Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
ja nic do Tomka nie mam choć dla mnie do ciężkiej się nie nadaje ale to fakt sporo ludzi nie lubi górala ale za co ? nie wiem może za to że siedzie ciągle w USA? a Sensei po prostu rozbawił mnie doborem sparing partnerki
Sensei
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/07/2009
To fakt , Adamek pasuje do ciężkiej jak siodło do swini , jako laik bokserski największe wrażenie na "nas" robią ciężkie nokauty o których adamek chyba nie słyszał:) , jego walki nie porywają tłumów , dla Andrzeja pół Polski zarywało nocki aby móc obejrzeć jego kilka sekund z Brewsterem czy Tysonem
Miałem odpalony bet365 i musiałem na chwile odejść od kompa. Kot mi wskoczył na klawiaturę - pogoniłem sierściucha. Coś łapką musiał wcisnąć bo obstawiło mi bet na Cacereno po 17 (przy 1:0). Uśmiechnąłem się z politowaniem i skasowałem. Ale to chyba wejdzie
Miałem odpalony bet365 i musiałem na chwile odejść od kompa. Kot mi wskoczył na klawiaturę - pogoniłem sierściucha. Coś łapką musiał wcisnąć bo obstawiło mi bet na Cacereno po 17 (przy 1:0). Uśmiechnąłem się z politowaniem i skasowałem. Ale to chyba wejdzie