No mi też przyszło coś takiego, z początku nie wiedziałem co jest grane z Expem a teraz wiem :
W ostatnim tygodniu wiele powaznych firm dzialajacych na rynku zakladow bukmacherskich, pokera i kasyn, odczulo skutki przestepczych atakow DDoS (Distributed Denial of Service), niestety jestesmy jedna z tych firm.
Jak zapewne zauwazyles, nasz serwis byl nieosiagalny w ostatnich dniach, wlasnie z powodu tych atakow. Atak DDoS, to obciazanie naszych serwerow poprzez generowanie wzmozonego ruchu przez wielu wirtualnych uzytkownikow w tym samym czasie, z bardzo wielu komputerow i serwerow. Kiedy obciazenie jest zbyt duze, strona Expekt.com spowolni swoje dzialanie, lub stanie sie zupelnie niedostepna. Rozwiazalismy juz w duzej czesci ten problem i wiekszosc z naszych klientow ma juz dostep do naszej strony, ci z Panstwa, ktorzy jeszcze maja klopoty z dostepem do serwisu, uzyskaja dostep jak najszybciej bedzie to mozliwe. Pozostajemy w kontakcie z policja oraz innymi wladzami, aby zapobiec tego rodzaju sytuacjom w przyszlosci. Wspolpracujemy rowniez ze specjalistami i innymi firmami z branzy, nad rozwiazaniami ktore zapobiegna tego rodzaju nielegalnym atakom w przyszlosci
Atak DDoS w zaden sposob nie ma wplywu na Panstwa dane, takie jak balans konta, zawarte zaklady, czy tez dane personalne.
Przepraszam za niezawinione klopoty jakie dotknely Ciebie, jako klienta i prosze o zrozumienie.
W podziekowaniu za okazana cierpliwosc zdecydowalismy, ze kursy na Premier League do 4 Kwietnia beda pozbawione naszej marzy, czyli otrzymasz najlepsze kursy na rynku, grajac spotkania Premier League w Expekt.com.
P.S. W razie jakichkolwiek problemow z dostepem do naszego serwisu, sprobuj polaczyc sie z Expekt.com, korzystajac z adresu www2.expekt.com ktory to adres zapewnia dodatkowy dostep do naszego serwisu.
Najlepsze Zyczenia
Per-Ivan Selinder
CEO
Expekt.com
Także firmie zwracam honor