|  
| 
| 
| 
| #5551433 - 20/09/2012 18:52  Re: Uwagi - zapytania, wnioski, rozmowy dot. konkursu Playoff
[Re: luki3232] |  
|   Pooh-Bah

Meldunek:  21/04/2004
 | 
...Najlepszy bilans: 100 Euro dla najlepszego wyniku tygodniowego (musi to być wynik dające awans/zwycięstwo)...nie wiem czy było poruszane, ale zapytać mogę    awans mam zapewniony do kolejnej rundy, gdyż moim przeciwnikiem jest *bye*    czy moge typować w pierwszej rundazie na rozgrzewkę? A tym samym brać udział w walce o najlepszy bilans ? a nie wydaje Ci sie ze dla tych co graja i walcza o dalszy awans jest to nie fair poniewaz ty mozesz sobie wystawic 5 meczy po max kursie i nic Cie nie obchodzi alej bo i tak masz awans    a moze sie uda i wszystkie akurat siada to i nagrade na bilans zyskam   Fair napewno nie jest aczkolwiek jak długo się rozgrywa konkurs i na przestrzeni lat wiele razy były ciosy poniżej pasa   zapytałem i dziekuję za odpowiedź, niech zwycięży "zdrowy duch" walki   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5556512 - 23/09/2012 18:26  Re: Uwagi - zapytania, wnioski, rozmowy dot. konkursu Playoff
[Re: Conrad] |  
|   "I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek:  14/11/2000
 | 
1. Tak, można. Ale jeśli to jest np. tenis i wybije 12 w południe a oni nie zakończyli meczu to zakład się liczy jako -100.
 2. Tak, możesz. Nie można tylko grać identycznych zakładów pod inną nazwą: np. handicap azjatycki -1.5 to że drużyna wygra co najmniej 2 bramkami. Lub zwykła "1" oraz handi -0.5 na gospodarzy. Chodzi tu tylko o dwa konkretne zakłady aby nie były identyczne. Możesz natomiast zagrać "HT/FT 1/1" oraz jednocześnie "1" oraz "pierwsza połowa 1".

A tak to możesz na ten sam mecz dać nawet wszystkie 5 zakładów: 1, 1X, 1 do przerwy, HT/FT 1/1, gospodarze strzelą.

3. Tak, tutaj warto sprecyzować ten wymóg, jest identycznie jak wtedy kiedy Betsson był sponsorem:  Przed wypłaceniem nagród należy dokonać 5x obrót po minimalnym kursie 1.50 (w ciągu 6 miesięcy od otrzymania nagród)
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5557933 - 24/09/2012 02:34  Re: Uwagi - zapytania, wnioski, rozmowy dot. konkursu Playoff
[Re: citizen] |  
|   Comfortably Numb

Meldunek:  17/05/2004
 | 
jak zwykle muszę się wpierdzielić w jakieś bagno   Co z typem na mecz Realu?    Dziś nie zagrają bo brakło prądu   Przysługuje jakiś zastępczy czy "miałem cały tydzień na wysłanie 5 typów/mogłem typować wcześniej/nie bo regulamin" itp. itd. ? |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5558059 - 24/09/2012 03:25  Re: Uwagi - zapytania, wnioski, rozmowy dot. konkursu Playoff
[Re: Gaske] |  
|   Zbanowany

Meldunek:  01/03/2005
 | 
Co tydzień do 19:59 w niedzielę każdy z uczestników musi wysłać 5 typów/kuponówPo tej godzinie nie mozna podac zadnego typu .Zawsze tak bylo i nigdy Conrad nie pozwalal na zadne odstepstwa od tego |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5558150 - 24/09/2012 04:29  Re: Uwagi - zapytania, wnioski, rozmowy dot. konkursu Playoff
[Re: Lamer] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  18/09/2012
 | 
Mam takie głupie pytanie, aby byc klasyfikowanym w konkursie na bilans tygodnia to trzeba w każdym tygodniu go podawać czy tylko w takim tygodniu, gdy mamy jakieś szanse na niego? Bo jak w tym gość trafił ponad 1400 to chyba nie ma sensu podawać swojego na minusie?   nie ma sensu - najlepszy bilans tygodniowy to... najlepszy bilans tygodniowy    Ok dzięki, pierwszy raz w to gram i się nie znam ale tak myślałem   pzdr |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5558155 - 24/09/2012 04:35  Re: Uwagi - zapytania, wnioski, rozmowy dot. konkursu Playoff
[Re: Conrad] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  26/10/2002
 | 
Jakiś sabotaż podobno spowodował że mecz się nie odbył. To chyba mafia bukmacherska jakieś odstawia cyrki. I niestety przez ten pech odpadnę z konkursu. Podejrzane to wszystko. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5558164 - 24/09/2012 04:45  Re: Uwagi - zapytania, wnioski, rozmowy dot. konkursu Playoff
[Re: tangerine] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  18/09/2012
 | 
Jakiś sabotaż podobno spowodował że mecz się nie odbył. To chyba mafia bukmacherska jakieś odstawia cyrki. I niestety przez ten pech odpadnę z konkursu. Podejrzane to wszystko.  Nie popadaj w paranoję, jaki interes buki mają w takim czyms? Gdyby chcieli wydymać ludzi to by go zwyczajnie ustawili a tak co to zmieni,że zagrają jutro? |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |