wplat. Pozdrawiam[/qb][/QUOTE]toto mix 7 procent od wpłat - wiem z autopsji     pzdr |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #54662 - 02/03/2004 18:06  Re: problemy z STS , przeczytajcie |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  30/03/2003
 | 
w sts i profie sa tylko gole pensjekierownik punktu ma troche wiecej
 tylko toto mix daje prowizje
 ale tez przezuca sie juz na swoje punkty w ktorych zatrudnia swoich ludzi na normalnym etacie i wtedy takiego pracownika nic nie interesuje

dlatego wiekszosc punktow toto mixa popadala
 policz se kolego jaki musialbys miec obrot zeby utrzymac taki punkt z tych 7%
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #54663 - 02/03/2004 18:28  Re: problemy z STS , przeczytajcie |  
|   member

Meldunek:  25/07/2003
 | 
U mnie w Szczecinku - 40 tys. mieszkańców jest tylko toto mix, prosperuje tylko dlatego że jest w knajpie. Najpierw ludzie próbowali bawić się w wynajętych lokalach ale nie wychodzili na swoje i szybko rezygnowali |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #54665 - 03/03/2004 20:53  Re: problemy z STS , przeczytajcie |  
|   journeyman

Meldunek:  18/11/2002
 | 
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Vipek: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał tyler: [qb]e tam, nikt na pewno nie gra za więcej niż by grał za to że go panienka wqrwiła. a u mnie wyremontwano sts 'główny'. wszystko ładnie i pięknie, nowe tablice, więcej miejsca, tylko że mecze na poniedziałem i wtorek na nędznym wydruku wiszą bo nie chciało im się przepisać na tablicę ich        [/qb][/QUOTE]...chyba punkty pomyliles..[/qb][/QUOTE]Chyba nie pomylil... dzis bylem i widzialem - w koncu troche luzu jest... |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #54666 - 03/03/2004 22:35  Re: problemy z STS , przeczytajcie |  
| Anonymous Unregistered

| 
[QUOTE]Oryginalnie wysłał tyler: [qb]e tam, nikt na pewno nie gra za więcej niż by grał za to że go panienka wqrwiła. a u mnie wyremontwano sts 'główny'. wszystko ładnie i pięknie, nowe tablice, więcej miejsca, tylko że mecze na poniedziałem i wtorek na nędznym wydruku wiszą bo nie chciało im się przepisać na tablicę ich      [/qb][/QUOTE] |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #54667 - 03/03/2004 22:37  Re: problemy z STS , przeczytajcie |  
| Anonymous Unregistered

| 
[QUOTE]Oryginalnie wysłał tyler: [qb]e tam, nikt na pewno nie gra za więcej niż by grał za to że go panienka wqrwiła. a u mnie wyremontwano sts 'główny'. wszystko ładnie i pięknie, nowe tablice, więcej miejsca, tylko że mecze na poniedziałem i wtorek na nędznym wydruku wiszą bo nie chciało im się przepisać na tablicę ich      [/qb][/QUOTE]nie wiedziałem, że to twój STS, a poza tym to co ty wiesz o wypisywaniu tablic |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #54668 - 07/03/2004 02:23  Re: problemy z STS , przeczytajcie |  
|   stranger

Meldunek:  06/03/2004
 | 
[QUOTE]Oryginalnie wysłał tyler: [qb]e tam, nikt na pewno nie gra za więcej niż by grał za to że go panienka wqrwiła. a u mnie wyremontwano sts 'główny'. wszystko ładnie i pięknie, nowe tablice, więcej miejsca, tylko że mecze na poniedziałem i wtorek na nędznym wydruku wiszą bo nie chciało im się przepisać na tablicę ich      [/qb][/QUOTE] |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #54669 - 07/03/2004 02:27  Re: problemy z STS , przeczytajcie |  
|   stranger

| 
[QUOTE]Oryginalnie wysłał tyler: [qb]e tam, nikt na pewno nie gra za więcej niż by grał za to że go panienka wqrwiła. a u mnie wyremontwano sts 'główny'. wszystko ładnie i pięknie, nowe tablice, więcej miejsca, tylko że mecze na poniedziałem i wtorek na nędznym wydruku wiszą bo nie chciało im się przepisać na tablicę ich      [/qb][/QUOTE]tyler ty bucu nędzny jak ci nie odpowiada frajerze to se zmien punkt i nie ******* glupot na temat dziewczyn na bialowny bo one i tak mają cierpliwosc siedziecw waszym smrodzie i wszystko jest tam wypisane tylko ty kolo dupy chcesz im zrobic bo zadna nie chce sie z tobą umowic bucu zasrany a jak chcesz to mozemy porozmawiac w realu-------------DZIEWCZYNY NA BIALOWNY  SĄ  OKI |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #54670 - 07/03/2004 02:29  Re: problemy z STS , przeczytajcie |  
|   stranger

| 
[QUOTE]Oryginalnie wysłał _sliwa_: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał tyler: [qb]e tam, nikt na pewno nie gra za więcej niż by grał za to że go panienka wqrwiła. a u mnie wyremontwano sts 'główny'. wszystko ładnie i pięknie, nowe tablice, więcej miejsca, tylko że mecze na poniedziałem i wtorek na nędznym wydruku wiszą bo nie chciało im się przepisać na tablicę ich        [/qb][/QUOTE]Ja dzis bylem o godzinie 12.50 i owszem na Poniedzialek nie bylo wypisane ale na Wtorek wszystko bylo wypisane oprocz tenisa !![/qb][/QUOTE]SLIWA chyba ty szukales SWEGO PENISA a nie tenisa ----trzeba oczy otworzyc  i glupot nie gadaj |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |