Działanie supportu w tym buku to jakaś kpina, na pieniadze czekam już tydzien, a oni nawet nie raczą odpowiedziec na mojego maila!!!. Widze ze ten buk schodzi na psy, kiedys tego nie było
Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego Bwin nie wywiązuje się z drobnych zobowiązań ??? Mały bonusi powinienem otrzymać i zero odzewu, i jeszce ktos tez tak pisał na forum o ten samą sprawę . Nagle wycofuja się ze sponsorowania gierek. To u nich standart, a na Real to miliony maja !!! Nic z tego nie kumam. Real im pieniędzy nie da ( sam bierze) a jak stracą klientów ( brak poszanowania graczy) to i przychody drastycznie spadną. Tak na zdrowy rozum
co sie dziwic ze na odpisanie maila trzeba czekac tydzień czasu jak mają problemy z poprawnym rozliczaniem zakladu znow zle mi rozliczyli kupon , trza im pisac maila i znow tydzien czekac az odpiszą a ciekawe kiedy poprawią ( oby tylko nie minęły 2 tyg bo reklamacja bedzie nieuznana ) jest jakis sposob na to by szybko poprawili to czy standartowa procedura wypelnienie kontaktu i opis ?
ja od tego buka trzymam się już od 4-5 lat z daleka, ale widzę są jeszcze ludzie, którzy oprócz adrenaliny przy puszczaniu zakładów, potrzebują dodatkowej dawki adrenaliny przy wypłacie
Jakiś miesiąc temu uniemożliwili mi dokonanie wpłaty do czasu skontaktowania się z suportem. Wysłałem do nich maila z zapytaniem o co chodzi. Dziś dostałem maila treści:
"Zdecydowałeś się na bezterminowe wykluczenie się z gry na BWINCOM.
Od tej pory:
Nie mo?esz korzysta? z us?ug BWINCOM Nie mo?esz dokonywa? wp?at (wyp?aty nadal s? mo?liwe) Nie mo?esz zbiera? i wykorzystywa? punktów w programie lojalno?ciowych Nie b?dziesz móg? korzysta? z ofert bonusowych (prosimy o zignorowanie ofert bonusowych, otrzymanych w najbli?szym czasie ze wzgl?du na czas aktywacji blokady w systemie)"