#5549666 - 19/09/2012 18:46

Re: Potrzebujesz pomocy? Pomożemy [34]
[Re: SZULC]
 | 

Villain

Meldunek:  27/08/2004

| 
Witam,
  posiadam SE Xperia neo V i korzystam z fb przez telefon. W domu działa wszystko na zasadzie wi-fi. Dzis chcialem zalogowac sie do fb i wyskoczyl mi komunikat ( po zalogowaniu juz do aplikacji) ,,wystapil blad podczas ladowania tej strony''.  Zaznacze ze pozostale strony jak i sam Internet smiga dobrze. Problem wystepuje tylko przy FB. Wiem, ze moze kwestia utraty badz wykorzystania limitu na neta ale jak cos dziala na zasadzie wi-fi to chyba nie sciaga z limitu,co ? Mieliscie juz taki problem ?  dosyc popularny problem, zainstaluj najnowszego fejsa, albo przeinstaluj obecnego etc. mi sie tez zdarzało, ale jakoś "samo" sie naprawiło. Oczywiscie, ze jak jestes na WiFi nie sciaga Ci z pakietu, pod warunkiem, ze masz wylaczonego GPRS-a,  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#5551077 - 20/09/2012 14:03

[Re: Mitul]
 | 

old hand

Meldunek:  14/10/2003

| 
Witam,
  posiadam SE Xperia neo V i korzystam z fb przez telefon. W domu działa wszystko na zasadzie wi-fi. Dzis chcialem zalogowac sie do fb i wyskoczyl mi komunikat ( po zalogowaniu juz do aplikacji) ,,wystapil blad podczas ladowania tej strony''.  Zaznacze ze pozostale strony jak i sam Internet smiga dobrze. Problem wystepuje tylko przy FB. Wiem, ze moze kwestia utraty badz wykorzystania limitu na neta ale jak cos dziala na zasadzie wi-fi to chyba nie sciaga z limitu,co ? Mieliscie juz taki problem ?  dosyc popularny problem, zainstaluj najnowszego fejsa, albo przeinstaluj obecnego etc. mi sie tez zdarzało, ale jakoś "samo" sie naprawiło. Oczywiscie, ze jak jestes na WiFi nie sciaga Ci z pakietu, pod warunkiem, ze masz wylaczonego GPRS-a,   Dzieki. Juz wszystko działa. Musialem zaktualizowac wersje FB na telefonie tak jak mowiles. Teraz smiga wszystko dobrze.  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#5559104 - 25/09/2012 01:57

[Re: Conrad]
 | 

Pooh-Bah

Meldunek:  20/12/2008

| 
szukam jakiejsuczelni w wawie zeby sie teraz jeszcze zapisac tylko po to zeby miec legitymacje studencka, mozecie cos podpowiedziec? 

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#5559216 - 25/09/2012 02:44

| 

Carpal Tunnel

Meldunek:  06/01/2005

| 
Witam. Czy ktoś może podać namiar na poradnik dotyczący facebooka? Oczywiście jeżeli takowy jest. Chodzi mi o dokładne wyjasnienie co,jak,do czego i po co    z góry dziękuje.  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#5559276 - 25/09/2012 03:24

[Re: Skorpion BB]
 | 

Carpal Tunnel

Meldunek:  03/02/2004

| 
Witam. Czy ktoś może podać namiar na poradnik dotyczący facebooka? Oczywiście jeżeli takowy jest. Chodzi mi o dokładne wyjasnienie co,jak,do czego i po co    z góry dziękuje.  Co tam potrzebujesz wiedzieć?  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#5559317 - 25/09/2012 03:44

| 

Didżej

Meldunek:  06/10/2002

| 
Pytanie muzyczne      Zna ktoś podobne muzycznie gatunkowo zespoły do takich jak :  Donkeyboy  - coś takiego szczególnie... ;  http://www2.zippyshare.com/v/44251214/file.htmllub Ace of Base?   Dzięki       

