#5786168 - 05/03/2013 00:58
Re: QC Siatkówka /908/
[Re: Tomeeekkk]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/08/2006
|
Osobiście wolę Skrę. Z drużyny Resovii lubię tylko Schopsa ale sercem dziś jestem za resovią. Czemu ? No bo skra może być w przyszłości potentatem na skalę światową i takie Trentino może bić jak będzie chciało , tyle , że muszą być dokonane odpowiednie transfery i musi zniknąć ten niewypał w postaci trenera skry. Jak zniknie trener to i transfery z głową będą i zespół zacznie grać. Dzisiejsza porażka oznacza koniec Pana N. i nowa jakość Skry... widze, ze standardowo dobre ćpanie masz. Zauważyłem , że poziomem intelektualnym jeszcze nie przewyższyłeś małpy. Na świecie muszą być mądrzejsi i głupsi. no po grzybach to różne rzeczy człowiek zauważa. Taka sytuacja.
|
Do góry
|
|
|
|
#5786171 - 05/03/2013 01:01
[Re: anfa_]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 27/04/2012
|
Osobiście wolę Skrę. Z drużyny Resovii lubię tylko Schopsa ale sercem dziś jestem za resovią. Czemu ? No bo skra może być w przyszłości potentatem na skalę światową i takie Trentino może bić jak będzie chciało , tyle , że muszą być dokonane odpowiednie transfery i musi zniknąć ten niewypał w postaci trenera skry. Jak zniknie trener to i transfery z głową będą i zespół zacznie grać. Dzisiejsza porażka oznacza koniec Pana N. i nowa jakość Skry... widze, ze standardowo dobre ćpanie masz. Zauważyłem , że poziomem intelektualnym jeszcze nie przewyższyłeś małpy. Na świecie muszą być mądrzejsi i głupsi. no po grzybach to różne rzeczy człowiek zauważa. Taka sytuacja. Takie rzeczy jak np. nick (anfa) , mówią same za siebie. 
|
Do góry
|
|
|
|
#5786176 - 05/03/2013 01:03
[Re: Platini]
|
enthusiast
Meldunek: 30/01/2013
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5786178 - 05/03/2013 01:05
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/09/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5786179 - 05/03/2013 01:06
[Re: Rusty]
|
Pooh-Bah
|
Jestem raczej niedzielnym kibicem siatki, ale kiedyś kolega wielki fan KK mawiał, że cała siatkarska Polska nie lubi Skry, z wyjątkiem Bełchatowa, ze względu na budżet i podkupywanie zawodników. Przykład Novotny, który został wykupiony z KK do Skry, a tam grzał ławę. Ktoś w temacie jest w stanie to potwierdzić? Novotny to chyba z zaksy do skry ?
|
Do góry
|
|
|
|
#5786183 - 05/03/2013 01:08
|
Carpal Tunnel
|
Jestem raczej niedzielnym kibicem siatki, ale kiedyś kolega wielki fan KK mawiał, że cała siatkarska Polska nie lubi Skry, z wyjątkiem Bełchatowa, ze względu na budżet i podkupywanie zawodników. Przykład Novotny, który został wykupiony z KK do Skry, a tam grzał ławę. Ktoś w temacie jest w stanie to potwierdzić? Novotny to chyba z zaksy do skry ? a co niby jest napisane  ja pierdziele...
|
Do góry
|
|
|
|
#5786187 - 05/03/2013 01:13
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/10/2011
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5786189 - 05/03/2013 01:14
|
ATP & WTA Tour
Meldunek: 28/10/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5786198 - 05/03/2013 01:18
[Re: anfa_]
|
Pooh-Bah
|
a co mowia?
1 argument czym Skra niby ma przyciągnąć te mega transfery. Już po stracie Kurka naściągali gwiazd prawda? Myślisz, że jak ktoś ogarnięty ma wybór Polska/Włochy/Rosja to wybierze Skrę? a druga sprawa, za co Bełchatów ma ściągać grajków jak im PGE kasę ucina? Tak czytam czasem te Twoje posty to jesteś jak polscy politycy. W teorii to wszystko zrobią/da się zrobić tylko w praktyce niekoniecznie. Potentatem to już Skra była i wystarczyło to na bycie za plecami Trento. Chyba, że w Brazylii siedzi jeszcze 5 Fontelesów czekając na telefon Piechockiego. Mają pieniądze. Jakby chcieli to by mieli grbica nicole lub de cecco. Tylko z rozmowami czaili się i przeciągali i wybrali inne kluby... Skra okienko transferowe przespała. Trener zamiast dać jakąś propozycję to też czaił się. Złe transfery: np. vincica. - niewypał . Kogo po stracie Kurka ściągnęli , bo ja nie zauważyłem żadnej gwiazdy ? Kto to jest ten fonteles ? Nie przesadzajmy z jego świetnością.
|
Do góry
|
|
|
|
#5786199 - 05/03/2013 01:18
[Re: Rusty]
|
Carpal Tunnel
|
Jestem raczej niedzielnym kibicem siatki, ale kiedyś kolega wielki fan KK mawiał, że cała siatkarska Polska nie lubi Skry, z wyjątkiem Bełchatowa, ze względu na budżet i podkupywanie zawodników. Przykład Novotny, który został wykupiony z KK do Skry, a tam grzał ławę. Ktoś w temacie jest w stanie to potwierdzić? zapewne najbliżej będzie @Slawek_kk. Z Kurkiem z tego co pamiętam też był dobry cyrk.
|
Do góry
|
|
|
|
#5786214 - 05/03/2013 01:26
|
Carpal Tunnel
|
a co mowia?
1 argument czym Skra niby ma przyciągnąć te mega transfery. Już po stracie Kurka naściągali gwiazd prawda? Myślisz, że jak ktoś ogarnięty ma wybór Polska/Włochy/Rosja to wybierze Skrę? a druga sprawa, za co Bełchatów ma ściągać grajków jak im PGE kasę ucina? Tak czytam czasem te Twoje posty to jesteś jak polscy politycy. W teorii to wszystko zrobią/da się zrobić tylko w praktyce niekoniecznie. Potentatem to już Skra była i wystarczyło to na bycie za plecami Trento. Chyba, że w Brazylii siedzi jeszcze 5 Fontelesów czekając na telefon Piechockiego. Mają pieniądze. Jakby chcieli to by mieli grbica nicole lub de cecco. Tylko z rozmowami czaili się i przeciągali i wybrali inne kluby... Skra okienko transferowe przespała. Trener zamiast dać jakąś propozycję to też czaił się. Złe transfery: np. vincica. - niewypał . Kogo po stracie Kurka ściągnęli , bo ja nie zauważyłem żadnej gwiazdy ? Kto to jest ten fonteles ? Nie przesadzajmy z jego świetnością. tak, czekali i przeciągali  Na pytanie jednej z fanek umieszczone na jego „twitterowym” profilu, czy jest możliwe, że w przyszłym sezonie zobaczymy go w szeregach bełchatowskiej Skry, De Cecco odpowiedział: „Nie, nigdy nie było takiej możliwości.” a Grbić? Konczyl mu sie kontrakt to poszły plotki. Do tego globalne tłumaczenie kryzem. Jak tylko dostał papier pod nos to od razu na 2 lata podpisał. Do dalszego dyskutowania zapraszam na pw. z Kurkiem to była ironia 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|