Banik
Pooh-Bah
Meldunek: 11/06/2002
Quote: czy betsson daje jakas promocje przy depozycie z jakiegos linka? bo musze sie zapisac zeby w tym konkursie grac a chcialbym wiedziec:) pozdro
Promocja 123zł+123zł trwa do 15 maja , polega na podwojeniu depozytu do 123zł. Przed wypłata kwote bonusowa nelezy 5-krotnie obrocic na zakaldach bukmachesrkich z minimlanym kursem 1.23 za kupon. W ramach promocji wlicza sie takze depozyty MB/neteler , pod warunkiem doslania skanu dowodu tozsamosci. Przed dokonaniem wymaganego obrotu kwoty bonusowej i depozytu nie mozna wprowadzac na gielde ani do pokera.
Aslan
Pooh-Bah
Meldunek: 04/04/2004
Banik czy czas promocji zostanie przedłużony? Pytam w związku z tym, że czekam, aż założycie polskie konto i dopiero wtedy zamierzam wpłacić na nie pieniądze...
krisek
old hand
Meldunek: 18/01/2006
Kurde jeszcze jeden problem nie moge wogole nic obsatwic gdyz w dolnym lewym rogu wyskakuje mi ze jest BLAD NA STRONIE co jest grane ???? odpisze mi ktos kiedys??
Quote: czy betsson daje jakas promocje przy depozycie z jakiegos linka? bo musze sie zapisac zeby w tym konkursie grac a chcialbym wiedziec:) pozdro
Promocja 123zł+123zł trwa do 15 maja , polega na podwojeniu depozytu do 123zł. Przed wypłata kwote bonusowa nelezy 5-krotnie obrocic na zakaldach bukmachesrkich z minimlanym kursem 1.23 za kupon. W ramach promocji wlicza sie takze depozyty MB/neteler , pod warunkiem doslania skanu dowodu tozsamosci. Przed dokonaniem wymaganego obrotu kwoty bonusowej i depozytu nie mozna wprowadzac na gielde ani do pokera.
Quote: Kurde jeszcze jeden problem nie moge wogole nic obsatwic gdyz w dolnym lewym rogu wyskakuje mi ze jest BLAD NA STRONIE co jest grane ???? odpisze mi ktos kiedys??
Jestem na uczelni i mam to samo. Pozniej sprawdze w domu.
Kurde Sory za Oftopa ale dlaczego nie mozna edytowac swoich postow? Zrobilem literowke i odrazu! chcialem poprawic a tu ze "expired edit time" :/ mi wyskakuje