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#5560508 - 26/09/2012 00:26

[Re: nOcnY]
 | 

Carpal Tunnel

Meldunek:  06/01/2005

| 
Witam. Czy ktoś może podać namiar na poradnik dotyczący facebooka? Oczywiście jeżeli takowy jest. Chodzi mi o dokładne wyjasnienie co,jak,do czego i po co    z góry dziękuje.  Co tam potrzebujesz wiedzieć?  już temat nieaktualny. Dzięki.  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#5563052 - 27/09/2012 23:01

[Re: Bebok]
 | 

Carpal Tunnel

Meldunek:  23/10/2003

| 
Szukam sprawdzonego i niedrogiego biura rahunkowego w Katowicach. Nowa działalność, KPiR, VAT. Jako że pierwsza działalość przydała by się pomoc w założeniu, informacje co i jak można wrzucić w koszta a co nie.
  Ktoś może coś polecić?   z wlasnego doswiadczenia powiem, ze lepszym i tanszym sposobem jest indywidualny ksiegowy!! w biurze min 350 netto i jeszcze beda stawiali warunki co do ilosci faktur. ksiegowa, ktora np dorabia popoludniami to koszt okolo 120. niestety z rejonu katowic nikogo nie znam  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#5564084 - 28/09/2012 21:31

[Re: kacperek76]
 | 

Carpal Tunnel

Meldunek:  18/11/2004

| 
Szukam sprawdzonego i niedrogiego biura rahunkowego w Katowicach. Nowa działalność, KPiR, VAT. Jako że pierwsza działalość przydała by się pomoc w założeniu, informacje co i jak można wrzucić w koszta a co nie.
  Ktoś może coś polecić?   z wlasnego doswiadczenia powiem, ze lepszym i tanszym sposobem jest indywidualny ksiegowy!! w biurze min 350 netto i jeszcze beda stawiali warunki co do ilosci faktur. ksiegowa, ktora np dorabia popoludniami to koszt okolo 120. niestety z rejonu katowic nikogo nie znam  nie do konca tak drogo jest, no przynajmniej w wawie. u mnie gosc bierze za ksiegowosc uproszczona 150+Vat za miesiac (warunek do 30 faktur). papiery wysylane mailem lub kurierem na jego koszt raz w miesiacu. do tego wytlumaczyl co mamy zglosic w US, a reszte on ogarnal  jak wezmiesz ksiegowa to pamietaj zeby miala dzialalnosc i ubezpieczenie, bo jak cos zle policzy to zeby mozna bylo z niej sciagnac. umowa w takim przypadku to mus aha no chyba ze interesuja cie wynalazki typu Tax Care -- aleunich musisz kupic pare innych uslug zeby bylo tanio i sie toba interesowali  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#5570424 - 02/10/2012 16:53

[Re: john]
 | 

Pooh-Bah

Meldunek:  08/02/2007

| 
Pytanie jak najtaniej wysłać ciężka paczkę ( 4x opony na felgach) na odległość kolo 300 km, wiadomo mogę sprawdzić po kolei kurierów ale może już ktoś tak słał, 
  pozdrawiam  ja słałem jakoś 2 lata temu identyczną paczkę u kuriera tam w tym dużym magazynie mieli siedzibę za wiaduktem na ozimskiej/małopolska (wjazd od strony komisu samochodowego), ładnie pomogli zapakować i było tanio, tyle, że nie wiem czy tam dalej istnieje ta firma (nie pamiętam nazwy)  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#5570520 - 02/10/2012 18:11

| 

Io sono Interista

Meldunek:  11/07/2005

| 
Witam   Panowie, znajdę tutaj fanów dokumentu Wicked Tuna (Stawka warta tuńczyka) ? Jeśli tak, to może będzie ktoś wiedział skąd można pobrać odcinki tego dokumentu z polskimi napisami bądź dubbingiem ?  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

|  

|