A to nie prościej byłoby jednak napisać to w temacie i go zostawić? Nikt by na przyszłośc nie zadawal głupich pytań.. i roboty by nieco ubyło No ale rozumiem.. rozumiem.. zasady.. dzięki w każdym badź razie.. - no aż prosi się napisać.. za fatygę.. ale nie chcę, żeby wypadło uszczypliwie
#5749744 - 05/02/201315:56Re: Pomoc w dziale Świat Bukmacherstwa [3]
[Re: Conrad]
szery
old hand
Meldunek: 22/08/2007
Witam Panów! Obstawiłem wczoraj mecz piłki nożnej Ferreira-Estoril, który to została w drugiej połowie przerwany i ofocjalnie odwołany. Zagrałem w pierwszej połowie over 0,5 bramki-było 0-0. Czy w przypadku odwołania meczu należy mi się zwrot za ten zakład?
#5749757 - 05/02/201316:03Re: Pomoc w dziale Świat Bukmacherstwa [3]
[Re: mez]
Maciek
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/06/2001
Originally Posted By: mez
jesli bralbym zaswidczenia o wygranych z bukow naziemnych to US dowie sie o tym ? Czy buki robia jakies kopie tych zaswiadczen i wysylaja do US , badz US moze poprosic o te kopie jesli bedzie mial takie widzimisie ?
Nie dowie się US ,chyba że masz z nimi na pieńku w związku z inną sprawą. Buki nie wysyłają nic do US ,trzymają kopie 5 lat. US może poprosić o kopie jeśli jak już kolega pisał kupisz sobie merca to zapyta się skąd miałeś na niego.
#5791066 - 09/03/201309:42Re: Pomoc w dziale Świat Bukmacherstwa [3]
Conrad "I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
Kiedyś był taki mit (choć pewnie było w tym trochę prawdy), że jeśli wygrasz w totka kilka baniek to mógłbyś nawet więcej skasować w gotówce w zamian za kupon.
Natomiast w Stanach była odwrotna sytuacja od powyższej dotyczącej zaświadczenia od buka. W necie można przeczytać porady jak to ludzie zbierają z podłogi przegrane, porzucone kupony aby sobie "zbilansować" te trafione gdyż inaczej muszą płacić podatek dochodowy od zysków.
zamierzam wyplacic pieniadze na konto bankowe , mam konto w kredyt banku ,ale ten bank zostal przejety przez bz wbk , chociaz dalej sa placowki kredyt banku (ale jak raz wplacalem pieniadze w placowce kredyt banku na swoje konto to na potwierdzeniu wplaty mam pieczatki bz wbk)
Aby wyplacic na konto bankowe musze podac kod swift/iban,kod banku
1. To musze podac kod swift z KB czy bz wbk ? (a moze nie ma juz czegos takiego jak swift z KB a po prostu to co znalazlem w necie jest juz nieaktualne ? )
#5831589 - 10/04/201318:39Re: Pomoc w dziale Świat Bukmacherstwa [3]
Dreju
Pooh-Bah
Meldunek: 15/03/2007
Originally Posted By: Conrad
Kiedyś był taki mit (choć pewnie było w tym trochę prawdy), że jeśli wygrasz w totka kilka baniek to mógłbyś nawet więcej skasować w gotówce w zamian za kupon.
Natomiast w Stanach była odwrotna sytuacja od powyższej dotyczącej zaświadczenia od buka. W necie można przeczytać porady jak to ludzie zbierają z podłogi przegrane, porzucone kupony aby sobie "zbilansować" te trafione gdyż inaczej muszą płacić podatek dochodowy od zysków.
Conrad to nie jest mit. To prawda. Komu może zależeć na takim kuponie? Chyba jasne. Do czego? Pralnia. Były takie przypadki w Polsce
Nie wiem czy w dobrym temacie piszę, może sie nie oberwie...
Mam konto w PKO BP, w weekendy obsługują wpłaty? Chcę wiedzieć czy jeśli jutro pójdę sobie wpłacić w oddziale kwotę X to zostanie ona zaksięgowana na moim koncie w ten sam dzień a w zasadzie po chwili tak jak to ma miejsce od poniedziałku do piątku, wie ktoś?
Nie wiem czy w dobrym temacie piszę, może sie nie oberwie...
Mam konto w PKO BP, w weekendy obsługują wpłaty? Chcę wiedzieć czy jeśli jutro pójdę sobie wpłacić w oddziale kwotę X to zostanie ona zaksięgowana na moim koncie w ten sam dzień a w zasadzie po chwili tak jak to ma miejsce od poniedziałku do piątku, wie ktoś?
Z góry dzięki za odpowiedź.
jedno pytanie gdzie pko bp ma oddział który pracuje w sobote? jeżli jest czynny kasę będzie miał od razu na koncie