Gustawo Lima
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/09/2012
dobra w przerwie skontrowane na 0-0, jeszcze dałem x2 bo, ta mafia korupcyjna mnie nie wydyma w żywe oczy!! No a wy sobie dalej wierzcie w uczciwy sport i że Torres tak pechowa spudłował...
Benitez to w tej samej szkole się trenerki co Franeg ``Regensburg `` Smuda uczył, tępy na zmiany...zresztą on z ryja wygląda na takiego co nie lubi zmieniac
Jak podejrzewasz utrzyma ich czy nie? Z wypowiedzi to chyba Nie
Zalezy czy transfery beda i jakie. ja mysle ze utrzyma.miejsce 9-12 na koniec rundy
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: Biszop
Originally Posted By: Napoleon
Originally Posted By: TOM182
Benitez to w tej samej szkole się trenerki co Franeg ``Regensburg `` Smuda uczył, tępy na zmiany...zresztą on z ryja wygląda na takiego co nie lubi zmieniac
Mowisz, w sumie nie myslalem w ten sposob, ze gruby Benek moglby Chelsea sposcic...
Napo
I Love This Game
Meldunek: 13/07/2007
Originally Posted By: Napoleon
na weszło czytałem, że tam transery robią wyłącznie bezgotówkowe, wiec franek raczej tylko tych piłkarzy pościaga z kartą na reku
A na nowy stadion kasa sie znalazla. W nowym sezonie ma byc juz oddany do uzytku.
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: Gustawo Lima
dobra w przerwie skontrowane na 0-0, jeszcze dałem x2 bo, ta mafia korupcyjna mnie nie wydyma w żywe oczy!! No a wy sobie dalej wierzcie w uczciwy sport i że Torres tak pechowa spudłował...
to nie graj i po problemie nikt Cie nie bedzie dymał.
Gustawo Lima
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/09/2012
ha ha ha Rednap to wujek Laparda więc łatwo to załatwili.... Chelsea i tak już misia nie zrobi a do lm jakoś tam wejdą, a QPr gra o życie!!1 I pamiętajcie, mecze się sprzedaje w trakcie sezonu a nie w ostaniej kolejce jak każdy patrzy na łąpy!!!